Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Mısra bu içten,güzel şiirlerin için sonsuz teşekkürler.Çok beğendim.Paylaşımın için teşekkürler.Yüreğine sağlık.İnsan büyüdükçe anlıyor büyümedğini
Yüreğin çocuk kalıp aklın ilerlediğini
İnsan büyüdükçe anlıyor
Yüreğin hassas bir çiçek
Aklın heybetli çınara benzediğini
İnsan büyüdükçe anlıyor
Çiçek ve çınarın yaşaması için suya
Sevginin de hayata can verdiğini
İnsan büyüdükçe anlıyor
Kimilerinin ne bir çiçek nede çınar olmayı beceremediğini
İnsan büyüdükçe anlıyor
Büyümenin sınırsız asla sona ermeyeceğini...
Mısra bu dizeler çok şey anlatıyor.Yüreğine sağlık arkadaşım.Ruhunun güzelliğini çok güzel yansıtıyorsun.Mısralarında can bulsun bırak, küçüklüğün
Israr etme büyümek için;
Sen büyümek nedir bilir misin?
Rolünü oynamak bu hayatta sana düşen,
Anlayabilir misin küçüğüm,büyümek nedir?
Bu şiir daha bir anlamlı olmuş.Görme engellilerin duygularını sanki onların yerindeymiş gibi anlatmış,şiirleştirmişsin arkadaşım.Eline,yüreğine sağlık.[FONT=Microsoft Sans Serif]Karanlıklar içindeyim yada daha az görüyorum aydınlığı [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Umutlarım aydınlık, azim ışığım sürekli yanık,,rüyalarım sizin görmediklerinizle süslü kimbilir[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Resimler çizebiliyorum görmeden[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Ensturumanlarla anlaşabiliyor, çalabiliyorum[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Okuyorum bende kendi alfabemle kendimce[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Görebiliyorum gönlümün gözleriyle…[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Duymuyorum sesleri söylenenleri, sessizlik hakim dünyam da[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Bir bilseniz duysanız içimin sedalarını neler söylüyor kimbilir[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Gözlerim ellerim mimiklerim benim sesimmm [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Yüreğimin sesiyle duyuyorum denizdeki dalgayı,kuşları, börtü böceği[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Sevdiklerimin sesini.[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Yüreğimin sesiyle seleniyorum yaşama….[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Yürüyemiyorum,koşamıyorum, yürümek ayakta durmam için destekçilerim var [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Tutunuyorum inadına yaşama ellerimle, kollarımla, en önemlisi duygularımla [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Duygularım yürür koşar benim, duygularımın yürüp koştuğu uzaklıklara koşabilirmisiniz kimbilir[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Karanlığımız,sessizliğimiz,yürüyemediğimiz yada yürüme şeklimiz yüzünden ön adlarımız var [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Duyarken incindiğimiz,kimi zaman gülümsediğimiz [/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Zorluklara her şeye rağmen incitmek istemeyiz çünkü incinmeyi biliriz, bilenlerdeniz[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Varız başardıklarımızla başaramadıklarımızla yaşıyoruz yaşamdayız umutlarımızla[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Dinleyen.anlayanlara teşekkür ederiz,[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]Görmemzlikten gelip anlamayanlara da kendi karanlıklarında,sessizlikleriklerinde, yaşamda ki yürüyüşlerinde başarılar dileriz…[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif] MISRA[/FONT]