Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

İzmir MEB'e atananlar güvenlik soruşturması için İzmir MEB'i arayıp sonuçlanıp sonuçlanmadığını sorabilir. Bugün aradım ve sonuçlandığını öğrendim. Herkese hayırlı olması dileğiyle.

siz yazdıktan sonra ben de aradım güvenlik soruşturması sonuçlanmış,süreci hızlandırmak için evrakları elden alacağım ve yaşadığım ilçeye teslim edicem.Atanan arkadaşları tebrik ediyorum yeni yaşantımızda şansımız bol olsun.

Son düzenleme:
Allah allah öyle bir uygulama ilk defa duydum emniyete çağırılma yoktu sanki

DİYARBAKIRA ATANAN VARMI ARKADAŞLAR

Tekniker00000

hocam emniyete değil izmir milli eğitim müdürlüğüne gidicem belgeleri almak için güvenlik soruşturması neticelenmiş oradaki memur gelip evrakları alıp kendimin teslim etmesini söyledi ki süreç hızlansın diye sanırım

kayzer

Hayirli olsun arkadaşım sizin adınıza çok sevindim. Acaba sizin evrak son teslim günü ne zamandı ve sorusturma için eve polis geldi mi?

garnett21

Teşekkür ederim,ocak 24 gibi bir tarihti sanırım tam emin değilim bir iki gün oynar,soruşturma için eve polis gelmedi.

Güvenlik soruşturması sonuçlandıktan sonra hemen iş başı yapabiliyor muyuz?

Spaktan

En iyi cevabı atandığınız kurum verir ki benim bildiğim güvenlik soruşturması sonlanmış asaleti elden alıcam atandığım ilçeye teslim edicem,teslim ettikten sonra emin olmamakla beraber hemen başlanabiliyor.

Tamamdır teşekkürler bende yarın izmir meb ik i arayacağım.Hakkimizda Hayırlısı Olsun.

aydından ses yok mu kimi başlatıyor kimi soruşturmayı bitiriyor aydından ses seda yok

Bu sabah izmir meb i aradım guvenlik sorusturmam daha sonuclanmamis.

Rize'de dün eve polis gelmiş. bazı sorular sormuş. yakında sonuçlanacak galiba. hayırlısıyla işe başlarız inşallah.

Adana meb e atandim güvenlik soruşturması bitmiş. Hastaneden raporun gelmesini bekliyorlarmış

@pirlo hastaneden ne raporu geliyormuş ki kuruma ??

Ben Manisadan Adanaya tayin istedim onayladı ocağın 8inde bütün evrakları teslim ettim hala bekliyorum arayan soran yok seni onlar mı aradı sen mi arayıp bilgi aldın

@pirlo21 Ben Manisadan Adanaya tayin istedim onayladı ocağın 8inde bütün evrakları teslim ettim hala bekliyorum arayan soran yok seni onlar mı aradı sen mi arayıp bilgi aldın

Sahte rapora karşı ilgili hastaneden raporların teyidi yapılıyorzannedersem bunu kastetmiş.

Raporu aldığın hastaneden teyit ediyorlarmis. Bir de evet ben aradim bilgi aldim
Aaaslı

ozpolay.23 sen adanalimisin yoksa buraya atanmak mi istedin. Eger akraban falan yoksa yardimci olurum ben sana ben adanaliyim

pirlo21 bende adanada doğup büyüdüm ama elazığlıyım burda yaşadığım için buraya tayin istedim sağol teşekkür ederim yinede

Watsap tan davet bağlantısı iptal edilmiş. Turba girilmiyor..

Az önce izmir hatay polis karakoludan arandım, nüfus cüzdan fotokopim ile karakola uğramam talep edildi.Hayirlisiyla yakın bi zamanda iş başı yapacağız umarım...

İstanbul meb atananlar

Arkadaşlar İstanbul milli eğitime atananlar buradan irtibat halinde olalım lütfen

ben henüz haber alamadim

Adana mebe atanan varmı hocalarim

Bilgi alışverişin de bulunabilirmiyiz.

Üst Alt