Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

yusufyüreklim

Adana mem ı arayıp öğrendik. Her ilde toplanıyor bu komisyon. Evrakları kontrol edip nihai sonuca bağlıyor..

Milli eğitimde okullara atanan engelli memurlara VHKİ işleri yaptırılıyor mu ? Bunu merak ediyorum

Aydın meb e atanan kardeşlerim bu hafta içersinde meb i aradınız mi bi haber var mi?

bütün bakanlıklar için soruyorum 6 ay falan olma ihtimali var mı

Evet biliyorum ama bordro açılmıyor. Bi sonraki maaşta acar sanırım...Siz nerede başladınız Aaaslı hanım?

Adana mebden hala haber yok geçen hafta çarşamba günü komisyon toplandı bir haftadır hâlâ bir karar verilmedi insan artık evde oturmaktan sıkıldı adana mebi arayarak bilgi slan olursa bizi de bilgilendirsin lütfen

Aydın meb i arayan arkadaşa denilen 1 2 haftaya kadar komisyon toplanacakmis bizi de cagirabilirler dedi

Valla kardeşim arkadaşa bitmiş veya bitmemiş birşey dememişler sadece 1 2 haftaya komisyon toplancak demişler. Siz aradiniz mi yakin zaman da meb i

Kardeşim yakın zamanda aramadiysan sen arasana birse meb i ne diyecekler bakalım bitmiş mi bitmemiş mi soruşturmalar

peki olumsuz olsa da arayacaklar mı acaba..bir pürüz çıkmışsa da mı onlar arayacak acaba

Düzce Meb Önlisans VHKİ olarak göreve bugün başladım. Okuldayım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Halk Bankası' nda maaş hesabı açtırdılar. Promosyon ödemeleri Nisan ayında olacakmış bankadaki memure öyle söyledi. Maaşlarımızın yatması da ayın 22 sini bulurmuş. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim. Bekleyen arkadaşlarımız da inşallah bir an önce göreve başlarlar.

Adana icin haber var mı acaba pirlo yeni bir gelişme???

Morpheus hastaneden onay bekliyormus yok evrak bilmem ne bekleniyormus türlü bahaneler beklicez daha bi 10 15 gun sanirsam

Selamun Aleyküm arkadaşlar az önce Aydın meb i aradım soruşturma ile ilgili bilgi alcaktim dedim yakında çağıracaz bizden haber bekleyin diyorlar baska da bilgi vermiyorlar atama birimindeki bayan şef ile görüştüm arkadaşlar sizler de arayın by hafta içinde ne diyecekler bakalim

pirlo21

Sizde meb i arayip bilgi mi alıyorsunuz kardeşim bize bilgi vermiyorlar yakın zaman da cagircaz diyorlar evliyim dedim işten çıktım daha sürecekse işsizlik maasina basvurcam dedim sıkıntı olurmu diyorum bilemem diyor soruşturma ne durumda diyorum yakında cagiracagiz bekleyin diyor sanki çok gizli bir sır ilden ile değişiyor bu bilgi verme olayi galiba

yusufyüreklim
bildiğim kadarıyla memur maaşları ayın 15 inde yatıyormuş. cuma günü 15 i oluyor. düşünüyorum bu hafta ararlar mı diye. 15 ine kadar başlatırlarsa maaş alma şansımız olacak çünkü. belki bir iyilik yaparlar. o yüzden biraz ümitliyim. ama nasip...

Tamamen maasla alakali bir durum thebipolar arkadasim aslinda neden bekledigimizi aciklamis. 15 den sonra cagrilcaz. Normalde bende bilgi alamam ama memur calisan tanıdığım var o almaya çalışıyor bilgi. Ben direk arasam bana da vermezler bilgi

Bence maaşla bir ilgisi yok çünkü bu forumda işe giren bir arkadaş yorum yapmıştı ayın 13ünde işe girdiğini ama başlangıç tarihini ayın biri yapmış olduklarını ve maaşı iki gün sonra aldığını yazmıştı. Benim düşüncem.

Üst Alt