Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlara 2023 yılının Temmuz ayında ne kadar zam yapılacaktır?

Eğer ki kamu işçisinin aldığı zam brütse, memurunki de brüttür... Yok net ise memurun ki de nettir... Çünkü En düşük kamu işçisinden aşağı almayacak dedi... İşçinin neti ikramiye ve diğer yardımlarla 21'i buluyorsa, Memura 22 vermesi doğal... Asıl merak ettiğim En düşük memur maaşı ile müdür maaşı arasında 10 binden fazla fark vardı, doğru orantılı gidersek müdürler milletvekili kadar maaş alacak :)

tekyürek lafım sana kardeşim

kardeşim tartışmıyorsun ama ak partinin vericene inanıyorsunda chp nin vercenemi inanmıyorsunki onu anlamadım burda şunu sölüyorsun yaparsa ak parti yapar gerisi yapamaz kimse bilemezki ne vercene gelirlerlese verirlermi vermezlermi görür insan saten nickkin den belli tekyürek o yüzden sölemlerinizde herkeze eşit şans verileren yorum yapın tek taraflı yorumlar yapmayın bölelikle insanlarıda fikir ayrılıklarına sokmayın bırakın herkez neyse neye dsetekliyorsa inanıyorsa versin .

Birileri traktör veriyordu.
Ne diyor parti sözcüsü?. Biz o traktör sözünü çarpıcı olsun diye (YANİ MİLLETİ KANDIRMAK İÇİN) söyledik:))))
Neyse temmuz gelsin de kim ne verecek göreceğiz. Şunun şurasında kaldı 1,5 ay.
Ortada fol ve yumurta yokken tartışıp da birbirimizin moralini bozmayalım. Emekliler olarak biz de sabırsızlıkla temmuzu bekliyoruz.
Kalın sağlıcakla..

22000 TL Teşekkürler SAYIN CUMHURBAŞKANIM BİRİLERİ LAF YAPAR BİRİLERİ İŞ YAPAR..

21yıldır hep öylee...ülkeye hizmetlerinde sınır yok..durmak yok yola devam...TEŞEKKÜRLER SAYIN CUMHURBAŞKANIM ERDOĞAN

Net elimize ne kadar geçer sizce?
Şuanki maaşım NET 10.300 TL.

Temmuz da NET MAAŞIM 19.000 TL mi olacaktır?

Endüşük Emekli Memur Maaşı 2023 yılı Temmuz ayında 16.395 TL olacağı doğrumudur?

Memur emeklilerinde de halen en düşük maaş 7 bin 901 lira seviyesinde bulunuyor. Bu maaşın da aynı artışın yansıtılmasıyla 16 bin 395 lira seviyesine ulaşacağı belirtiliyor..

Zamla ne işi var memurun aldığı yeter. Herkes halinden mutlou neticede.

Ne kadar zam alırsanız alın, isterseniz %100 zam alın yinede yetmeyecek. İşçiye memura ne kadar zam yapılırsa ürün baz maliyet o kadar artacaktır. Yani 10 tl ye çalışıyor ve %50 zam alıp 15 TL maaş alıyorsanız sizin iş verene maliyetiniz de %50 artıyor en az. Buda ürün fiyatına yansıyor. Buda alım gücünüzü azaltıyor.

Zam yapılması iyi bir şey değildir bunu unutmayın. Hükümetin alım gücünü artırması güzel bir şeydir bunu idrak ettiğimiz gün bir şeyleri başaracağız.

en düşük maaş yaklaşık 22.000 olacak.hesaplama şu şekilde en düşük taban memur maaşına net 15.000 belirlendi.bu maaşa işçilere verilen miktar kadar zam verildi.o da yüzde 45.yüzde 45 i ilave edince net 21.750 yapıyor. burdan eğer kesiliyorsa BES kesintisini düşü .o da yaklaşı 500 lira civarı our . yanı temmuzda en düşük 21.250 net.. diğer memurlara ise maaşın yüzde 45 i zam olacak net.şu an 20.000 alan 29.000 alacak.

Teknik kadrolar için birsey denilmedi memurlar 22000 olacakta teknik kadrolara acaba 45 mi verilecek yüzde olarak

mesut4141
Doğrusu herhangibir ayrım yapılmadı.

Benim şuanki NET maaşım 10.300 TL ve %85 zamla birlikte 19.055 TL KONUMUNA GEÇER doğrumu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere, bilenler yanıtlarsa sevinirim..
ben bir iş yerinde çalışıyorum şuan emekli olsam 10.000 TL alacağım..temmuzu beklersem maaşım tahmin kaç olur..yani emekli olup beklesemmi yoksa temmuza kadar çalışmaya devam mı etsem..

yani bu hükümet çalışanların emekli aylığına da zam yapacak mı ?

teşekkürler

Emekli olsanda olmasanda zam alacaksın bende senin gibi geçen sene emekli olmadan baktığımda googleden ne kadar emekli maaşı alırım sitesinden emekli olmadan zam yansımıştı oyüzden hemen emekli olmak daha mantıklı boşuna bir iki ay zaman kaybetme
Saygılar

Tam detaylı bilmiyorum beklemek lazım biraz daha sözleşme de olacak

Beklemek lazım sözleşmeyi tam net olması için

OturanBoğa abinin dediği gibi yani.
NE KADAR ERKEN ALIRSAN o kadar İYİDİR.

Bülent Abi öyle diyor. 😁😁😁😁

45 geyikleri dönüyor ortalıkta doğru mu ?

5434 SK na tabi olanlardan mı bahsediyorsunuz?

mesut4141

NET=22.000 TL olacakmış en düşük memur maaşı.

Sanırım bu konuda son mesajımız.

benim bi arkadaş var memur emeklisi ssk dan hastaneden ama maaşı 7900 tl o arkadaşın maaşı nekadar olcak ama en düşük memur maaşı alıyor kendisi

Üst Alt