Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Aydın da başlamayı bekleyen arkadaşlar başladınız mı acaba ben İzmir e atandım İstanbul'da oturuyorum hâlâ haber gelmedi ben de bekliyorum

İzmir i arıyoruz güvenlik soruşturması bitmemiş

Aydin mebten aranan var mi beni az önce aradılar pazartesi baslicam hayirlisiyla

Eskişehir meb atanan var mı? Beni 10-15 gün önce aradılar hangi ilçede çalışmak istiyorsunuz diye ben de seçim yaptım. Ankara'da ikamet ediyorum, hala başlamadım. Bir de temmuz öncesi başlarsak ne kadar maaş ile başlıyoruz? Başlayan arkadaşlar yazabilir mi

Maaşlarınıza e-devletten e-bordro bölümünden bakabilirsiniz. Hatta Nisan maaşları şuan görünüyor.

Adana'ya atananlar ve sağlık raporları kabul edilenlerin raporlarının istihdam kısmı nasıldı? Çok sorun çıkartıyor Adana M.E.B, raporlarımı sürekli reddediyorlar. Bir de raporun yanında ek bir çalışabilir belgesi versem kabul edilmez mi? İlla raporun üzerinde mi yazmak zorunda. Ayrıca bu komisyonun reddedip yeni rapor istemesi için azami süre nedir? Bana şimdilik bir sınır olmadığını söylediler ama yeni raporum da kabul edilmezse başka bir hastaneden alırsam o da 1-2 ay kadar sürecektir, bu kadar uzun süre beklerler mi?

İnşallah kısa zamanda başlarsınız. Başlayan arkadaşlar baksın o zaman :)

BulutBaydar kurumdan kuruma değişiyor maaşlar meb ile başka kurum arasında fiyat farkları olabiliyor
yoksa söylerdim ne kadar aldığımı ama ben meb de çalışmıyorum

meb de çalışıp da maaş alan biri söylerse öğrenmiş olursun
ama benim arkadaş meb de çalışıyor bekar 3400 alıyor sanırım

en düşük maaş mebde sanırım yemek ücreti alıyor musunuz o da yok dediler

Arkadaşlar 11 ocakta İzmir MEB e evraklarımı teslim ettim hala ses seda yok İstanbul'da yaşıyorum 3 Ayı geçti benim kadar bekleyen var mı acaba

Var ben de Eskişehiri bekliyorum hala başlatmadılar

Ben de 17 ocakta teslim ettim evraklarımı, Ankara'da yaşıyorum ve ben de Pebble gibi Eskişehir'den haber bekliyorum. Yaklaşık 20-25 gün önce aradılar hangi ilçede görev yapmak isterseniz diye sordular. Ondan sonra ses seda yok bekliyoruz. Olsun bekleyelim sabrın sonu selamet denir ya hak ettik çok çalıştık başardık

BulutBaydar ben bugün tekrar arayıp sordum telefondaki kadın bana kararnamelerin hazırlandığını bugün yarın arayacaklarını söyledi ne kadar doğruysa ve ilk başta herkesi ilçe müdürlüklere vermişler zaten. Nereyi istediğimizi veya ihtiyaca göre bizi nereye vereceklerini oraya gittiğimizde görüşebilirmişiz.

Ben de İzmir mebi bir kaç kez aramıştım soruşturma sonucu gelmedi dediler,biz geldiği gün arıyoruz dediler,en kısa sürede başlarız inşallah hepimiz

Pebble

O ne demek yani? Beni arayıp sordular ben de Tepebaşı dedim gidip beni Mihallıçık'a mı verebilirler yani ihtiyaç var diyerek ona göre ev bakıyorum ben şu anda tutmadım ama görevlendirilince tutacağım nasıl olacak anlamadım

BulutBaydar Ben de bilmiyorum merkez ilçeyi kastetmiş olabilir çünkü tepebaşı odunpazarı falan demişti ve toplantı da olmayacakmış. Dilekçemde ben de tepebaşı istemiştim bi arayıp çağırsalar gittiğimiz yerde görüşürüz bunu illa ki.

thebipolar

Aynen kardeşim ilçe milli eğitim müdürlüğündeyim pazartesi başladım daha hiçbirşey yapmadim şifreler geldikten sonra işlem yapmaya baslicam haftaya dys programini gösterirler 15 güne kadar da şifreler gelir zaten alismaya çalışıyorum

Pebble cuma günü beni aradılar ptesi il milli eğitim müdürlüğüne gideceğim (büyükdere de) bakalım ne zaman başlatacaklar. Bekleyenler darısı başınıza

BulutBaydar beni de aynı şekilde aradılar ben de önce il müdürlüğe sonra tepebaşı ilçeye gideceğim bakalım

Pebble

Ben ilçeye geldim şu anda fakat nereye verecekleri belli değilmiş müdür de bir konferansa gitmiş onu beklemek zorunda kaldım bakalım ne olacak. Peki sizi nasıl yönlendirdiler

Üst Alt