Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. Atama için Ekim ayı sonuna kadar açıklanacağı doğru mudur?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Az önce Resmi gazete yayınlanan bir haber okudum. ÖMSS ikinci atamanın Ekim ayı sonuna kadar düzenleneceği yazıyordu. Kasım ayında da atamaların olacağı yazılmış. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yazarlarsa çok sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Her şey bu şekildeyse,bence son atamalar Ocak ayında.

Yazıyı okuduysanız Ekim ayında tamamlanacağı söyleniyor. O zaman Kasım ayında da atamalar olur diye düşünüyorum.

songulsevinc;

Songül Hanım:Ekim ayı sonuna kadar düzenleneceği yazıyor.Bence düzenlendikten sonra işlemlerin evrağa dökümü iki ay veya daha daha fazla süre alır.Atama işlemleri Ocak ayında yapılır,işe başlamak ise bir ayı bulabilir ama İnşallah ben yanılıyorumdur en geç Kasım ayında tamamlanır ve işe başlanır.

seçimlerden önce jest yaparlar inş diye düşünüyorum pek umut yok ama yinede hayırlısı herkes için...

Anlaşılan oki her kafadan bir ses çıkıyor. En iyisi bize beklemekten başka birşey düşmüyor galiba.

Bakan Faruk Çelik'te Ocak ayında olacağını söylemiş. Ben anlamadım gerçekten. Kimse doğru dürüst bir bilgi vermiyor. Bizde ona göre hareket edelim.

o kadar karısık ki. dsraneye yazılsam mı yazılmasam mı die dusunuom

Benimde kafam karıştı. Eğer yeni bir sınav olursa kafamıza hiçbirşey kalmadı. Tekrar nasıl hazılancaz ki.

emms

meraba
raporu yeni aldım 2013 /2 atamalardan faydalanırmıyım

2014 31 ağustosa kadar beklemeniz şart zaten alım yapacaklarıda yok

Rapor almakla atanma olmaz.Sınava girmeniz gerek...ilköğretim mezunuysanız kuraya katılmanız gerek.

31 ağustos sınavının atamaları tahminen ne zaman gerçekleşir?

Ozak ayında atama beklemeyin yeni sınav yapılcak 2014 ağustos ayında siz bence şimdiden ders çalışmaya başlayın en iyi puanı almak için ben öyle yapıyorum amacım 85 puan almak ve lisans olarak atanmak ....

Faruk çeliğin konu ile ilgili net açıklaması var ocak ayında alım yapılacağı konusunda geçenlerde bakanlarla görüşmeye giden bazı dernek başkanlarına söylenende bu yönde seçimde yaklaşıyor o yüzden dayanağınız olmadan direk bilgi şeklinde yazmayınız yorumlarınızı ,Şu da bir gerçek ki sınav tarihi belli herkes dersine çalışmaya başlasın bu kadar basit...

Bir forum sitesinde, 31 ağustosda yapılacak sınavın atamalarının baya süreceğini okumuştum? Umarım çok sürmez.

Gülay 06 Kendi görüşün olduğunu belirtebilirdin.Dayanağın olmadan kendinden katma bilgilerle ortamı gerip,ben ve benim gibi kaç kişinin tepesinin tasını attırıyorsun belki,haberin var mı?Faruk Çelik ne demişti aylar önce dinledin mi?Herkes gibi kendi çalışmana bak.

Bio bilmukabele :)
İnşallah ocak ayına kalmadan yerleştirme bekleyen tüm engelliler istediği yere yerleşir.

gulay_06, çok doğru dedin, sınav tarihi açıklanmış zaten bu saatten sonra atama filan olmaz boşuna ümitlenmeyin

sayın başbakanında sayın bakanlarımız fatma şahin ve faruk çeliğin bu yönde atamalar olcak diye açıklamaları var ama tabi yine de bilinmez ama seçim öncesi belki olur umarım olur okadar uğraştık çalıştıkki

Ocakta atama yapacaklar, subatta diyelim kurumlara belgeleri vereceksiniz 1 ayda is basilar zor oluyor ( martta tercih sonuclari aciklanmisti, milli egitim nisan ortasi is basi yaptirmisti, hastaneler mayis ortasi is basi yapmisti, adliyeler haziran falandi sanirim güvenlik sorusturmasi vs. Bu yazdiklarim gercekci kanitlar), sizler martta is basi yapacaksiniz misal, eee iki ay sonrada sinav basvurusu olup ekimde de yeni is basilari mi olacak allah askina... insallah kasimda olur sizin atamalar, 2014 de kalirsa atama olmaz, zaten bakanlar ve dpb aylin ciftci yida bir atama olur diye diretiyorlar, 2013 son aylarda olursa ne sinava gireceklere sikint olur nede ömss puanlari sinirda olup atama bekleyenlere haksizlik olur. Basbakan ve bakanlarin egri oturu düzgün karar almalari lazim kanmca.

İnşallah 2012'de sınava giren sizlerin ataması olur. Ben şahsi fikrimi söyleyeyim; Bu atamanın çok fazla bir kadro olmasa da 0 olacağını düşünüyorum. E herkesin bildiği gibi seçim vesilesi ile tabii ki. Seçim vesilesi ile kullanılmış olmak kötü olsa da geleceğiniz için inşallah iyi olur. Aynı zamanda 2014'te sınava girecek engelliler için de iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü 2012'deki sınava göre alımlar olursa puanlar ortaöğretim dahi çok düşecek ve 70 altında atanmayan çok az kişi kalacak ve gelecek sene sınava girecekler için de bu olumlu bir şey. İnşallah gönlünüzce olur.

Halk eyitim merkezleri ömss hakkında bilgi vermiyormu ? Gidip görüşeniniz olmadımı hiç

bana da bakanlıktan yazı geldi. Ekim sonuna kadar yapılacak demelerine göre. inşallah yapılırda hepimiz Allah'ın izniyle hayırlı bir yere atanırız.

ömss atamaları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Üst Alt