Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

Benim $ahsi düsüncem alim olmayabilir gibi.$imdi arkadaslar egri oturup dogru konusalim. (Bakim yazdiklarim kendi düsüncem, saygi duymayip hakaret eden olmasin)Eger atama olacak olsaydi böyle erkenden sinav tarihi duyurusu yapilmazdi, derlerdi ki biz 2015 de sinav yapicaz 2014 ilk ceyregindede son bir alim yapicaz derlerdi.Hala secimden vs bahsediyorsunuz, millet secim hazirliginda bu önemsiz sinavin katilimcilarini mi düsünecek. Ki secimlerde öyle önemli secim degil, belediye secimleri!!!Simdi artik ösym sinav sonuclarini 7-10 gün icinde acikliyor, 20 gün icinde de tercih kilavuzleri yayinlaniyor, tercihlerde (kpss önlisans haziran 2013 atamalarinin süresinden örnekle gidiyorum) en az 1 hafta süre veriliyor yapilmasi icin, sonuclarida (yerlesip yerlesemedigimizle alakali sonuc) 7 günde aciklaniyor.Simdi agustos 31 de sinav olacaksa ve bu tarih degisiklige ugramazsa, bu süreler bizde de islicek kpss gibi. Anlayacaginiz tüm bu sonuc ter ih islemleri tas catlasa ekim 25 gibi biter, geriye kalir kurumlarla iletisim, evraklar vs.Akil var mantik var, kurumlar dpb na her ekim ayinin 31 de bos kadroyu bildiriyorsa 2014 de atama olursa ve yilda bir atama olursa sinav sonrasi atama nasil olacak, var mi bunun cözümü.Ben böyle düsünüyorum.Ìnsallah yanilirim, insallah.

Benim görüşümde şudur ömss sürecinin sınav yapılmadan öncesinde ve süreç işlerken aktif halde bürokrasinin içinde olan biri olarak 657 yasasında büyük değişiklikler yapıldı dolaysıyla yılda birkez atama durumu ortadan kalktı zaten yoktu aslında kpss deki atamaları yakından bir inceleyin yılda 2 atama bile yaptılar ordan atanan arkadaşlarda memur sonuçta, ikincisi bu seçimlerden önce mutlaka alım olacaktır, bunuda şu şekilde yapacaklardır öğretmen ataması ile yapılacağı söylenen imam hatip kadrolarında atama yapılmadı sadece öğretmen ataması yapıldı, imam hatiplilerin yeterlilik sınavından sonra atanacağı açıklandı yüksek ihtimalle imam hatipli kadrolarla birlikte genel bir alım olacaktır. sınavdan sonra yine 2015 başkanlık seçimleri olacağından 2014 de yerel 2015 başkanlık dolayısıyla 2014 iki alım yapılacaktır mutlaka engelliler çok güzel bir reklam aracıdır Türk milleti duygusaldır unutmayın ayrıca bakanın videosunu iyi dinlerseniz 2014 ocak ayında bir alımdan bahsediyor.

2014 yılında 23500 boş engelli kadrosunu devlet personel başkanlığı açıkladı bunun 10 bin olmasa bile, 10 bine yakını 7 8 bin alım yapılacağını tahmin ediyorum...

Arkadaşlar yeni bir atama tabikide hakkımız; şunu da unutmayın yapmasalar bu atamayı ne yapabileceğiz? Bence kocaman bir hiç! herşey onlrın elinde.

Ben ilk atamada atanmış biri olarak sizlere şunu söyleyebilirim arkadaşlar: Sınav tarihi belli, dershaneler KPSS kurslarına başladı sizinde iyi bir hazırlık yapmanız. Tabiki imkanlar dahilinde.

Allah yardımcınız olsun.

2012 ÖMSS ye lisans olarak girenler..

Ekpss(ömss)'de lisans iibf mezunu olarak girerek 75 ve üzeri alıp atanamayan var mı ??

Lise mezunlarında en son atamalar 79 bitti eğer lise mezunlarının işi zor lisan veya ön lisans mezunlarındanda doğru tercih yapanlar bence kalmamıştır fazla kalan arkadaşların bir çoğu yanlış tercih veya sadece bulundukları ilden tercihini kulanması
herkesin hakkına hayırlısı

alım olacak mı? olmayacak mı? iyice kafamız bulandı.....

Bu sınav hangi aralıklarla yapılıyor özürlü derecesi ve yaş sınırı var mı?

YAKARİ111;

2 yılda bir olacak diye yazılı ama ösym nisanda olması gereken bu sınavı yani EKPSS yi 4 ay erteleyerek 31,08,2014 de yapacak. Ve ayrıca engel derecesi % 40 ve üzeri olanlar başvurabiliyor. Yaş ise muallakta kpss de var ama ekpss olur mu bilemiyorum! ....

Engellilerde yaş sınırı yok...

Üst Alt