Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...
twitterı olan arkadaşlar yüklenin sorularla bakanlara, milletvekillerine. twitter adresiniz yoksada alın arkadaşlar. özellikle günün büyük bölümünü internette geçiren arkadaşlar twitter yağmuruna tutsun. biz çalıştığımız için fırsat buldukça atabiliyoruz müsait olan arkadaşlar sürekli atsınlar
neyine yazayım kardeşim ilkokulu olanlara 8150 kişide 160 kişi aldılar bizleri adam yerine koyanmı var engelli ilkokullu okumşlardan çok çok fazla allah belalarını versin hepsinin ama yapacak bişey yok saygılar
TRT Haber'de önümüzdeki salı akşamı 22:35'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'le sizlerin sorun ve sıkıntılarını konuşacağız..Emin beyin twitter hesabında yer alıyor yukarıda yazdıklarım.Salı akşamı herkes twitter dan sorularını yöneltsin Bakanımıza belki de bu sesimizi duyurmak için son şansımız olabilir... https://twitter.com/eminpazarci
4 yıllıktan 52 puanla yerleşti mi dedin ben niye o zaman kaldım acep yeni kadrolar açılacak 4 yıllık okuyanlarda asıl boşluklar çünkü mühendis hemşire filan aldılar onların hepsi buş kaldı var yani hemde çok yer boş kaldı
Lise mezunu olarak en düşük 72 puanlı gördüm.Hatta iyice araştırdım.Özel şart olarak MEBden onaylı Santral Elemanı İşletmeni(Santral Operatörü)sertifikası sahibi olmak yazıyor.Santral Elemanı sertifikası için Halk Eğitim Merkezlerine başvurun,ben başvuracağım.
85le ve 76 ile yerleşemeyenler,Helede 85 puanlı olan tercih hatasından yerleşememiştir.
kaç kişi acaba imza kampanyasını imzaladı acaba 1000 kişilik hedefin ancak 629 imzalamış ne hikmetse kadro bekleyen 20-30 binleri buluyor bize neden kadro açsınlar ki
Bende imzaladım ancak bakıyorum ki engellilerin gardı düşmüş önlerine ne konursa ona razı bir hale bürünmüşler seçim öncesi iyi bir baskı ile 10 bine yakın bir alımla seçim propagandası yapacaklardır mutlaka bakan faruk çeliğinde böyle bir açıklaması olmuştu bir tv kanalında hadi herkese kolay gelsin....