Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

thebipolar aynen herkes işini görene kadar. Sonra herkes arazi yazik. Biz arada buraya bakip bizden sonra gelceklere yardimci olalim herkeslesmeyelim

pirlo21

İnşallah başlayınca da yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.başlamayanlara yardımı olur...keşke başlayan arkadaşlar da yaşadıklarını paylaşsa bilgi verse...neyse

Arkadaşlar bende 13 şubatta Balçova Milli Eğitim Müdürlüğü nde iş başı yaptım,bana soylenilen okullarda görevlendirme olmuyor denildi.Ilce mem de çalıştırıyorlar.Ben İş Sağlığı ve Güvenliği Bürosunda göreve başladım.Ancak 1 sene içinde müdürünüz onaylarsa okullarda 6 aylık görevlendirme yapılabiliyor.Eger gorevlendirildiginiz okuldan memnunsaniz tekrar tekrar sureyi 6 ay seklinde uzatabiliyorsunuz.Aklinizda takılan soruları herzaman cevaplayabilirim.Bende sizler gibi aynı sıkıntıları yaşadım.Sizi çok iyi anlıyorum arkadaşlar.insallah en yakın zamanda guvenlik ve arşiv soruşturmalarına biter ve vhki olarak görevlerinize başlarsınız.13-14 sene özelde çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim size özelde yaptığınız işin 10 da birini yapmıyorsunuz...Kısacası memurluk çok keyifli çok rahat...tek kelimeyle mükemmel diyebilirim sizlere...gönlümüzü ferah tutun. Sonu çok güzel oluyor ;)

Spaktan sac sakal olayı nasil birde giyim olayini anlatirsan super olur arkadaşım

Saçta sakal giyimde serbest...usturuplu bir sekilde giyinilmeli tabiiki de...herkesin kendi tercihine kalmış..

Ben ilçe meb'de başladım arkadaşlar. 4 şubatta emniyetten eve gelmişlerdi. Çok şükür uzun bir zaman beklemeden başladık.
#Skolyoz23 , hocam meb'de hizmetiçi ve birkaç kurumda yemek veriliyormuş diye duydum ama tam da emin değilim. bunun dışında il veya ilçe müdürlüklerinde yemek yok. zaten yemekhaneleri yok. günlük öğlen 5 liraya bile karnım doyar çok şükür. özelde 7 sene öğle arası vermeden çalıştığım için böyle ufak şeylere takılmıyorum yani. :)

Arkadaşlar işe başladık ama sorulan sorulara cvp yazarım şahsen. il veya ilçe müdürlüklerinde görev alacaksanız DYS yi mutlaka öğrenin. hatta şimdiden araştırın internetten. Memurluk rahat. özelde çok yoğun ve stresli bir 7 senem geçti hırpalandık ama şimdi ise rahat etme sırası bizde çok şükür. Bekleyen herkes en kısa zamanda başlar inşALLAH.

Arkadaslar watsap gruplari var oralara gelin sizde atamalarla ilgili konularda paylasimlar yapılıyor tecrubelerden bahsediliyor gelmenizi tavsiye ederim ozellikle Aydin a atanan kardeslerim hemserilerim watsap grubuna gelin

O grupta bomboş sohbetler dönüyor .maksAt konuşmak diye konuşuhorlar.en güzel grup burası

nostaljik

DYS anlamadım tam anlamadım anlatırsan sevinirim.Bir de memurlukta kot pantolon giymeye izinveriyorlarmı.İlk maaşı toplu olarak mı aldın.Beni bilgilenirsrn çok memnun olurum.

Arkadaşlar 2018 Nisan atamasın da Meb İstanbul göreve ne zaman başladılar bilen duyan varmı :(

Döküman Yönetim Sistemi (DYS) youtube de videoları var arkadaşlar.Zaten kullanımı hakkında çalışan diğer memurlar bilgi veriyorlar.Basit bir program...Evrak hazırlama ve evrak takibi vs işlemleri bu program üzerinden yapiliyor.Bu arada kot vs serbest...sıkıntı yok.Maaş olarak nasıl bilmiyorum ama benim girişi 01.02 .2019 olarak yapmışlar.Baslangic tarihim 13.02.2019 idi.15 ine kadar 2 gün çalışarak tam maas aldim.bilginiz olsun...

Spaktan

Cok teşekkürler. Bir de ayıp olmassa eğer ne kadar maaş yattı söyleyebilir misiniz?

Maaşınız bekarlik ,evlilik, çocuk sayisi ,eşinizin çalışma durumuna göre değişir arkadaşlar.3300 tl ile 3500 tl arasında bir maaş yatar sizin durumunuza göre :)

Spaktan
Merhaba tam maaş artı 2 gün veya tam maaş artı 15 gün olmanız gerekmiyor muydu?

Spaktan

Cevap için teşekkürler..bir de banka promosyonu konusu varmış.bu konuda bilginiz var mı

Kac gunluk olduğu hakkında bilgim yok sormadım da 🤣Evet banka promosyonu varmış o da verilecekmis ama tutar hakkında bilgim yok...

Arkadaşlar mrb, ben de İzmir MEB’de 7 Şubat’ta başkadım çalışmaya. Kıyafet konusunda sıkıntı yok, kot pantolon, spor ayakkabı da giyilebiliyor. Kullanılan DYS programını da öğrenmeniz için diğer memur arkadaşlar yardımcı oluyor. Maaş konusuna gelince Spaktan arkadaşın söylediği gibi evli olup olmamana, çocuk durumuna göre değişiyor.( 3300- 3600 ) Maaş promosyonu için de dilekçe yapıp başvuruda bulundum, sonuçlanmasını bekliyorum. Uzun süredir foruma girmiyordum, gördüğüm soruların hepsine cevap vermeye çalıştım.
Benim de bir sorum olacak başlayanların hepsi 9/1’ i olarak mı başladı? Bu arada Spaktan
e-devlet’ten girip e-bordroden bakabilirsin başlangıç tarihine 😉

Adanaya atanan Arkadaslar adana mem ı arayan oldu mu acaba yeni bilgisi olan var mı? Paylasirsaniz çok sevinirim..

Morpheus yok yaa ben aramıyorum bilerek çünkü artık sinirlenmeye başladım ya 13 kisiyi nasil baslatamiyorsunuz 1 aydır calisanlar var ayni sinava grip neyi bekliyorlar anlamis degilim

pirlo21

Aynen kardeşim çok uzadı iş..hepimiz topu topu 13 kişiyiz soruşturmalar da bitmiş..Komisyon işi nasıl böyle uzuyor anlamış değilim..Neyse sabır artık. Sağol kardeşim cevap yazdığın için..

Bizim sorusturma sürüyormuş daha bir hafta önce meb i aradim beklemede kalin diyor baska da birsey demiyorlar dediğiniz gibi 1 ayi geçti başlayanlar var nasil oluyor bu işler anlamış değilim gerçekten

Morpheus
Komisyonda olduğunu nasil öğrendiniz meb mi söyledi bizim daha adres tespitine dahi gelinmedi

Üst Alt