Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

aslında demek istediğim cumaya kadar ararlar mı diye umutluyum. maaş alma şansımız olacak çünkü. o yüzden ararlar diye ümit ediyorum. aramazlarsa da zaten artık maaş için bir dahaki ayın 15 ini beklemek zorunda kalacağız.bir ümit bakalım...hayırlısı...elden birşey gelmiyor.

thebipolar maaş umrumda değil suan ya. İşe başlamak istiyorum çünkü uzun zamandır calismadim bunalttı beklemekte hayırlısı olsun

pirlo21

evet boş oturmak sıkıcı...zaman geçmiyor...iş güç olsaydı başlasaydık sıkıntı dağılırdı...sadece bekliyoruz...ne zamana kadar bekleyeceğiz onu bilsek...sıkıldım artık...pek çok yer başlattı...bizim de şansımıza yani...ne diyeyim.

Merhaba arkadaşlar ben Tekirdağ il milli eğitime atandım 4 Ocakta evraklarımı teslim ettim. 11 Ocak evrak teslim için son gündü. 1 mart günü aradılar. çorlu ilçesinde göreve başlayabilirsin dediler 5 martta lisans mezunu VHKİ kadrosunda göreve başladım. muhasebe 3300 TL ye yakın bir maaş alırsın dedi Vergi indirimine de başvurdum.onun katkısı ne olur bilemiyorum.

Arkadaşlar az önce aydin mebden aradılar 22 martta saat 2 de amirimiz sizinle görüşecek diye aradilar ne demek oluyor bu acaba?

yusufyüreklim

Beni de aradılar yusuf kardeşim 22 mart için.

Belki yer tespiti yapılır ya da iş ile ilgili genel bilgiler de verilebilir. Aklıma gelen ihtimaller bunlar. Az kaldı biraz daha sabır.

Hayırlısı bakalim kardeşim bu kadar zaman bekledik bundan sonrası tatlı heyecan artik

İş başı yaptırırlar o gün arkadaşlar...Ayrıca maaş hesabı actircaklardir...

Evet beni de aradılar 22 mart saat 2 diye...acaba istediğim ilçeye atarlar mı ben evrakları verirken bana didim dolu falan dediler size de benzer şeyler dediler mi arkadaşlar çok kafama takılıyor...

thebipolar

Valla kardesim ben başka sehirden tayinimi Aydin söke ye istedim bana da dedikleri söke olmazsa bile en yakın yere veririz sizi mağdur etmeyiz demislerdi. Didimde bütün okulllarda memur var mi boş kadro yok mu hic

Bende tayinimi İzmir'e aldırdım 11 ocakta evrakları teslim ettim güvenlik soruşturmasını bekliyorum.istanbul da yaşıyorum acaba İzmir için bekleyen var mı ya da bilgisi olan

Bu arada güvenlik soruşturması İstanbul da yapılıyor

Bu arada MEB lisans vhki olarak atandım

Ben izmir de başlayan bir iki kişi olduğunu duymuştum büyük ihtimal sizin soruşturmayı istanbul yaptığı için uzadi[-][/-]

İzmir de yaşayıp İzmir'e atananlardan başlayan var herhalde

Evrak teslimi : 27 Aralık
Soruşturma Bitiş Tarihi: 14.03.2019
İşe Başlama Tarihi 18.03.2019
İkamet Ankara
Atanılan İl : Ankara
Kurum : AYM

Darısı soruşturması bitmesini bekleyen diğer tüm kardeşlerime
ilerde Ankara da bu kuruma atanan olursa soruşturma kaç günde bitiyor diye araştırırsa bir fikir olmuş olur
çok araştırmış bulamamıştım :)

Ben izmir balcova meb de 13 şubatta başladım arkadaşlar benden 1 hafta öncesinde de 2 arkadaş başlamıştı.

Sizden önce başlayan arkadaslarda İzmir'de ikamet ediyorlar di mi çünkü İzmir MEB bize il dışından kimse başlamadı dedi

Ben izmirde ikamet ediyorum ama diğer arkadaslari bilmiyorum.

Ben de İstanbul'dan soruşturmanın bitmesini bekliyorum sizin eve polis geldi mi acaba 30 ocakta geldi polis inşallah benim de bitmiştir

Benim atama İzmir ama İstanbul da yaşıyorum bı kez aramıştım İstanbul emniyeti bilgi vermediler sizi MEB aradı di mi

yusufyüreklim

Didim'e talep çok falan dediler didim olmazsa en yakın söke olur dediler bilmiyorum didim gerçekten dolu mu artık bekleyip göreceğiz

İstanbul Pazartesi günü başlatıyor. Yalnız onlar aramadılar. Birkaç arkadaş aranınca herkes aramaya başladı. Arayanların hepsine Pazartesi başlayın dendi.

pirlo21 Adanadan hala bir haber yokmu geçen hafta aradım önümüzdeki hafta komisyon toplamacak dedi bu hafta da bitti ne arıyan ve ne soran bence seçimden dolayı geciktiriyorlar.Sen bir haber aldın mı bu hafta içi bizi de bilgilendir

Üst Alt