Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. Atama için Ekim ayı sonuna kadar açıklanacağı doğru mudur?

Cümleten Selamlar Arkadaşlar. Alım olur veya olmaz inşallah da olurda atanamayan arkadaşlar da atanır biran önce ama birbirimizin yorumlarına hemen savunucu yaklaşımlar içinde olmayalım . herkesin görüşüne saygı duyalım (sınırı ihlali olmadıkça) lütfen biraz sağ duyulu olalım hı ne dersiniz?

resmi gazete olduğuna eminmisiniz resmi gazetede yazdıysa kesinlikle son bir atama da olur demektir. Benda sayın bakanlarımız fatma şahin faruk çelik ve başbaknımızın atamalar olacağı yönünde açıklamaları var. inşallah açıklamada kalmaz songül hanım umarım verilen sözlerin ardında da durabilirler

Nurse kaynak nedir ?

TS 61 kardeşim kaynak nedir hangi bakanlık ?

3.Atama olacak mı olmayacak mı?

Arkadaşlar merhaba ömss de seçim öncesi sizce 3.bir atama yapılabilir mi yoksa alım olmaz mı bu konuda ki görüşleriniz neler ?

Sınavdan önce atama yapılacağını düşünmüyorum. Arkadaşlar sınava hazırlanmalı bence.

2013 yılı için atama bitti, artık yapılmaz, bu sene ekim sonu boş kadrolar belli olur ve bu da 2014 de atama yapılabilir tabii bu kadrolar sınav sonrası için mi yoksa sınavdan önce mi kullanılır muallakta

Suyum dp açıkladı zaten 23500 boş kadro ...

DPB bu linkten bakabilirsiniz ...

Bio;

Bu Veriler kesin sonuç olmamakla berabar gecmiş yıllara kıyası ile elde edilen sonuçlardır. Asıl kesin bilgi ise Ekim ayı sonu itibari ile ilgili kurumlar DPB bildirilir ve sonucunda ne kadar memur alınacağı belirlenir ve kamuoyuyla paylşılır..

Her ne kadar kesin sonuç olmasabile sonuçta devlet personel başlanlığının sayfasından yapılan bir duyuru kadroların yükselmesi sözleşmeliler torba yasa ile kadroya alındı bunları varsayarsak muhtemeldir...

İyide tamam güzel yazmışsınız ama kesin değil o yüzden iş bekleyenn arkadaşları atanamayanları fazla ümitlendirmesek diyorum hani açıklanacaksa açıklanır sonra hep birlikte deriz açıklanmış arkadaşlar ama şu zaman olacak demek olmuyorbu arada bende atanamadım keşke atamalar olsa

Merhaba Arkadaşlar ,

Ne kadar doğru bilmiyorum bugün arkadaşlarımdan biri söyledi. Onun arkadaşları Lokman Ayva (Milletvekli) ile görüşmüşler ve ekim-kasım ayı içerinde atamanın olacağını
söylemişler. Herkesi burdan ümitlendirmek istemiyorum ama sadece aldığım bir bilgi. Paylaşmak istedim.

ÖMSS-2013 3 cü alım yapılacakmı

Arkadaşlar 3 ncü alımlar yapılacakmı bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi veya duyuma ulaşan varmı ?

Kamu kurumları her yılın Ekim ayı sonuna kadar DPB na özürlü personel ihtiyacını bildirir. Bence 2014 ocak ta bir alım olacak bakan ilk başta yasa önümüze engel 1 takvim yılında tek atama yapabiliriz 2. alım en erken 2014/ocak olur demişti. Bekleyip göreceğiz.

yi güzel söylüyorsunuz da arkadaşlar seneye sınav var sizce sınav yapıp bi kerede alıp işi bitirmek varken yaparlar mı iki kerede böyle bir atamayı ben merak ediyorum bu iş reklam olmadan olmaz

serdaruz;

Sınavdan hemen sonra alım olacak diye bir şart mı var ..? inş alım olacak...

Serdaruz 23500 engelli boş kadrosu 2013 yılına ait bir kadro diğer genel alımlardan sonra yapılan hesaplama ile ortaya çıkar, 2014 ağustosta sınav düzenlenecek ve 2014 yılındaki diğer alımlardan sonra yine ekim ayı itibariyle engelli boş kadroları hesaplanacak. Engelli öğretmen atamaları ile birlikte imam hatip kadrolarıda alınacakken alım sadece öğretmenlere yapıldı. Büyük bir ihtimal bakanın açıklamasıda ocak ayında bir alım yapılacaktır,Fatma şahin söylese inanmazdım ancak işin bittiği faruk çelik açıklama yapınca az buçuk ümidim var. Geçen gün Başbakana alım takvimini sunacağını basın yolu ile iletmişti İnşallah olacak bekleyip göreceğiz...

mayhan2515;

Afedersiniz ama lisans kpss olsun, önlisans kpss olsun sinavdan sonraki aylarda alim oluyor, yerlestirme takvimi belli bakin isterseniz ve sinavdan 1 ile 1 bucuk ay sonra tercih islemleride olmak zorunda, bu her sinavda uygulaniyor, lütfen üstün körü, ümitvari yazmayin, bende diyorum ki alim olmayabilir yeni sinav ile yerlestirme olur.

suyum;

Doğru haklı olabilirsiniz ama bizim ki bir varsayım farkındaysanız her yazımın başına veya sonuna inşallah takısı ekliyorum ..Bu ne demek biliyor musunuz ? ;yani ümit etmekteyim anlamında..

kpss ile ömss arasındaki yerleştirmelerin nasıl ne şekilde yapıldığına bakın kpss de herkes 1 ay içerisinde yerleştirilirken ömss yeni adı ile ekpss de yerleştirmeler 4 ayı bulduğu oldu sebebi evrakların tek tek kontrolü deniyor ne kadar inandırıcı bilinmez :D dolayısıyla kıyaslama yaparken analizlerinizi ve kıyasladığınız grupları iyi yapınız herkes için hayırlısı olsun inşallah....

bende sınava kadar 1 alım daha yapılacağını düşünüyorum . yapılan açıklamalarda 20 bin engelli memur alınacağı söylenmişti ama ilk 2 atamada aşağı yukarı 10-12 bin civarı alım yapıldı yani yaklaşık 8-10 bin kişilik bir açık var söylenen sayı ile . seçim yatırımı olarak 2014 ün başı veya 2013 ün sonunda bir alım daha olur diye değerlendiriyorum .

bakan yılda 1 kezz alım olacak dedi yeni sınava kadar alım olmaz sanırım..

Mühendis diğer bakanda ocak ayında alım var dedi hemde işin ve kadronun tam sorumlu olan bakan faruk çelik nasıl edek şimdi :D

inşallah olur bio olması temennim atanamayan arkadaşlar atansın..

Sizin canınızı yerim:)Moral depoluyosunuz arkadaşlar.İnşallah en geç Ocakta atama olacak.
Uzun süredir takip ediyorum Suyum haricindekiler moral verdiniz.
Atama olmasa bile verdiğiniz moral için teşekkür ederim.
Allah gönlümüzdekileri verir İnşallah.

Efsane kardeşim amaç umut vermek değil yazdıklarımız, açıklamalara dayanarak yaptığımız kendi yorumlarımız, ömss sınavı yapıldığında bakan 20 bin engelli alınacağını söylemiş yalnız işi demogoji ve duygu sömürüsü yaparak siyasi şova dönüştürüp dilenci muamelesi yaparak alımlar olmuştur. Bunlara pekte güven olmaz. Ancak Arka arkaya yapılacak seçimleri düşündüğümüzde ve Faruk çeliğin ocak 2014 de bir alım daha olacağını zikretmesi umudumuzu artırmakta her ne kadar bu yönde açıklamalar olsa da seçim tarihi yakın olsa da 2014 ağustos ayında yapılacak ekpss ye vakit kaybetmeden çalışmaya başlamak , zaten atama olur ise tercihini yine yapar herkes olmayacak gibi sınava hazırlanmak en mantıklısı....

Üst Alt