Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç uşak'ı tercih eden görmedim ilk tercihim uşak 46 doğrum var

46 kazanırsın sanırım ,,,,tercihlerin hangi iller?

uşaka tercih azsa inşallah hayırlısı ile kazanırım ama çoksa nasip. uşak afyon konya manisa hatay

arkadaşlar zonguldagı tercih edipde yerleşenler olursa sonuçta başka ilden geliceksiniz yardımcı olurum inşallah sınava giren herkes yerleşir allah büyüktür ümitsizlige kapılmayın

Açıklayın artık yaaaaaaaa ŞU SONUÇLARI YOKSA BİŞEYLER DÖNÜYOR.ARTIK TEKNOLOJİ SONUÇLARI VERİYOR NEDEN BU KADAR UZADI BU İŞTE BİŞEYLER DÖNECEK GALİBA

burdura gelicek olan olursa bende burda yardımcı olurum arkadaşlar allah herkesin gönlüne versin

Benim 42 netim var bence yerleşme puanı 80 ile 100 arasında olacak,sitede yüksek puan alanlar var ama çok fazla değil internetten baktığım kadarıyla yüksek puanlar çok fazla değil,birde doğru yaptığını sanıp yanlış yapanlar çok fazla olacaktır.Ben cevapları not almıştım herkese hayırlısı bakalım ne olacak bence sonuçlarda en geç önümüzde çarşamba açıklanır.

ben lise mezunu olarak girdim sınavdan 45 net yaptım iller sırasıyla manisa b.esir izmir kırklareli istanbul 6. tercih hayır yaptım girdiğim bu 3. sınava birinde b.esir meb 56 puan aldım ikincisi ank. dış tic ondan 39. olup 600 kişiden 90 puan aldım inş. bı sınavı kazanırım yoksam başka bir kurum deneyecem. yorumlarını okuduğum arkadaşların kazanması ümidiyle benim ümidim var çünkü bira ztecribe kazandım hayırlısı.

dış ticaret in puanını nasıl öğrendin

arkadaşlar ben denizli'de yaşıyorum,denizli belediyesi kültür ve sosyal işler müdürlüğü engelli koordinasyon merkezinde çalışıyorum.Eğer atama sonucu Denizli'ye gelen olursa uğrasın yanıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar 45 netım var şansım varmı bılgı verırsenız sevınırım? sınav açıklanmadı bışeyler dönmesin sakın.

Arkadaşlar bi konuda dikkatinizi çekmek isterim. Sorular her ne kadar kolay olsa da 50 de 50 yapan pek yok. 6. tercihi yapmayanlar da var. Bu nedenle ümitsiz olmayın. Şansın ne olacağı belli olmaz...

ilk 2000 ne giren atnacak bu sınavda tercih önemi falan yok allah herkes içi hayırlısını versin

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar ben ilk önce işitme engelliler yerleşek diye düşünüyorum çünkü onlara sorulan sorular daha kolaydı benim anlamadığım meb neden ayrımcılık yapıyor ortopedik özürlüler özürlü değilmi yaw..sonuçta hep lise mezunuyuz yani..

şunuda belirtmek istiyorum kimse torpil dönmüyo demesin öyle güzel torpiller dönüyoki kim kaç puanlarla atanacak belli değil ama benim için önemli değil ben alıştım zaten bütün sınavlara girdim ama bi şekilde yerleşemedim nasibimiz neyse o olur inşallah allahım hepimize özelikle bu sınava girip hakkıyla yapanlara hayırlısını nasip etsin..

çok iyi netin bende bu sınavda 45 ve üstü neti olanların yerleşeceğini düşünüyorum..

xakmanx;

Kardeş tercihin tabi ki önemi var,o zaman bizler boşuna mı tercih yaptık senin puanını tercih ettiğin iller bazında önemi var,kılavuzu dikkatli oku.Örneğin; büyük şehirleri tercih edenler belki 90 puanla yerleşemiyecekler ,ama küçük şehirlere 80 puanla yerleşebilinecek,tercihin önemi olmasaydı boşuna tercih ettirmezlerdi.

xakmanx;

Adayların tercihleri doğrultusunda, sınav puanı üstünlüğüne göre yerleştirme işlemleri Bakanlıkça yapılacaktır. Yerleştirilmesi yapılan personele ilişkin listeler, atama kararnameleri düzenlenmek üzere İlgili İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir. Yerleştirmeleri yapılan adayların dağılımları İl Millî Eğitim Müdürlüklerince yapılacaktır.
[SIZE=3]
[/SIZE]

Arkadaşlar bir kere şunu iyi anlayalalım, atanabilmenin ilk şartı puan üstünlüğüne göre ilk 2000' e girebilmektir;daha sonra aldıgın puana göre tercih edilen iller bazında sıralamaya girilecektir fakat kişi seçtigi ilde ortalamaya giremez ise altıncı terchi meb atamasını kabul ediyorum koşulunu seçti ise meb tarafından kodro eksiği olan bir ile atanacaktır....

ilk 2000e giren herkesin atanacağı cümlesi çok saçma birşey. üniversite sınavlarında nice derece yapanlar açıkta kalmıyor mu? bu da ondan farklı değil.

Keşke öyle olsaydı gökhancım seni söyledigin şekide daha şaslı olurduk ama hakikat bu

faruk01;

Arkadaşlar ilk 2000 girme olayı yok o zaman tercih yapmazdık direk yüksek puandan alçak puana göre yerleştirme olurdu.Aynı KPSS YERLEŞTİRMESİ gibi olacak tercih ettiğin illerdeki en yüksek puandan aşağıya doğru oalacak sistem,ilk 2000 kişi diye bi şey yok

Ya mesela 80 alan birkişi seçtigi ilde puanı tutup yerleşecek 95 alan atanamayacakmı hiç zannetmiyorum.

faruk01;

Evet kardeş aynen öyle boşuna mı tercih ettik bizler,onun için tercih ettik.Aynen kpss deki gibi 90 alan açıkta kalırken,70 alan yerleşiyor,onun için tercih ettiğin yerler önemli,biraz düşün o zaman biz niye 5 tercih ettik.

İnşaallah düşündügünüz gibi olur şansımız yükselir

faruk01;

Kardeş öyle ben milli eğitimde çalışan bi tanıdık ile de konuştum aynen bu şekilde olacak dedi,şimdi 6. tercihte devlet tarafından atanmalar işte boş kalan yerlere açıkta kalan arkadaşlardan en yüksek puandan düşük puana göre yerleştirme yapacaklar.Burda kafanızı karıştırmayın ilk 2000 diye bişey yok,baraj yok tercih edilen illere göre yüksek puandan aşağı puana doğru gidileck ,burda tercih ettiğin iller önemli kardeş.

ya arkadaşlar şu kimane denilen vatandaş müneccim ya kimdir bu moral bozmaktan başka işi yok yok 45-46 altının altında kimse atanamazmış nereden biliyosun var mı bir istatistik bilgin konuşuyosun.ben iddaa ediyorum 80 neti olanlar atanacak.ama şu var çok tercih edilmeyen illeri tercih edenler.bir arkadaşımız ne güzel istatistik yapmış.sınava giren 21000 kişi alınacak 2000 kişi %84 başarıyı yakalayan atanır demiş.öylede yani.ben diğer sınavlardan biliyorum.en bildiğim soruyu bile kaçırmışım.48-49-50 net bunları toplasan 300 kişden fazla yapmaz.

slcko6;
kardeş balıkesir de sınava giren kişi sayısı 415 kişi bilgin olsun.benim tercihlerimdede var balıkesir ama balıkesir çok populer benim olmaz diyorum ama sen yinede umudunu kesme

arkadaşlar atamalar puan usulu olcakk yaa düşün bi sen 90 alıcan atanamıcan ben 60 alıcam atanacam senin aklı ve mantığına sığarmı böyle bişey olursa
takmışlar o zaman tercihleri neden yaptık tercihleri önceden belirlemeleri zaten sınav kimin için özürlüler için herkesin rahat edeceği ilişkisinin olduğu yerleri yüksek puan alarak istedikleri yere atamak sadece bizlere yaşam koşullaroımıza kolaylık olsun diyee eğer boş yer atamalar gayet basit ilk 2000 den eleye eleye gelecekler son tercihi boşunamı yaptık lüften mantıklı olalım

arkadaslar resmen sacmalıyonuz. diyelimki mardinden 25 kisi alıncak ve mardın yazan kisi sayısı 20 ister bırıncı tercıhı olsun ıster sonuncu ıster 90 puan alsın ıster 50 90 alanda gırer 50 alanda kalan bes kiside altıncı sıkka evet dıyen en yuksek puanlı kısılerden tamamlanır boylece kontenjan dolar tercıhın önemi bu iste bazılarıda 90 puanla acıkta kalabılır özellikle yogunlasılmıs yerleri yazdın 90 puan aldın ama orda 92 alan cok var giremezsin sistem bu aldıgın puan kadar tercıh yapma da cok önemli

arkadaş buyrun meb hizmteli personel atama işlemi maddelerinden birtanesi

c) Tercih ettikleri İl Millî Eğitim Müdürlüklerine puan üstünlüğüne göre atanamayan
adaylardan 6. Tercih olarak “ Tercihlerim Dışında Atanmayı Kabul ediyorum ” seçeneğini işaretleyenlerin, tercih yapılmadığı için boş kalan kontenjanlara Bakanlıkça bilgisayar kurası ile yerleştirmeleri yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt