Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Diyarbakır meb den haber var mı arkadaşlar?? Aranan oldumu veya is basi yapan oldu mu???

meb aramayacaksiniz yasadiginiz ilin guvenlik sube mudurlugunu arayin

garnett21

Kardeşim şimdi aradim meb i sorusturma ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim adimi sordu devam ediyor sorusturma biz sizi aricaz bekleme de kalın dedi sana ne demişti kardeşim ismini sordu mi sana da

Sivas meb komisyon ne zmn toplanacak bilen var mı sivasa atanan arkadaşlar??

Yarın Mersin il milli eğitim müdürlüğünde başlıyorum arkadaşlar bugün aradılar.darısı bütün bekleyenlere..

Konya, dün başladı bizde bir memur hatta geçici görev geldi pazartesi başlamış demek ki.

pirlo21 sana haber geldimi bana haber gelmedi bugün sen arayıp bilgi aldınmı bugün komisyon hakkında

ankara gazi üniversitesine atanan ikameti ankaralı olan bir arkadaşımız cuma günü işe başlıyor
ankara da soruşturmalar bitme aşamasında demektir

inşallah yakın zamanda tüm soruşturmalar biter

pirlo21 sana haber geldimi bana haber gelmedi bugün sen arayıp bilgi aldınmı bugün komisyon hakkında
Aynen dostum haber alırsak buradan yazalım. Ben de sayenizde öğrendim. Aradığımda martin ilk haftası demişlerdi. Erken olacak gibi. Acaba dün komisyon toplandı mi? Birkac defa aramıştım çok da sikbogaz etmek istemiyorum. Umarım haftaya başlarız. Beklemek gerçekten sıkıcı..:(

Arkadaşlar şimdi aradım adana mem ı komisyonun çalışmaya başladığını haftaya sonuclanacagini söylediler. Yani 1 günde biten bir iş gibi durmuyor. Bekleyecez artık.. Yapacak birşey yok..:(

Meb bakani ziya Selçuk adanadaydi bugun aytac armanin cenazede. Milli egitim full telasi onu agirlama uzerineydi. Benim meb de tanıdığım var ondan haber gelince yazcam o bana bugün doncek. Arti komisyon toplanmis 1 2hafta en gec baslicaz ins

Tüm iller beraber mi başlıyor

Vhki Kerim hepsi beraber mi işe başlıyacaklar

thebipolar
Tşkler..takım elbise zorunlu değil gomlek keten pantolon giydim gittim bugün sakal traşına dikkat etmek yeterli.

tyn sen mersinde işe başladın değil mi senin için komisyon toplandı mı?

İşe başlayan bayan bayan arkadaşlara birşey aormak istiyorum işe başladığınız ilk gün size kıyafet yönetmenliği hakkında bilgi verdiler mi hangi kıyafetler giyilir hangileri giyilmez diye merak ettim.Birde ilk maaşı yine ayın 15inde mi aldınız 1 ayınız dolmasa bile bilgilendirir seniz sevinirim

Bana birşey söyleyen olmadı karismiyorlar da halen. Maaşı 15 inde alacağım 1bucuk aylık. Memur mantığı işte. Ayrı ekstra iş yapmak istemedi.

alehandro

Komisyon toplanmış evet ve herkesi aynı anda başlatmışlar

Ve evet Mersin de başladım..

RİZE MEB bugün göreve başlattı bizi. Bekleyen tüm herkes en kısa zamanda görevine başlar inşAllah.

Atanan arkadaslar goreve nerde basladiniz milli egitimde mi yoksa okullarda mi?

nostaljik meb de yemek durumu nedir hocam ücretler vs hakkında bilgi edindin mi ?
en azından bizden sonrakiler için bir örnek olmuş olur

işe başlayan arkadaşlar bir maaş peşin aldınız mı?

Başlayan arkadaşlar birkaçı hariç işe başlayınca ortadan kayboldular... Başlamayanların da soruları oluyor. Cevap verseler biz de bilgilensek. Biz başlamadık henüz.iyi akşamlar.

Üst Alt