Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2. Atama için Ekim ayı sonuna kadar açıklanacağı doğru mudur?

Ekim bitti dikim başladı hani alımlara noldu 2014 sınav ve yerleştirme takvimi açıklanmış 2014 te de alım yok sınav var alım sınavdan sonra olur artık

kpss 2 yılda bir oluyor toplam 4 alım oluyor

Bak kendi ağzınla söylüyosun bu yasa engellileremi 1 atama hakkı vermiş de kpss ye girenlere 4 alım yapıyorlar :D adalet mi bu ?

2014 te sınav olcakmı ve böbrek nakli olan hastalar( % 70 raporu olan hastalar tabi) sınava girebilecekmi ?

belinay53;

31.08.2014 Sınav var ayrıca şartların uyarsa sınava da baş vurabilirsin...

şartlar % 70 raporum var devalı rapor.her türlü haktan yararlanabilir ibaresi var.benim sorunum yüksek tansiyon ve ayakta kalınca böbreğim sancılanıyor.onun dışında vücut fonksiyonları normal.bide kolesterol çok yüksek.ama sınavdaki koşullar buna uyarmı bilmiyorum.

songulsevinc;

Tavsiyem kurslara vs gitmeniz. Ben bu sene yapılan atamada hizmetli olarak atandım ama şimdi çok pişmanım. 4-5 soru daha çözsem memur olarak atanacaktım. 1 soru daha çözsem ilk tercihime atanacaktım. Siz uğraşmazsanız kimse sizin için uğraşmaz.

mcagatay;

[SIZE=3]Al benden de o kadar....[/SIZE]

önemli olan bu sınava girebiliyormuyum mesele bu.şimdi %70 raporum var.bazıları senin bi sorunun yokki sapasağlamsın diyorlar.ama benim değerlerim yükseliyor.böbrek nakli oldum ama her zaman kontrol altındayım.şimdi bide şeker riski var.çalışabilsem zaten kendi emeğimle her yerde çalışırdım.zaten edebiyat mezunuyum.bu durumda lisans olarak öğretmenlik içinde geçerlimi bı sunav yoksa ayrımı oluyor bir bilgim yok.

belinay53 bende böbrek nakli oldum we sınava tabi girebilirsin. sorun olmaz. ne zaman nakil oldun..

2009 da nakil oldum ege üniversitesi araştırma hastanesinde

iyide hepsi farklı kategorilerde nakilli hasta hangi kategoriye ayrılcak anlamadım.

ömss ile 3. bir atama

arkadaşlar mrb ben lise mezunu puanım 72 ömss ile 2013 yada 2014 bir atama olucakmı net birşey varmı ortada ??

resmi açıklama yapıldımı olmuyacak diye takip edemedim de arkdaşlar?

Kardeş sınavın tarihi bile açıklandı bundan sonra atama yapacaklarını sanmıyorum sen önümüzdeki 27 nisandaki sınava iyi çalış allah yardımcın olsun bu sene bekleme yapmazlar çok zor atama bu yıl

Dün aile ve sosyal politikalar bakanlığının twet adresinden 2014 yılında 30 bin engelli alınacağı söylenmiş. sınav öncesi ve sonrası yüklü alım olabilir tabi bunlar tahim siz 27 nisanda yapılacak sınava atama yapılmıyacak gibi hazırlanın bunların sağı solu belli olmaz herşeyin hayırlısı...

Bio;

Kardeş o 30 000 kişi işçi ve memur olarak deniyor. Yani işkur dan başvursan bile ekpss puanı istenme olasılığı yüksek. 30000 memur alınacak gibi hayallere kapılmayalım ve insanları boşuna umutlandırmayalım. İlk sınavdan önce ve sonrada bir çok şey söylendi. Sonrasında olanları hepimiz biliyoruz. Sizin burada yazdıkalrınıza bakarak insanlar olmayacak şeylere inanıp umutlanıyor.

Tavsiyem herkes yeni sınava çalışsın. Sonra pişman olmayın.

Yazdığım yorumuiyi okumanı ve son cümlelerine dikkat etmeni isterim Mcagatay kardeşim; ben bu sürecin her safhasında o yada bu nedenle bürokrasi kısmı bakanlık ile v.s her noktasında bulundum bu sitede insanları umutlandıracak tek kelime etmem sadece bir resmi tweet adresinden paylaşılan notu yazdım ve sonunada gayet mantıklı olduğunu bildiğim kendi fikrimi yazdım ....

Üst Alt