Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlara 2023 yılının Temmuz ayında ne kadar zam yapılacaktır?

22 olduğu yok ustune verılen seyyanen 8000liralık zam kök maasa dahil değil yani örnegin 12000 maas alan bırının maası %17,5 zamla 14100 olacak sekiz binde 22100 ama ocakta zam alırken bu 8000 i düşün 14100 e verılen yuzdelık zammı ekleyip tekrar ustune 8000 koyun verılen seyyanen zamma hiç bir şekilde artış vs yansımıyor.Ayrıca cogu kişinin maaası 22 falan olmadı ancak evli eşi çalışmayan 3 cocugu olana göre hesap yapılıyor.Seyyanen yapılan zam ayrıca 15temmzudan itibaren gecerli 15gunluk farkıda unutun

verilen ek odeme 6 ay sonra geri alinmasin benim icin buseneki maas artisi mevzusu kapanmis demektir. : )

22 bin maaşı evli eşi çalışmayan ve 6 yaşından küçük iki tane çocuğu olan memurlar alacak.
Bekar bir memurun maaşı 22 bin olmayacak

maasi 22.000 lira olmayan arkadaslar etrafindaki insanlari maasinin 22.000 lira olmadigini nasil anlatiyorlar ? benim tanidiklarimi bi turlu ikna edemiyorum : ))

çirkin

iste daha almadigimiz maas icin yorumlar yapiliyor ama ben maas gununu beklemeye karar verdim.

2023 Temmuz da memur maaşlarının hesaplara ne zaman yatacağı belli midir arkadaşlar?

2023 Temmuz da memur maaşlarının hesaplara ne zaman yatacağı belli midir arkadaşlar?
(HESAPLARA NE ZAMAN YATACAKTIR
2023 TEMMUZ MEMUR MAAŞLARI)

(GEÇ YATACAĞI GİBİ SÖYLENTİLER VARDA)

Ha bir de geç yatacağına dair söylentiler mi var 3 aydır 22.000 alacağız diye bastılar zammı bastılar zammı daha parayı görmeden elde avuçta bir şey kalmadı

Konu hakkında bilgisi
olan varmıdır arkadaşlar.

çirkin

22 bin TL vereceklerinden ümidim varda ne zaman verirler orasını bilemiyorum işte.

Çalışan memurlar yarın maaşınızın hepsi hesaplara yatacakmı bilginiz varmı?

Çalışan memurlar yarın gece maaşınızın hepsi hesaplara yatacakmı bilginiz varmı?

Bu akşam maaş bodrosu E-DEVLET e düşer.

Son düzenleme:
@ayDÜNYAvazo

Maaşların hepsi hesaplara yatmıyor, maaşlarınıza %17,55 oranında yapılan zam eklenerek yatıyor, seyyanen yapılan zam yasalaşmadığı için yatmayacak ancak yasalaştıktan sonra yarısı hesaplarınıza eklenecek. Maaşlar 15 Temmuz'dan itibaren geçerli olduğu için bu şekilde olacak.

Bu ay %17,55 oranında zamlı maaşınızı + sendika ikramiyesi olan 1080 TL'yi + 20 Temmuz'dan sonra da 15 günlük maaş farkınızı ve seyyanen zammınızın yarısı olan 4000 TL'yi alacaksınız.

Life
Dün gece ki maaş bodrosunda aşağıdaki şekildedir:
(HİZMETLİ-BEKAR-10 GÜN RAPOR)
[FONT='inherit']Net: 13.018,63 TL[/FONT]

BANA KAÇ TL DAHA YATACAK?

ayDÜNYAvazo

İşin özeti şu AKP demek sorun demek bu kadar basit milyonlarca insan maaş zammı bekledi yapmadılar ama buna karşın zamlar konusuna rekor kıran AKP iş emekçi kesime gelince işleri ağırdan almaya devam etti. Bu arada emekli arkadaşlar size de hayırlı olsun ....

Engelliolmak

[FONT=sans-serif]Bu ay %17,55 oranında zamlı maaşınızı + sendika ikramiyesi olan 1080 TL'yi + 20 Temmuz'dan sonra da 15 günlük maaş farkınızı ve seyyanen zammınızın yarısı olan 4000 TL'yi alacaksınız.

Herhangi bir düzenleme olmazsa yukarıda belirttiğim şekilde yatacak düzenleme olursa tamamı yatacak, ağustos ayında normal şekilde zamlı olarak almaya devam edeceksiniz.[/FONT]

Life

Bilgilendirme için tşk ederim. AKP kendi yada başka birisi özellikle bam başka birileri olsa anında gerekeni yapar idi. AMa iş vatandaşa gelince çek cak demeye devam. Eyvallah.

@Life
Dün gece ki maaş bodrosunda aşağıdaki şekildedir:
(HİZMETLİ-BEKAR-10 GÜN RAPOR)
[FONT='inherit']Net: 13.018,63 TL[/FONT]

BANA KAÇ TL DAHA YATACAK?

14.815 yatti, 1080 tl sendika ikramiyesi cikarsak maasim 13.735+8077=21.812 tl olmus . hayirli olsun bana.

pro_license
13.506 yatmış sadece. Seyyanen 8077 ne zaman yatacak? Yardımcı Hizmetler Sınıfını kapsıyor mu seyyanen zam?

Edit: Üstte arkadaş açıklamış yeni gördüm.

Üst Alt