Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?
ful cektim sınavın iptalinden korkuyorum... aklım sorularda kaldı diyor arkadaşım sizi ben anlamıyorum sorulara baktım cok dandik küfür gibi hayırlısı olsun adınıza...
Ya arkadaşlar diyelim ki hizmetli olarak atanacagiz.Görev yerimiz neresi olacak.Milli Eğitim Müdürlükleri mi yoksa milli eğitime bağlı herhangi bir okul mu.
46 Doğru = 92 Puan. TRABZON-BALIKESİR-DİYARBAKIR-SİNOP-KOCAELİ 6. Tercih Evet. Bakalım Hayırlısı olsun herkes için... Bu arada TRABZON yazan çok fazla yok gibi...
Trabzon benim için çok zor bir şehir malum yokuşları fazla... Ama sevgilim var orada o yüzden ilk tercihim Trabzon. Ailem ise Adana'da olmasına rağmen düşünsene Adana yazmadım hiç... Ama İlk Tercihim olur kanaatindeyim... Bakalım herkes için hayırlısı olsun...
Benim de Sevgilim Adana da valla.Ayrıldık ama özledim onu.
Bence herkese bulunduğu il de görev verilmeli.Özürlü bir insan için şehir dışı çok zor olur.Yeni bir ev kiralayacak.Bekar sa işi daha da zor.Kiraladığı ev iş yerine uzak olacak.Ise gidip gelme gibi sorunlar yaşayacak.Milli Eğitim bunları da göz önünde bulundurmalı bence.
aslında çok hoş bir cevap olmuş.eğer yerleşipte ben orada ne yapcam deyip gitmeyenlerde olacak asıl ordaki boşluklar nasıl doldurulacak buralar bana ilginç geliyor.
Meb işitme engelliler sınav sonucunda başarı puan sıralamasına
Meb işitme engelliler sınav sonucunda başarı puan sıralamasına göre başvuruda bulundukları ile ayrılan kadro sayısı kadar atama yapılacaktır.Belki özürlü İŞİTME ENG,ZIHINSEL,ORTOPEDİK,GÖRME, DİĞER ENGELLİLER) ayrılan başarı puan sıralamasına lazım.
Arkadaşlar ben meb sınavına adanadan girdim, cevap anahtarına baktım ve 42 doğrum oldugunu gördüm tercih ettigim iller(adana,mersin,konya,hatay,osmaniye)galiba 42 puanla atanmak biraz zor gibi görünüyor;fakat ALLAH `tan ümidi kesmemek lazım arkadaşlar ben şunu merak ediyorum, sizce hizmetli kadrosu talebi karşılayabildimi 23000 hizmetli adayı kardeşimize sadece 2000 kişilik kadro açıldı;gönül isterdiki öğretmen ve memur kardeşlerimize olduğu gibi biz hizmetli adaylarınada biraz fazla kadro verilmiş olsaydı; yinede inşaallah meb süpriz bir kararla kalan 11000 kişilik kadroyu kullanıp tüm engelli kardeşlerimin önündeki engeli kaldırır; ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.........
daha önceden puanları açıklasalar dimi.ne güzel olur ona göre net lerimizn doğruluğunu biliriz.
ben 41 net diyorum başka demem eksik gelirse itiraz ederim.
aceba balıkesir i kaç kişi tercih etti.1.tercih olarak veya kaç kişi sınava Balıkesirde girdi.
artık bunları düşünüyorum.Vede inşallah atanırım.diyorum.kısmetse.........
merhaba arkadaşlar bende de 46 net var 1 soru şüpheli 47 de olabilir atanma şansımı nasıl görüyorsunuz bişgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar bide merak ettiğim bi konu var şimdi atamlarda esas olan en yüksek 2000 personel puanımı yoksa tercihlerde önemli mi ben kitapçığa baktımda ilk 2000 kişi alınacak diye bi şey demiyor yanlış mı biliyorum bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız 45 net altına ümitlenmeyin diyor ama bence yanlış,zaten yüksek puan alanlar genellikle büyük şehirleri tercih etmişler bence küçük şehirlere 40 ve 44 arası yapan arkadaşlar atanacak.bakın görün.Unutmayın Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.Haktan hayırlısı bence,hiç kimse ümidini yitirmesin bence sonuçta tercih ettiğiniz iller de önemli,puanınız kadar.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar bu noktalama işaretleri sorusunu hala anlayabilmiş değilim. Anlayan biri anlatabilirmi lütfen!!! Bende A kitapçığı vardı. Ben bu soruya A dedim B çıktı. Türkçem altüst oldu...
Düşünme insana üç üstünlük sağlar: iyi görmek(,)iyi konuşmak(,)iyi eylemde bulunmak(.)
İlk noktalama işareti 2 nokta üst üste:Kendisinden sonra açıklama yapılacak cümlelerin sonuna iki nokta üst üste konulur.
Sonuna 3 nokta getirilemezdi zaten,üç üstünlük sağlar demiş.3 nokta ise Bitmemiş veya bitirilmemiş cümlelerin sonun konur.
Bu soruda ise zaten iç üstünlük sağladığını belirtmiş ve sonunda üç üstünlüğü saymış yani cümle bitmiş bu yüzden nokta konulur.
ben de senin gibi yaptım arkadaşım ama B cevap. İlk doğru yaptım sildim moron gibi gittim A'yı işaretledim. Bence A olması lazım ama orda büyük harfle başlıyormu o detayı kaçırdım.
Arkadaşlar şans çok önemli... Altıncı tercihi yapmayanları unutmayın ve ümitlenin biraz. oda olmazsa ölüm değil ya salla getsin...
meb hizmetli sınavında önemli olan ilk 2000 ne girebilmek mi?
bir forumda okuduğum yazıda
1: atamada puanlar büyükten küçüğe sıralanacak
2: büyük puandan başlanarak ilk 2000 kişi sıralanacak
3: punı aynı olan kişilerde mezuniyet tarihi,yaş vb bakılacak
4: atamalar merkezden yapılacak
vb şekilde sıralamış.
peki ilk iki bin kişiye giribilmek için minimum kaç net çıkarmak lazım şimdi ben bunun cevabını merak ediyorum.