Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım
Süreç ile ilgili hiçbir yerden bilgi alamamak çok kötüymüş gerçekten.Elimiz kolumuz bağlı oturmaktan ve beklemekten başka yapacağımız bisey yok.Ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Twitterdan bugün Adana Mebe tivit attım güvenlik soruşturması hakkında bilgi almak için beni hemen adana mebden aradılar evraklarım gelmiş sadece komisyon toplanması kalmış o da en fazla 3 hafta içinde bitermiş darısı tüm bekliyenlere
Bugün Balçova İlçe meb de başladım arkadaslar.önce bi tanışma faslı oluyor.simdilik işi bilmediğim için bisey yapmıyorum.Ama surekli ozel sirkette calismis biri olarak kisacasi gördüğüm kadarıyla çok rahat bir iş gibi Allah size de nasip etsin inşallah...
hayırlı olsun #Spaktan , bir şey soracağım. raporunuzda istihdam işaretli miydi? ve çalıştırılamayacağı alan kızmı da dolu muydu? eğer değilse kurum bu doğrultuda sizden doldurulmasını talep etti mi?