Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Güvenlik soruşturmalarının hepsini tamamlanıp ondan sonra topluca başlatıyorlarmış. Oysa çok saçma güvenlik soruşturması biten ve evrakları hazır olanlar başlasın. Neden illa topluca başlanıyor anlamadım.

Merhabalar, atamam için bugün günü birlik Eskişehir'e geldim, belgelerimi verdim bana güvenlik soruşturmasının 1
5-2 ay süreceğini sonra şefin benimle görüşeceğini ve çalışacağım yerin o zaman öncelikle ihtiyaca göre ve sağlık durumuma göre belirleneceğini söyledi. İçimde bi burukluk oluştu beni alpu, beylikova gibi merkeze uzak ilçelere vermelerini istemiyorum :/ bu konuda bilgisi olan var mı

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne atandım.

Geçen hafta güvenlik soruşturması başladı. Acaba ne kadar sürer? OHAL de kalktı, kısa mı sürer acaba... Var mı Ankara M.E.M. ne atanan?

Arkadaşlar süreç ile ilgili birbirimize bilgilendirmede bulunabiliriz güvenlik sorusturmasi ne kadar sürüyor bu konuda bilgisi olan var mi acaba çalıştığım isyerine ona göre bildirim de bulunacağım ama ne kadar sürdüğü hakkinda bir fikrim yok bilen veya daha önceki sorusturmalardaki süreyi bilen var mi?

@thebipolar

Kardesim ben rizeye atandim ama aydınlıyim bir defaya mahsus olan tayin hakkimi aydın söke olarak kullandim bakalim ne olacak bana da 3 ayi bulur dediler güvenlik sorusturmasi için gecen hafta carsamba günü tayin dilekcem gelmis rizeden aydin mebden aradilar o zaman sordum ne zaman baslayacak güvenlik sorusturmasi son evrak teslim tarihi ayin 25 i olarak görünüyor o zaman mi baslatacaksiniz diye sordum ayin 25 ni bekletmicez baslatcaz dediler

izmir meb tüm belgeleri gerekli yerlere göndermiş,bize kalan oturup beklemek...

Hayır istemediler raporumu kasım ayında da yenilemiştim

yusufyüreklim
Üç aydan daha kısa sürer inşallah umutluyum ben direk aydına atandım hakkımızda hayırlısı olsun

İzmir mebe kac puanla atandiniz? Ben izmirliyim yasicaginiz ilçeye göre durum degisicektir.

Samsun'a atanan var mı aranızda arkadaşlar?

lataomer
Hayırlı olsun

Ne kadar zaman süreceği konusunda birşey söylediler mi bana ikibuçuk üç ayı bulur dediler

bugün facebook sayfasında yazılana göre arkadaşın birini aramışlar,kararnamenin onaylanması kalmış sadece.

Beni 2gün önce ikamet ettiğim yere yakın bir Emnyet Müdürlüğü’nden aradılar. Kimlik ve fotokopisiyle gelir misiniz diye. Gittim bikaç soru sordular. Gelip ikamet ettiğim adreste 1-2 kişiye soracaklarmış beni 🤨

Ne zaman sonuçlanacağını bilmeden, takip edecek bir yer olmadan beklemek çok zor gerçekten. 1,5 - 2 ay sürer dediler ama daha da uzun sürebiliyormuş sanırım.

evet ben sıkılmaya başladım bile beklemekten kitap okuyorum bol bol

Ankara da soruşturması başlamış olan polis gelen duyum alan var mı

İzmir MEB'e atananlar güvenlik soruşturması için İzmir MEB'i arayıp sonuçlanıp sonuçlanmadığını sorabilir. Bugün aradım ve sonuçlandığını öğrendim. Herkese hayırlı olması dileğiyle.

Üst Alt