Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim merak ettğim
bir soru var yardımcı olursanız sevinirim.engelli lise düzeyinde bir memura ne gibi işler veriliyor.%83 özürlü raporum var ms hastasıyım,ömss giricem sonrada çalışmak istiyorum.çok merak ediyorum bana nasıl bir iş memuriyet verirler. şimdiden çok teşekkürler

raamis...yardımcı hizmetler sınıfında göreve başlarsın bende senin gibiyim okulda masa başı işim var yazışmalara bakıyorum gelen evrak kayıt, giden evrak santral, gibi devlet dairesine gir daha sonra kimse kimseye yapamadığı birşeyi zorla yaptıramaz devlet dairesinde kadrolu olman yeterli yeterki sınavı kazan.

ozkancey;

Göktürk kardeşim doğru söylüyor bizim kurumda bir arkadaş öyle grdi ve memur olarak atandı.Yani o da son sınıftaydı sınava girdiğinde ve 2 yıllık önlisans yazısı ile 10/2den başladı ve bir sene sonra da lisans diplomasını aldı ve 9/2 olarak intibakı gerçekleştirildi.

İyilmaz;

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Belki Lise mezunu GİH (Memur veya VHKİ) kadrosundan alım yaparlar. Çünkü örnek verecek olursak geçen yıl yapılan Sağlık Bakanlığı sınavında 400 adet lise mezunu memur alımı olmuştu. Hatta böyle alımlar (Lise Mezunu - Memur) KPSS de bile var.

Raaamis;

O tercihlerine ve yerleşeceğin kadroya bağlı. Sen Ortaöğretim Memur kadrolarına tercih yapıp yerleşirsen masa başı bilgisayar işlerinde görev yaparsın...

LORD_55100;

LORD_55100 Tabiki de tecrübe konuşuyor. Göktürk bu konularda bilgi ve tecrübelerini bize aktarıyor sağolsun. Devlet Memurluğuna atandıktan sonra bizleri bırakıp, unutup giden arkadaşlardan değil.

Marttaki sınav için başvuruyu nereye yapmalıyım.en son tarih ne zaman,

Slm,,,

rapor oranı en az kaç olmalı.bilgisi olan varmı.

Tşkler

ozkancey;

Valla övünmek gibi olmasın ama ben atanalı 1 yıldan fazla zaman oldu ve hergün bu siteye de uğrarım. yalnız haklarımızı bilmediğimiz yada tam öğretilemediğinden dolayı bir çok insanın hayatını da etkiliyor. O arkadaş 2 yıllık önlisans yazısı ile başvurmayıp direkt lise diplomasıyla girseydi hizmetli olcaktı ama ne yaptı araştırdı ve sordu nihayetinde de memur oldu...

göktürk örnek verecek olursak meb lise mezunu G.İ.H kadrosuna alım yapmadı varsayımdan yola cıkarak anlatmaya çalıştım en kötü ihtimal Y.H.S. olabileceğine göre yani ortada bi yanlış bilgi yok.

Marttaki sınav için başvuruyu nereye yapmalıyım.en son tarih ne zaman,
BİLGİSİ OLAN VARMI. TŞKLER,,

bende şöyle okumuştum internette biryerdede.lisemezunları hizmetli statüsünde işe alınacaktır falan diye.ama benim bacaklarım ayakta durma imkanım yok.öyle bir iş verirlerse bana ne yaparım diye korktum.birde işe atandım mesela kadrolu olamıyomuyum hemen.verdiğiniz bilgiler içinde çok sağolun. allah razı olsun

başta ozkancey adlı arkadaşım olmak üzere vermiş olduğunuz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.

benim bir sorum daha var.benim özürlü raporum bir yıllıktı.onu süresiz yaptırmak için neler yapmam gerekiyor.beni tekrar muaynemi edecekler,süresiz yaparlarmı.

lise mezunlarını hizmetli olarak alamazlar çünkü ilköğretim mezunlarını kura usulü hizmetli statüsünde çalıştıracaklar. eğer liseliler hizmetli statüsünde çalıştırılmak istenseydi ilköğretim mezunlarına ve kura usulüne gerek kalmayacaktı zaten.

raamis
o artık doktorların muayene sonucu verecekleri karara kalmış. ama kalıcı bir engelin varsa mutlaka alırsın.

%83 bir yıl süreli özürlü raporum var.bunu nasıl süresiz yaptırabilirim.ne yapmam gerekiyor.

Devlet sınavları

Arkadaşlar gazetede okudum devlet özürlü kadro alıcağ bilgisi mart ayında da sınavların olucağı bilgisi var bu sınav ile ilgili net bir tarih varmıdır .

Teşekürler

raaamis öncelikle sana verilen özürlü sağlık kurulu raporuna itiraz etmen lazım. Nette araştırdım şöyle çıktı karşıma.Umarım yardımcı olur bu bilgiler sana

Özürlü Sağlık Kurulu Raporuna İtiraz Edebilir Miyim?
Özürlü Sağlık Kurulu Raporuna özürlü, velisi, vasisi ya da raporu isteyen kamu kurum ve kuruluşu tarafından itiraz edilebilir.
İlgililer bir dilekçe ve ilk özürlü sağlık kurulu raporunun tasdikli bir örneği ile bulunduğu ilin Sağlık Müdürlüğüne başvurur. Sağlık Müdürlüğü bu dilekçeye istinaden raporu alacak kişiyi özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkili en yakın farklı bir hastaneye gönderir. Daha önce alınmış olan özürlü sağlık kurulu raporu ile verimiş olan yeni özürlü sağlık kurulu raporu kararları aynı ise rapor kesinleşir. Özürlü Sağlık Kurulu Raporlarının farklı olması durumunda yönetmelikte belirtilen hakem hastanelerden kişinin ikamet ettiği yere en yakın olan hakem hastaneye, kişi yeniden muayene edilmesi ve özürlü sağlık kurulu raporu tanzim edilmesi için yine Sağlık Müdürlüğü kanalıyla gönderilir. Hakem hastanenin verdiği karar kesindir.

Akaradeniz henüz net bir tarih yok Mart ayında yapılacağı belli oldu sanırım fakat ayın kaçında işte o bilgi yok. Tahminen Ocak ayında açıklarlar.

İyilmaz.;

Sınav sonu klavuz yayımlandığında her çeşit tercihler mevcut olacak. Sen ilk yorumunda hatırlarsan vatandaşı direk lise mezunun olduğu için Y.H.S. olabileceğini savunmuştun. Ona istinaden konuya değindim.. Yanlış bilgi vermesende peşin hüküm olmasın. Çünkü soruyu yönelten vatandaş tek düşünceli bilgi sahibi olur.

Özkancey ve Lord_55100;

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah sizlerde bizim olduğumuz yerlere gelirsiniz. Lord zaten kamuda, inşallah özkancey i de bekliyoruz :)

fullmoongokturk;
Bizi bekleyen yok :p

ben itiraz etmeyle falan uğraşmasamda bir yıl dolduğunda tekrar gitsem muaynemi olsam ,süresiz olmasını istiyorum desem,bu şekilde olmazmıki.kusura bakmayın.merak ettiğim için soruyorum.çok sağolun şimdiden

bist;
Rica Ederim bist bildiğimiz kadariyla yardımcı olmaya calışıyoruz.

fullmoongokturk;
Sağolasın Göktürk Kardeşim Hayırlısıysa Gelmek isterim yanınıza :)

Bio;
Bio hep birlikte kardeşim inşallah :) Hayırlısıylan :)

fullmoongokturk;
Allah razı olsun kardeşim....

ozkancey;
inşallah kardeşim birde bu türkiye halk evleri nedir kurslar orda açılacak diye bir açıklama var ilk defa duydum sosyal hizmetlere bağlı bir kurum mu bilgisiolan var mı?

gamze1988;

[FONT=tahoma]Ocak ayında diyolar ..[/FONT]

Bio bugün Sakarya da Halk Eğitim Merkezine gittim bilen yok, İşkura gittim bilen yok, Kaymakamlığa gittim bilen yok, Her ihtimale Karşılık İl Halk Kütüphanesine gittim bilen yok ..Yani hic bir kurumun bilgisi yok. Ayrıca Halk Evleri de Muhalif bir özel dernek gibi bişeymiş.. Yani Açıklama ya yanliş verildi basina ya da basın bunu yanliş yazdi.

[FONT=tahoma][/FONT]Halkevi Atatürk tarafından 1932 de kurulmuş Adnan Menderes tarafındanda 1951 yılında kapatılmış ..

Adana , Ankara , Antalya , Artvin , Balıkesir , Bolu , Bursa , Çanakkale , Eskişehir , Giresun , Hatay , İstanbul , İzmir , Kocaeli , Konya , Manisa , Mersin , Niğde , Ordu , Rize , Samsun , Sinop , Sivas , Tekirdağ , Trabzon , Zonguldak .. illerinde bulunuyormuş ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt