Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Iletisim halinde olalim hocam evraklar için aradilar mi sizi. Göreve ne zaman baslatirlar acaba

Benim evraklarım bitmiş diğer kişilerin evraklarını bekliyorlarmış herhalde toplu başlatacaklarmış ben milli eğitimi arayıp bilgi aldım siz de yarın arayıp sorun isterseniz burdan da bize bilgi verin

Arkadaslar adana meb le surekli iletisim halindeyim çoğu gitti azi kaldi. Biraz daha sabır

Hayırlısı olsun 😊Demekki bizim de iş başı yapmamız yakındır inşallah...Nerde iş başı yaptınız?

Mesyo senin güvenlik soruşturması sonuçlandı mi?Ben de adanaya atandım geçen hafta aradım henüz sonuçlanmamis dediler.. Herkesin ki ayrı ayrı mı geliyor acaba?

Mesyo senin güvenlik soruşturması sonuçlandı mi?Ben de adanaya atandım geçen hafta aradım henüz sonuçlanmamis dediler.. Herkesin ki ayrı ayrı mı geliyor acaba?

Hocam ben evraklari yarın teslim edeceğim guvenlikte bir kaç ay sürer dediler.

Hocalarim güvenlik sorusturma kağıdını muhtar a onaylatip mi goturecez bilgisi olan yazabilirmi. Yarın belgeleri goturecektim acil cevap verebilirmisinz

Adana da isteniyormu muhtar onayı acaba başka illerde istemisler

Mesyoo
Yok kardeşim muhtara onaylatmıyorsun. Sana verdikleri formu bilgisayar ortamında hazirlayacaksin. Sonra teslim edeceksin..Samsun il milli eğitimin sitesine gir orada aynı format olacak..İşin kolaylaşır.

Nasıl yani sen daha teslim etmedin mi belgelerini??? Mesyoo

Arkadaşlar herkes ayni anda mi başlıyor ayni ile atananlar? Bu arkadaş daha evraklarini vermemis biz vereli 1 aydan fazla oldu? Nasıl olcak bu is bilen varsa anlatsin

pirlo21

Bu arkadaşın durumu farklı sanırım normalde 21 ocakta evrak teslimi tamamlanmıştı. Muhtemelen o 13 kişiyi aynı zamanda başlayacaklar. Pirlo sen ne zaman evraklarını teslim etmiştin ve güvenlik soruşturman kaç günde sonuçlandı. Bizimkinde bir haber yok henüz..Ayrıca adanaya atanıpta güvenlik soruşturması sonuçlanmayan varmı acaba?

Morpheus ben hemen aninda teslim ettim 3 ocakta. Evet benim güvenlik soruşturmam bitmis. Bu arkadaş nasıl teslim etcekki ozaman 21 sonsa? 🤔 Bu kadar insan 1 kişiyi beklicekse cok sacma

pirlo21

Ben de onu merak ettim ama sormadım:)Vardır bir sebebi..Cevap yazarsa öğrenecez. Mesyoo senin evraklar niye şimdiye kaldı? Cevaplarsan sevinirim...

Ah beee arkadasim oyle söylesene ben farkettim zaten de gec oldu hocam demenden anlamaliydik 🤔😂😂. Hayirli olsun hocam Mesyoo

pirlo21

Teşekkür ederm. Ben konu acmistim bu sayfaya düşmüş bi de başlıkta meb yaziyordu

kayzer , Aaaslı Arkadaşlar karakoldan arandiktan ne kadar süre sonra işbaşı yaptınız? Ben bugün polis karakolunu aradım bana evrakların o kadar çok birime gideceğini saydı ki (Kaymakamlık GBT Terörle mücadele vs vs )Sayması 3 dk sürdü. Benim iş başı yapmam en az daha 1 ay sürer ☹

Sivas MEB atana var mı

selam herkese Sivas MEB varım bende oraya atandım ayın 08.01.2018 de evrak teslimi yaptım daha dönüş olmadı. Sivas ta işe başlatan var mı ?

Konya meb .mersin emniyeti aradım ocak 29 da sonuçlandı denildi.konya meb i aradım.daha haber yok denildi.Herkesi birlikte alacaklar galiba.bugün ise 10 günde sonuçlanır diye işten istifa ettim nasıl olacak acaba .10 günde sonuçlanır mı ?

Üst Alt