Benim $ahsi düsüncem alim olmayabilir gibi.$imdi arkadaslar egri oturup dogru konusalim. (Bakim yazdiklarim kendi düsüncem, saygi duymayip hakaret eden olmasin)Eger atama olacak olsaydi böyle erkenden sinav tarihi duyurusu yapilmazdi, derlerdi ki biz 2015 de sinav yapicaz 2014 ilk ceyregindede son bir alim yapicaz derlerdi.Hala secimden vs bahsediyorsunuz, millet secim hazirliginda bu önemsiz sinavin katilimcilarini mi düsünecek. Ki secimlerde öyle önemli secim degil, belediye secimleri!!!Simdi artik ösym sinav sonuclarini 7-10 gün icinde acikliyor, 20 gün icinde de tercih kilavuzleri yayinlaniyor, tercihlerde (kpss önlisans haziran 2013 atamalarinin süresinden örnekle gidiyorum) en az 1 hafta süre veriliyor yapilmasi icin, sonuclarida (yerlesip yerlesemedigimizle alakali sonuc) 7 günde aciklaniyor.Simdi agustos 31 de sinav olacaksa ve bu tarih degisiklige ugramazsa, bu süreler bizde de islicek kpss gibi. Anlayacaginiz tüm bu sonuc ter ih islemleri tas catlasa ekim 25 gibi biter, geriye kalir kurumlarla iletisim, evraklar vs.Akil var mantik var, kurumlar dpb na her ekim ayinin 31 de bos kadroyu bildiriyorsa 2014 de atama olursa ve yilda bir atama olursa sinav sonrasi atama nasil olacak, var mi bunun cözümü.Ben böyle düsünüyorum.Ìnsallah yanilirim, insallah.