Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlara 2023 yılının Temmuz ayında ne kadar zam yapılacaktır?

ercan34 sana katılıyorum ama, kıdem tazminmatı da artacağı için temmuzu beklemeyi tercih ediyorum...sadece çalışanların emekli maaşıda artacakmı onu merak etmiştim

ben 2022 maaşı alıyordum kesildi merak dan sordum

evet demokratik sosyal devlet yapar İLK İCRATI PKK lıları afederek göstercek

Jokersiz45
Benim bildiğim haziran ayı nın Tüfe zam oranları temmuz ayının 3 ünde açıklanıyor

Maaş bodrosu E-DEVLET e Temmuz 13 gibi düşünce daha çok netleşir bence.

Arkadaşlar Sayın Cumhurbaşkanımızın kendi ağzıyla yaptığı açıklama da ilk önce en düşük maaşı net 15.000 TL Onun üstüne de %45 zam olacak dedi o da 22.000 TL Net olacak şekilde açıklandı. Yani yeni başlayan bekar bir hizmetli memur 22.000 TL Maaş alacak üstü kadrodakiler de orantılı şekilde artacak. Benim anladığım bu şekildeydi

temmuz ayında %100 zam alsak gene kurtarmaz kur patladıktan enflasyon gittikten sonra

En düşük memur maaşı 20000 tl net mi brüt mü?

Temmuzda verilecek olan zamlarla beraber 20000 lira olacağı söylenen en düşük memur maaşları net mi brüt mü olacak?

En Düşük Memur Maaşı Net 22.000 TL Olacak Diye Beyan Etti Sayın Cumhurbaşkanımız

tl uzerinden yapilan zamlar malesef bir ise yaramiyor. devletimizin piyasayi kontrol etmesi gerekiyor cunku maasa yapilan zam×2 piyasa zamlandigi muddetce insanlar fakirlesmeye devam edecektir.

AKP bir dediği diğerini tutmaz 20 yıllık zaman içinde bunu öğrenmiş olmanız gerek. Seçim zamanında en az alacak memur 22 000 TL dedi ama siz cebinize giren paraya bakın derim.

Engelliolmak

İnanmak isteyen çok ama ne kadar doğru TEMMUZ 14 de gece yarısı belli olacaktır.

Son düzenleme:
En düşük memur maaşı 15 bin TL'ye yükselecek ve üzerine temmuz zammıyla 22 bin TL civarında olacak dendi. %45 zam bekleniyor temmuzda zaten buda en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak demek.

Yapılan ücret zamlarının hiç bir önemi yok arkadaşlar, bilakis zararı var. Önemli olan alım gücünü artırmak. Maaşa zam geldi diye sevinmeyin çünkü ürün baz maliyeti arttığı için ürün fiyatları da artıyor. Zam, elimizdeki paranın miktarını artırıyor sadece değerini değil. Üzücü bir durum

En düşük devlet memuruna %85 zam yapılarak 22000₺ çıkarılacak.
Diğer memurlara hangi oranda zam yapılacak bekleyip göreceğiz.

karakaya

bunun uygulanabilirliği çok zor, sadece alt kademeye 85% verip diğerlerini ayırırsa infial olur.

haziran 2023 maasim 11.685 tl, 5-3 onlisans mezunu gih memurum. belirtilen rakamlara gore 22000 tl alamiyorum :)) :)

pro_license
Maasiniza önce yüzde 17.55 enflasyon zammı ekleyin..sonra 8077 lira ekleyin..eğer 22 bin olmazsa otomatik olarak en düşük 22000 olacağı için zaten 22 bin olacak

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@pro_license
Maasiniza önce yüzde 17.55 enflasyon zammı ekleyin..sonra 8077 lira ekleyin..eğer 22 bin olmazsa otomatik olarak en düşük 22000 olacağı için zaten 22 bin olacak

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memurlar netteki maaş hesaplama motorunda da 21.759 gösteriyor. bu saatten sonra 22.000 e yuvarlama yapılacağını sanmıyorum.

22 bine falan yuvarlanmayacak. Yapılan en düşük memur maaşı hesaplaması üniversite mezunu,evli,eşi çalışmayan falan filan tarzında bi hesaplamayla elde ediliyor diye biliyorum. Yani temmuz zammından çnce en düşük memur maaşı 11 bin 8 yüz küsur civarında lanse ediliyordu ama ben ve benim gibi bir çok kişi bu miktarın altında alıyorduk. Misal benim 10 bin 5 yüz liraydı. Okuldaki diğer memurun kademesi benden yüksek olmasına rağmen o bile bu rakamı almıyordu. Haliyle bu miktar üzerinden zam verilerek hesap yapışdığında en düşük memur maaşı 22 bin yapıyor. Ben ve benim gibi bir çok kişi yine 22 binin altında alacağız. Yuvarlanma falan olmayacak...

Üst Alt