Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

Her yol deneniyor ama gündemde bu konuyla ilgili sessizlik var sanki, yine bildiklerini okuyacaklar gibi..

twitterı olan arkadaşlar yüklenin sorularla bakanlara, milletvekillerine. twitter adresiniz yoksada alın arkadaşlar. özellikle günün büyük bölümünü internette geçiren arkadaşlar twitter yağmuruna tutsun. biz çalıştığımız için fırsat buldukça atabiliyoruz müsait olan arkadaşlar sürekli atsınlar

neyine yazayım kardeşim ilkokulu olanlara 8150 kişide 160 kişi aldılar bizleri adam yerine koyanmı var engelli ilkokullu okumşlardan çok çok fazla allah belalarını versin hepsinin ama yapacak bişey yok saygılar

derderbo;

2014'de nasıl sınav olmıcak kardeşim? böyle saçmalık mı olur

TRT Haber'de önümüzdeki salı akşamı 22:35'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'le sizlerin sorun ve sıkıntılarını konuşacağız..Emin beyin twitter hesabında yer alıyor yukarıda yazdıklarım.Salı akşamı herkes twitter dan sorularını yöneltsin Bakanımıza belki de bu sesimizi duyurmak için son şansımız olabilir...
https://twitter.com/eminpazarci

bende lise mezunu 73 puanla yerleşemedim...inş seçimlerden önce 3. atamalar yapılırda atanamayan arkadaşlarımızla birlikte atanırız..haktan hayırlısı

Yaşamak_Direnmektir;

sen büyük ihtimal yüksek kadroları yazdın çünkü bi sürü 70 puanla atanan oldu

75 puana kadar alımlar oldu aşagısını görmedim ..sanırım sizin söyleminiz önlisanslar için olabilir

tercihlerim Şırnak--Van--Mardin--Batman--G.Antep--Adıyaman--tercihlerim ise kamu hastaneleri ve meb.kısmet nasip bidahakine inşallah hep beraber

75 te kaldı KARABAL kilis,bolu 75 le kapattı lise
karabal senin puanın kaçtı

2. YERLEŞTİRME OLMASSA BİRÇOK KİŞİYE yazık olacak herhalde ..

4 yıllıklar da arkadaşım 52 puanla bile yerleşti.sanırım 4 yıllık mezunlarda boşta kalan olmadı

bende şimdi rahat memur olmak için 2014 ygsye hazırlık yapıyom kazanırsam 2 yıllık okuyup öyle girecem sınava

4 yıllıktan 52 puanla yerleşti mi dedin ben niye o zaman kaldım acep yeni kadrolar açılacak 4 yıllık okuyanlarda asıl boşluklar çünkü mühendis hemşire filan aldılar onların hepsi buş kaldı var yani hemde çok yer boş kaldı

özer terçih hatası yapmışsın sen bulundugun ilimi yazdın ne yaptın sen

Lise mezunu olarak en düşük 72 puanlı gördüm.Hatta iyice araştırdım.Özel şart olarak MEBden onaylı Santral Elemanı İşletmeni(Santral Operatörü)sertifikası sahibi olmak yazıyor.Santral Elemanı sertifikası için Halk Eğitim Merkezlerine başvurun,ben başvuracağım.
85le ve 76 ile yerleşemeyenler,Helede 85 puanlı olan tercih hatasından yerleşememiştir.

ömss alımı

Arkadaşlar merhaba sizce 2013 sonuna kadar tekrar ilköğretim, lise ve önlisanstan bir alım yaparlarmı bu konuda bilgisi olan var mı?

beklemedeyiz alım olmasını... lakin hiç bir kıpırtı yok bugüne kadar...

bilirim ben özer:D başka yerleri yazsaydın gelirdi rahat memurluk sen yine lise olarak gir 85 alırsan gidersin

ben memur olimde diyorum neresi olursa olsun şırnak ta olabilir benim için

ben bu imza kampanyasından hiç anlamıyorum ne olacak şimdi 1000 olunca....

bu arada ben imzaladım 5900 kişi bakmış 620 kişi imzalamış..okuyan imzalasın lütfen.

Bende imzaladım ancak bakıyorum ki engellilerin gardı düşmüş önlerine ne konursa ona razı bir hale bürünmüşler seçim öncesi iyi bir baskı ile 10 bine yakın bir alımla seçim propagandası yapacaklardır mutlaka bakan faruk çeliğinde böyle bir açıklaması olmuştu bir tv kanalında hadi herkese kolay gelsin....

Üst Alt