Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019'da engelli aylığına zam gelecek mi?

Kesin bi bilgimi yoksa kulaktan duymami baziları 2019 ilk haftasi diyorlar lik atarmisin bizde bakalım

Arkadaşlar 2022 maaşlarına 2019 ocak ayından zam gelecek. Ne kadar zam geleceği 3 ocakta belli olacak. Ama şu an ki enflasyon rakamlarına göre en az %12.76 zam gelecek maaşlara. Bu rakamlara göre % 40ile %69 olanlar 490 tl alacaklar % 70 ve üzeri olanlar ise 733 tl alacaklar. Bu rakamlara kasım ve aralık enflasyon rakamları dahil değildir. Kasım ve aralık enflasyon rakamları da açıklansın ondan sonra ne kadar maaş alınacak belli olacak. Ama maaşlara %12.76 zam geleceği kesin. 3 ocak 2019 u bekleyelim.

erzurumlu25

503 tl rakamına nasıl ulaştın

Benim hesabıma göre 433 tl alanlar 490tl. 650 tl alanlar ise 733 tl alacaklar. Kasım ve aralık ayı enflasyon rakamları bu miktarlara dahil değildir.

yaşlılık maaşı 1000tl olacak akp kanun teklifi vermiş bize yine yok

Kalem abla malul maaşı alan ve diğer maaş alan gruplarda engellileri kapsıyormu bu zamlar

Hic beklemeyin engelliyi takan yok 250den500 oldu bize (2022) zam gelmedi simdi 1000 lira olucakmis . seçim yatırımına başladılar yine.
Gidin bunlara oy verin belki zam alırsınız.

Son düzenleme:
Yaşlılık Aylığı 1000 TL OLUYOR.Ama Engelliye Yine Bişe Yok

Siz engelliler tepkinizi göstermediğiniz için AKP hükümeti Sizin Maaşları zam yapmıyor..Ve Siz Hala Gidipte AKPYE oy veriyonuz Şaşırıyorum size

Nasıl bir adalettir bu . Engelliler nasıl geçinsin 433 tl ile . Engellilere birşey yok . Sandıkta oy yok bunlara

Oy verirsem ellerin kırılsın. Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun

Ben memurum, şİmdiye kadar Bir kere bile Ak parti'den başkasına oy atmadım, fakat asgari ücrete enflasyonun altında zam yaparlarsa bunlara oy moy yok. Sürekli yaşlılık aylığını arttırıp engelli aylıklarına zam yapmamaları da oy atmayacak olmamın bir diğer sebebi.

Arkadaşlar yanlış anlamışım, zannedersem 65 yaş aylığına herhangi bir zam yok, bilen biri bizi aydınlatabilir mi?

dursun dinçer

zam 10-14 arasında olucak daha kasım ve aralık enflasyonu var.kasım 1,49 dan aralık 0,69 dan buyuk gelırse toplam zam 12,30 u gecer. tam rakamları 03 ocakta abla yazar.

Bu 1000 tl 65 aylığı değil, başka aylık

Engelli insana hem bir yerden gelirin olmasın yoksa maaşını keserim ha diyorlar, hemde 3 kuruş yardım verip bununla geçinmemizi bekliyorlar. Devletimiz sosyal politikalar konusunda daha merhametli ve anlayışlı davranmalı...

Arkadaşlar engelli maaşlarına tırpan vuruluyor yaşlı 1000 engelli 488 olucak bu nasıl adelet

Arkadaşlar 1000 olucak

Hatırlayın 65 yaş aylığı aydan aya verilecekti tüm 2022 aylık oldu 1000 zamda aynı olucak

Kalem abla gecenlerde soyledi ya ocak aynin ilk haftasi belli olcakmiş 50 70 arasi zammi gelecek kimsenin bi bilgisi yok boşuna yazip cizmeye gerek yok sayfayi kapacaklar bu gidisle bi bilgisi varsa net yazisin ne olcak maaşlar

Ya çalışana engelli maaşı verip kesmiyecek ya da adam gibi ücret verecek 433 ne demek oy Moy yok bunlara

Arkadaşlar yaşlının aylığı 1000 olursa 40ile 69 arası engelli493 alırsa bu adaletmi nerde dernekler ce yönetıcileri nerede muhalefet ????

Bnm son sözum 70 ve üstü ya 723 TL alacak yada 743 TL görün bakın demedi demeyin

bende engelli maaşı alıyorum 50 lirada verseler oyum başkan erdoğana
mevzu vatansa gerisi teferuattır

artı ilaca hastaneye otobüsede para vermiyoz onuda hesaplayın

Yaşlılık maaşı yeni torba yasa ile 1000 TL olurken engelliye yine bişey yok bu reva mıdır

Yaşlılık aylığı 1000 tl yapılacak olan başka bir aylık, sgk yaşlılık aylığı oluyor, yani 2022 65 yaş aylığı değil

alfa kardeş yeni asır gaztesi başlık atmış
yaşlılık aylığı en az 1000 lira olcak die bi bak istersen

Üst Alt