Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Denizli ye atanan var mi ? Whatsapp grubu kuruldu mu

Arkadaşlar benden Diyarbakır meb sgk ile ilgili bişey istemedi sizden isteyen oldu mu

[FONT=MyriadPro]Engelli Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri - Çalışamaz İbaresi bulunmamak)
2018/1 Kayseri MEB atamasında istenen belgelerde bu ibare geçmekte muhtemelen yine aynı olacaktır[/FONT]

Merhaba arkadaşlar, Ankara MEB ile iletişime geçen varmı, çoğu il duyuru yayınladı ama Ankara'da hala ses yok...

Arkadaslar guvenlik sorusturmasi bilgisayardan cikcak elle doldurma yapmayin. Bide adresler tam olmali. En cok tckn ve adreslere dikkat ediyorlarmis

MEB 'e atanan arkadaşlar , kuruma evrak teslimi ederken güvenlik soruşturması formunun 4 adet ayrı nüshasını istediler mi sizden? yoksa sadece tek bir form olarak mı verdiniz?

O değilde belgeler arasında bilgisayar sertifikasi yok ama oraya gidince istediler mail yoluyla atıcam onlara artık

sedotti sertifika falan istemediler. Bilgisayar bilgin var mi dediler evet orta dedim tamam dediler
nostaljik benden 2 tane istediler

Arkadaslar 2019 zammindan sonra goreve baslarken maaşımız kac tl olcak bilgi sahibi var mi?

MEB Ankaraya atanan yada yer değişikliği ile Ankarayı isteyen varmı ?

Önlisans mezunu bir kişi 10/2'den, lisans mezunuda 9/1'den başlar. Evli, bekar, çocukların yaş ve sayısına görede maaşı değişir.

Bulut25

tercih döneminde dikkat ederseniz meb lisans kadro derecesi 7 şeklindeydi...

Arkadaşlar kardeşim meb vhki olarak atandı, evrak teslimi 8 ocak salı günü son, sormak istediğim güvenlik soruşturması ne kadar sürer?
Bizim sağlık bakanlığı 5-6 ayı bile buluyorken mebde ki aradığımız kişi 1 ay içinde başlarsın dedi, meb de güvenlik soruşturması nasıl ve ne kadar sürüyor?

nuri3558

8 Ocak salı günü son derken ? Kardeşiniz nereye atandı ben 10 gün önce aradım ismimi numaramı falan kaydettiler biz sizi ararız dediler daha ses soluk yok

Hayırlı olsun cümleten ben sivas meb e vhki olarak atandım yaşadığım şehre atanmak için yazıyı bekliyorum

Ben de bgn evraklarımı İzmir MEB’e teslim ettim. Benden bilgisayar dersi gördüğüme dair transkript istediler. Onu verdim yeterli oldu.
Hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar. Bakalım güvenlik soruşturması ne kadar sürecek ve görev yerim neresi olacak çok merak ediyorum.

merhaba ben aydın milli eğitime evraklarımı teslim ettim istediğim ilçe konusunda norm yok falan dediler ama ben yine de dilekçede istediğim ilçeyi yazdım.ayrıca atamanın 2,5 3 ayı bulacağını söylediler.size de zaman konusunda bir şey söylediler mi ? bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim.okuduğum kadarıyla milli eğitimde daha kısa sürede başlanıldığı söyleniyordu. teşekkürler.

benden de istemediler ki tercih formunda 6225 kod numarası yoktu(bilgisayar dersi görmüş olmak)

Evet kodlar arasında yoktu doğru. Ben de yanıma almıştım lazım olur diye. Onlar sorunca transkript var mı bilgisayar dersi aldığınıza dair diyince, ben de verdim. Siz de İzmir MEB’e mi atandınız? Bir de bana güvenlik soruşturması bitince arayıp haber vericek dediler. Size de öyle mi söylediler. Bu süreci takip edebileceğimiz bir yer var mı?

Aaaslı

hocam bana denilen iki ay sürebileceği güvenlik soruşturmasının zaten yapacak da pek bir şey yok beklemekten başka.Takip edebilecek yer konusunda daha önceki paylaşımlarda emniyeti arayan arkadaşlar vardı memurlar.net forumda oradan bilgi almaya çalışıyorlardı.

Üst Alt