Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Bugün başladım ben Kayseri de allah herkese de bir an önce başlamayı nasip eder inşallah

kayzer Sizin atamanız izmir miydi?Yoksa başka bir ilden mi izmire atamanızı gerçekleştirdiniz arkadaşlar ? Aaaslı

Haber yok iki gün önce emniyetten geldiler soruşturma daha sürer gibi

İstanbul için haber yok

Süreç ile ilgili hiçbir yerden bilgi alamamak çok kötüymüş gerçekten.Elimiz kolumuz bağlı oturmaktan ve beklemekten başka yapacağımız bisey yok.Ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Beni şimdi aradılar arkadaşlar evrakların o alıp atandigim ilçe meb e teslim edeceğim.Allah herkese nasip etsin inşallah...

İzmir hocam çok teşekkür ederim :) Allah bekleyen tüm arkadaşlarıma biran evvel nasip etsin inşallah 🙏

Her il göreve toplu olarak mı başlatıyor acaba göreve başlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

göreve başlayan arkadaşlar hangi kurumlarda başladılar nasıl bir ortam var ne düşünüyorlar iş durumu vs. bunları da yazarlarsa iyi olabilir.

bu arada aydın dayım hala başlamadım. arayan da olmadı.

mirivi bazı iller toplu başlatıyor bazı iller sorustrması biteni başlatıyor.kurumdaki memura sorarsanız o bilgi verir sizinkinin nasıl olacagını

Baslayan arkadaşlar meb te mi okulda mi goreve başladınız. Size sordular mi il veya ilçe de mi çalışmak istermisiniz diye

Adana mebde başlayan varmı ben hala bekliyorum 35 gün oldu evrakları teslim edeli

Twitterdan bugün Adana Mebe tivit attım güvenlik soruşturması hakkında bilgi almak için beni hemen adana mebden aradılar evraklarım gelmiş sadece komisyon toplanması kalmış o da en fazla 3 hafta içinde bitermiş darısı tüm bekliyenlere

Bugün Balçova İlçe meb de başladım arkadaslar.önce bi tanışma faslı oluyor.simdilik işi bilmediğim için bisey yapmıyorum.Ama surekli ozel sirkette calismis biri olarak kisacasi gördüğüm kadarıyla çok rahat bir iş gibi 😊Allah size de nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun #Spaktan , bir şey soracağım. raporunuzda istihdam işaretli miydi? ve çalıştırılamayacağı alan kızmı da dolu muydu? eğer değilse kurum bu doğrultuda sizden doldurulmasını talep etti mi?

Istihdam alanim isaretli, çalistirilamayacagi alan kısmı boştu.Kurum hiçbirşey benden talep etmedi.

slm mebden aradığınız günden itibaren kaç gün içinde işe başlamanız söylendi. paylaşırmısınız....

Devlet Memurları Kanunu'nun 62. ve 63 maddelerinde belirtilen yasal süre içerisinde.

Aradıklarında gün söylenmedi aradığınız ilçe meb e başvurun denildi sadece.

Üst Alt