Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Adana meb le konuştum bugun komisyon toplancak onlar onaylayinca baslicaksiniz dedi. Yani anliyacaginiz orda oturanlarinda pek bi fikri yok şaka gibi

Düzce Meb' den de bilgi alamıyorum. Defalarca aradım güvenlik soruşturması devam ediyor dediler. Dün eşim emniyete gitti. Bitmiş olması gerekiyor demişler. Düzce Meb atanıp aranan var mı_?

Arkadaşlar hizmetli maaslari ne kadar bilen var mı bir de diyarbakir meb hizmetli atanan var mı guvenlik sorusturmasi ne zaman sonuclanir

Mebi aradım guvenlik soruşturma kağıdını bekletiyolarmis onlara yazı gelmiş sanırm geç gonderin diye sürekli ariyorm daha gondermedik şu gün bugün gonderecez diyorlar yoksa soruşturma kısa sürer

göreve başlayan arkadaşlar ilk maaşlarını peşin mi aldılar bunu merak ettim.aldılarsa ne kadar aldılar.

Arkadaşlar sivas mebe atanıp başlayan varsa lütfen yazsın buraya :(

thebipolar

Kardesim sen atandin mi bende aydinliyim rizeye atandim tayinimi aydina aldirdim hala bir ses yok sen atandiysan senin son durum nedir kardesim?

Aydın Meb e Atanip Başlayan Var mi?

Aydin meb e atanip sorusturma hakkinda bilgisi olan veya baslayan var mi acaba bana daha adres tespiti için bile gelmediler

garnett21

Kardeşim sizinde aydin meb mi basladiniz mi göreve yada sorusturmayla ilgili bilginiz var mi acaba bende hiç ses seda yok henüz

Tesekkurler kardesim geçen hafta bende aydın meb i aradim aynen devam ediyor dedi eve gelen de yok birçok yer başladı bizimkinden haber dahi yok

Adanaya atanan arkadaşlar bi haber var mı? En son güvenlik soruşturmasinin tamamlandığını komisyona gireceğini söylediler. Yeni bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaşlar sizin atamalarınız ne zaman oldu. Şubatta 750 öğretmen alımı oldu. Onun atamalarını mı bekliyorsunuz.

Yoksa daha önce yapılan bir atama da düz memurluk mu geldi?

Yok bizimkisi düz memurluk atamaları..MEB vhki.. Sizinki de inşallah kısa sürede sonuçlanır...

Morpheus

Anladım hocam. Rabbim sabır versin böyle el kol bağlı beklemek zor oluyor gerçekten. Sizin Güvenlik soruşturması sonuçlanması kaç ay sürdü?

Ben de aydına atandım ve henüz başlamadim.Sorusturma evresi neden bu kadar uzun surdu anlamadım doğrusu.
Kardeşim sizinde aydin meb mi basladiniz mi göreve yada sorusturmayla ilgili bilginiz var mi acaba bende hiç ses seda yok henüz[/QUOTE]

Hocam şubatta 750 kontenjanla atanan öğretmenler goreve eylülde mi başlar acaba yoksa haziranda önceki fikirlerinz nedir?

Bugün Düzce İl Milli Eğitim' e gittim hala güvenlik soruşturmaları devam ediyormuş. Süreç iki üç hafta daha sürer dediler.

Üst Alt