Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Denizli başlayanlar vardı beni de aradılar başlıyorum şükür. bekleyenler de biran önce başlar inşallah

Çanakkale meb e atanan var mı ? En son nereler de göreve başlamalar oldu? Göreve başlayanlar ilk izlenimler neler? Kimse bişiy yazmıyor ki doğru düzgün...

yusufyureklim
Bilmiyorum kardeşim geldiler mi benim haberim yok. Ben başka yerde çalışıyordum. bazı arkadaşlar bir hafta 10 gündür çalışıyor. beni dün aradılar.

Diyarbakır vaki benim Hayırlı olsun durum nedir süreç hakkında bilginiz varmı

ankara da polis bir ay daha beklemeyin dedi bilginiz olsun...

Öyle demişse öyledir ,Konya Meb de 2 ay sürer demişti

Bize düşen beklemek ama bu bekleyişte hiç hoş olmuyor.20 gündür benim soruşturma bitmiş ama daha hala diğerlerini soruşturması daha bitmeyenleri bekliyoruz.

Hülya1994 anlaşılmayacak bir şey yok hocam soruşturmayı yapan polislerden biri ankara da güvenlik soruşturmaları en az bir ay daha sürer, yani en az bir ay daha beklemeyin dedi
ne kadar doğru bilemem ama öyle söyledi
bu da demek oluyor ki, nisan 15 e kadar Ankara da ikamet edenler beklemesin
erken olursa zaten güzel olur sürpriz olmuş olur...

Çanakkale yok mu burda ya. Kimseden ses çıkmıyor. Çanakkaleye atanan arkadaşlar aldığınız bilgileri bir paylaşın ya..

Bugün adana meb beni aradı komisyon yarın toplanıyormuş e devletten barkodlu mezuniyet belgesi ve 2018 tercih listesini email ile göndermemi istediler arkadaşlar sizi de aradılar mı

ozpolay.23 ohhh be sonunda guzel haber.

Bizi aramazlar çünkü başvuruda verdik onlari zaten kardeşim

Bnde vermiştim hepsini tercih belgesini vermemiştim öyle hatırlıyorum yine gönderdim tercih belgesini ve mezuniyet belgesini barkodlu aradım mebi tekrar belgeler geldimi diye evet geldi dedi yarın karar verilecekmiş işte bence önümüzde pazartesi başlatırlar herkesi öyle düşünüyorum pirlo21

Kesinlikle ay basi işbaşı yapariz insallah hayırlısıyla

Üst Alt