canımmm ayşe teyzemm benimm bende seni çok seviyorummm... yıılar sonra sana yine kavuşmak ne kadar büyük bir mutluluk .... iyiki varsın ayşe teyzecimm .. ben üniversite öğrencisiyim şimdi 3. sınıfa geçtim psikolojik danışmanlık ve rehberlik okuyorum.. rehberlik öğretmeni olacağım inşallah.. çocuklara moral vereceğim moralin ne kadar önemli olduğunu senden öğrenmiştim yıllar önce ne kadar da haklıymışsınn.moralini yüksek tut ayşe teyzem görüşelim sık sık.... son gördüğünde çok hastaydım gülmekte zorluk çekiyordum ama şimdii doyasıya gülüorum konuşuyorumm insan kaybedince daha iyi anlıyor değil mi? senin de iyi haberlerini alacğımdan eminimm çünkü sende çok pozitif çok tatlı bir insansınn herşeyin en güzelini hakediyorsunn.. sanırım bu yüzden de çok tatlı bir kızın var allah sizi mutlu etsin her zamn sizleri seviyoruz..
ilknur hanım sizede çok geçmiş olsun ayşe teyzemle mutlaka irtibata geçmelisiniz.. sevgilerimle..
ilknur hanım sizede çok geçmiş olsun ayşe teyzemle mutlaka irtibata geçmelisiniz.. sevgilerimle..