fatih bey
teşekkür ederiz. sizden faydalanmak mümkün olacak diye düşünüyorum. aramızda hem hasta hem doktor siz olarak ehilsiniz.
üstad protokol listesi ile alakalı bürokrasinin işletim sistemi hakkında genel bilgi alabilirmiyiz. biz şimdi hastayız. devlet bunu onaylıyor. sağlık kurulu %40 özrlü raporu veriyor. hastane ilaç raporu veriyor. ve ben hastayım ama ilaçla buluşamıyorum karşıma duvar gibi engeller çıkıyor. birey olarak ne yapabiliriz. ithal ilaçtakiler iyi insanlar ama memurlar sadece bilgi veriyorlar bunca hasta bu ilaca ücretsiz nasıl ulaşması mümkün birde bu polonyaa üretilen ilaçla mexitil aynı mı son sorum sizde mexitil kullanıyormunuz
teşekkürler
dr-fatiqu@hotmail.com[/QUOTE]
sayın semarkand
tarzınız biraz sert ama paylaşım hatrına hemen ileteyim
aslında bilgiler yazılarda var ama biraz gizli şimdi izin verirseniz açayım
1- mexitil kalp ritmi ilacı
2- doktorsuz kullanılması kesinlikle zararlı
3- güne bir yada iki doz alınabilir
4- tedavi edici bir ilaç değil sadece rahatlatıcı
5- etkisi 5-6 saat boyunca kişiye kolay hareketlilik-temel reis-ıspanak gibi-
6- ilacı türkiyede eczacıbaşı yıllardır üretiyordu ama 2009da imalatı kapattı
7- ilaç alman menşeli
8- dileyen ve imkanı olan almanyadan tanıdık,aracı yada kendisi giderek alır
9- en iyi temin yolu ankara TÜRK ECZACILAR BİRLİĞİ ithal ilaç birimine başvuru tel: 0312 409 81 81 Dahili :2
10- ankara bu ilacı para ile getirtiyor ama şimdilik ilerde ücretsiz olacak inş.
11- kutusu 13,27 eur. banka : iş bankası. farabi şb. hesap:4240 0374420
12- 10 günde adresinize postalıyor
13- evraklar 1-reçete 2-kimlik fotokopi 3- iletişim bilgileri 4- dekont
14- yukarıdaki 4 belgeyi 0312 409 81 13 e faxla telefonla teyit al. 10 gün kadar beklersen adresine gelir.
kolay gelsin allah şifa versin.
[
QUOTE=semerkand;566333]tahaenes;
hocam ıyı guzel anlatıyosunda onları bızde bılıyoruz bıze bu ılacı nasıl temın edecegımızı sole sen madem alıyosun bılmem kac yıldır duzenlı sekılde buluyosun ılacı bıze onu anlat[/QUOTE]
sn. heskiner
nasıl getirtiğinizi öğrenmek isteriz. para ile kendi imkanlarınız ile mi ? ilaç ecza aracılığı ile mi ? kaç para ? ne tür belgeler lazım? süre nedir ? birde aynı ilaç olduğuna nasıl eminsiniz ? tipi aynı mı ? size kim tavsiye ve bilgi verdi gibi ?
Arkadaşlar 2010 itibariyle MEXİTİL Türkiye ve Avrupada üretilmiyor.İlaç Sadece POLONYA'DA üretiliyor.İlaç Polanyada MEXİCORD 200 mg olarak üretiliyor.Geçen hafta içinde 1 Kutu getirtim;Mexitilin aynı etkisinde ama ülkemize ne zaman gelecek bellideğil.