Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Arkadaşlar manisa mebe v.h.k.i olarak atandım.Sizce mebdemi çalışsam daha iyi yoksa okuldamı çalışsam daha iyi tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Merhaba arkadaşlar, İstanbul'a atandım ama Eskişehir il müdürlüğüne atanmak istiyorum. Tayin olmak için gerekli prosedürler nelerdir yardımcı olur musunuz

ilçe seçiminde kurum insiyatifi mi değerlendiriliyor bilemiyorum.

maaş sorusu erken bence fazla hesap yapmayın :)

diyarbakır meb yok mu :) başka

Iletişim sanattır:)

HAYIRLI OLSUN ORTA ÖĞRETİM ,ÖNLİSANS LİSANS DİYARBAKIR MEB E ATANAN ARKADAŞLAR ŞİMDİ NE YAPİCİK :)

bu gun izmir mebi aradim hangi evraklar isteniyor diye yazdırdı goravki sagolsun biraya da yazayim muhtemelen hepinizinki de ayni olacak

1.engelli raporunun asli ve asli gibidir onayli olani (aslini daha sonra geri vereceklermis)

2. 5 adet vesikalik fotograf

3. diplomanizin asli ve fotokopisi (fotokopi noter onaylı olmak zorunda degilmis aslini tekrar vericeklermis)

4. osym sonuc belgeniz

5. adli sicil kaydi (bunu da e-devletten dosya seklinde telefona indirebilirsiniz ordan da ciktisini alabilirsiniz)

6. nufuz cuzdaninin asli ve fotokopisi

7. sgk dan emekli olmadiginiza dair bir belge ( bunda da bulundugunuz ilcedeki sgk ya kimliginizle gidip bu velgeyi cikartmak istediginizi soyluyorsunuz o kadar engel raporu falan goturmeye gerek yok )
bu kadar
izmir meb icin söylüyorum bana dedikleri 10 ocaga kadar getirebilirsin evraklari dedi ben de haftaya getirmek istedigimi soyledim tamam dediler kisacasi haftaya da evraklarimi götürüyorum bakalım kazasiz belasiz hallederiz insallah

Hangi kuruma atanırsanız da sizden güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu isteyeceklerdir. Şimdiden bilgisayar ortamında doldurun. Ayrıca mal bildirim formu, askerlik durum belgesi de istenecektir. :) Birde atama başvuru formu doldurmanız gerek MEB'de.

Bulut25

tabi o sonraki asama orayi bilmiyorum daha gitmedigim icin:) bakalim sorusturma uzun surmese bari subat gibi baslasak diyorum insallah hayaller hayatlar durumu olmaz :(

Güvenlik soruşturmaları 60 gün içerisinde sonuçlandırılır en geç. Hayırlı olsun.

meb vhki lisans aydın

bugün aydın il milli eğitimi aradım isimlerin kendilerine ulaşmadığını duyuruların takip edilmesini gelecek hafta kendilerinin bize ulaşabileceklerini bizim de telefon edebileceğimizi söylediler.ayrıca ad soyad telefon bölüm engel türü bilgisini de aldılar.meb vhki lisans aydını kazanan arkadaşların bilgisine.

sedotti

Ben de Samsun MEB'i aradım bugün ama istenen belgeleri söylemedi. Tek söylediği duyuruları takip edin demek oldu. İzmir'de ki acaba önceki alımları baz alarak mı konuştu yoksa istenen belgeler belli oldu mu gerçekten bilemedim. Zaten aşağı yukarı her alımda bu belgeler isteniyor ama geçen alımlarda sanki bu raporlarla ilgili bir sıkıntı olmuş bazıları yeniden rapor almak zorunda kalmıştı diye hatırlıyorum. Umarım insanları yeniden uğraştırmazlar çünkü baya meşakkatli bir iş. Tekrardan hayırlı olsun :)

qsmuck

teşekkür ederim sagolun yani bence degisen birsey olacagini sanmıyorum ekstra ne isteyebilirler ki erkekler icin askerlik mevzusu var ama ben bayan oldugum icin görevli soyleme geregi duymadi sanirim onun disinda ekstra bisi istenecegini sanmam ama emin olmak isterseniz listeyi bekleyin derim ben yarin da bakarım siteye haftaya da tum belgeleri toplayip giderim diye planladım bakalim

mirivi

ben elden vericem ama postayla gonderilebiliyormu hic sormadim ama elden vermek daha garanti olmazmi zaten guvenlik sorusturmasi icin orda bir forum doldurulacakmis ya o yuzden elden verilmesi lazim diye dusunuyorum

Güvenlik soruşturması için formu internetten bulup bilgisayardan dolduracaksınız.

Bulut25

onu hangi siteden bulabiliriz peki arti onu da kapiya gelecek olan polise mi vericez

:) arama motorlarından yazın yazın çıkar. Onu kuruma başvuru belgeleriniz ile birlikte atladığınız kuruma vereceksiniz onlar gereğini yapar.

Bulut25

kurumla gorusurken his bahsetmediler bile nette baktim da forumu goremedim adi geçiyor sadece bence onlarda ornek bir forum vardir ya

sedotti

hocam her kurum açıklama yapar sitesinde, o açıklamadan sonra belgeleri temin edip öyle teslim edin derim.

sedotti bana mesajda sorduğun sorunun cevabını attım sürekli hata verdi. Sonra ne hatası bu diye merak edip baktım; ayarlarında mesaj alma ayarını kapatmısıın :D Neyse buraya yazayım bari. Sgk dökümü edevletten olmaz. Sgkya gidip alman gerek. Zaten evrak listesi için gelen mailde de e devletten alınabilenler ayrıca belirtilmiş sana mail geldiyse.

Ya osym sonuc belgesi istiyorlar da indirilmiyo ki sonuc belgesi

İndirmeyeceksiniz yazdır butonu var tıklayıp yazdırın eğer yazıcınız yoksa bellekle taşıyamazsıniz yazıcısı olan bilgisayar bulmanız lazım.

Aaaslı

atama için hangi evrakların gerektiği şeklinde bir mail geldi ki size de gelmiş olmalı ösym de hangi mailiniz kayıtlıysa ona gönderirler bu arada bahsettiğim izmir meb için.

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun, Yozgat MEB SMS ve duyuru ile bilgilendirme yaptı bu sabah

kayzer

Bana hiç bir mail gelmedi. Şimdi tekrar kontrol ettim mail veya msj yok *♀️
Neden ki? Yani bir tek bana mı gelmedi

Arkadaşlar bende mebe atandım süresiz raporum var rapor tarihi 2010 kurum yenileme ister mi lütfen acil cevap verin

çalışamayacağı iş alanları kısmında eğer çalışamaz diye bir ibare yoksa sorun yok

Üst Alt