Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

parsam kardeşim 70 leride görür tercihlere bakar akıllı ve mantıklı yapılan tercihler yapılırsa çok kişi atanır inşallah bakalım önce 3. atamanın kesinlik kazanması gerek söz uçar yazı baki kalır herşeyin hayırlısı olsun herkes için inşallah önce gerçekten ihtiyacı olanlar atanır...

İbrahim kardeşim ÖMSS/2013/2 Kesinlikle olacak bundan şüpheniz olmasın.Tanıdığım çok değerli arkadaşlar bunun mücadelesini bütün siyasi platformlarda ses getirici şekilde,ve nihai sonucu net alınacak girişimlerde bulunuyorlar,Bakan çelik bu girişimlerden sonra açıklama yapmak zorunda kaldı.Etkili bir şekilde hep beraber sürdüreceğimiz yoğun baskı ömss 3.atamayı ağustos-eylül aylarına çekmek.Ben atandım diye mücadeleden vazgeçmiş değilim sonuna kadar desteğe devam.

Erdem kardeşim; Öncelikle mücadeleye devam etmen bencil, bireysel davranmaman amancı olmaman takdire şayan bir hareket tebrik ederim kardeşim, olayların yasaların Allah'ın rızasını bilen bir kişiyi görmek sevindirici, fikirlerimizin uyuştuğu nadir arkadaşlarımdan kardeşlerimden bitanesisin bende siyasi platforumda gerekli yerlere söz ile yazı ile bildirdim görüşmelere devam bütün ihtiyacı engelli kardeşlerimiz için ilk etapta sonuçta benim bir işim var şuan için özel sektörde olsa rahatım umarım önce gerçekten ihtiyaçları olanların atanması Bir dua yeter bana dünya malı dünyada kalsın saygılar kardeşim umarım Rabbim yardımcımız olacak bu mücadeleyi karşılıksız bırakmıyacak, Hak olan hatta hakkımızın eksiği olanı alacağımız gün yakındır. Bimere yüzde 4 hesaplamasını sordum tam bir aydır bimer ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığında kaldı cevap veremiyorlar hala:D bir soru önergesi hazırlıyorum meclis başkanlığına sunacağım bakalım ne olacak:D

arkadaşlar bu ömss de ÖMSS 2013/1 yazmıştı bu şumu demek oluyor ÖMSS 2013/2 yani 2013 yılı içinde 2. bir atama olacak o yüzdenmi yazdılar 1 diye

inşallah 2. atama olur ama tek korkum bu ikinci atamayı bu atamada atanamayan diyanet kadrolarına özel yapıp ömss2 diyip sadece diyaneti açmaları umarım yanılırım ve bu atamada atanamayan pek çok arkadasımız atanır

ocağa kadar hiçbir şey olmaz ocak diyerek milleti susturdular yakın bi tarihte atama yok artık beklemek lazım beklenebiliniyorsa...

Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum puan değil doğru tercih önemli bu atamada 74 puanlar atandı 3. tercih olursa yoğun şehirlerde değil birazdaha doğuya doğru tercihlerinizi yaparsanız eminimki 70 lere atama olur herkese bol şans.

Arkadaşlar bir de merak ettiğim neden tercih sayısı 15? KPSS'de 30 tercih hakkı var bize neden 15 acaba? Diğer bir soru ise;Hatırlarsanız 2010 yılında MEB'in sınavı olmuştu ve ben 84 puanla atanamadım! Yine hatırlarsanız 5 tercih hakkı vardı ve tercih formunun altında "Bu seçtiğim yerlere atanamazsam Türkiye'nin her yerine atanmayı taahhüt ediyorum" seçeneği vardı.O kutucuğu işaretleyenler her yere atanmayı kabul ediyordu.ÖMSS'de neden böyle bir şey yapılmadı?Biz 15 tercih yapıyoruz hiç olmadık yerlere 74-75le atanan oluyor.Mesela ben pek fazla kişi yazmaz diye Iğdır'ı seçiyorum ama Samsun'a daha düşük puanlarla atama oluyor! "Türkiye'nin her yerinde çalışmayı taaahüt ediyorum" diye bir seçenek olsa o zaman emin olun bizden düşük puan alanlar yerine biz atanmış olurduk.Bu konu hakkında neler yapabiliriz bir fikri olan var mı acaba? Özellikle BİO ve MARAL'dan cevap bekliyorum :eek:

İkinci bir atama olsa bile herkes bilir atanıp atanamayacağını sıralamanıza bakın atananları sıranızdan düşün atanıp atanamayacağınızı anlarsınız 30 tercih olsa tabikide iyi olur ama puanında yeterli yüksek olması lazım ki atanabilelim eğer ki orta öğretimden 4000 kadro açılırsa en düşük puan ancak 70 e düşer o da zor olabilir ama düşebilir ikinci bir atamada 70 den aşağı puanların şansları yok gibi birşey hatta imkansız hayal görmeyi bırakalım

30 değil 300 tercih olsa bile atanamayız ankaradan dayımız olmadığı sürece:D

bu torpil olayını daha önce yazmıştım...Şu an (yani tercihlerde) bence kimsenin faydası olmaz çünkü puanlar belli.Bu torpili yapan kişiler taa en başta yaptı.Sınava girip cevap kağıtlarıyla oynanmıştır.Yani torpilli adam formalite icabı sınava girdi.Adın Soyadın ve cevaplar kurşun kalemle işaretlendi,onların değiştirilmesi çok basit.Tepelerden bir emir gelecek,falanca falancanın cevaplarını işaretleyin diyecek.Sonra bir bakmışsın torpilli olan falanca arkadaş 98-99 vsvs puan almış!ondan sonra tercih meselesi ona kalıyor tabii.Bu puanla da zaten ilk tercihlerde atanır (ve emin olun çoktaaaan atandı ve yerleşti bile)

Özer arkadaşım haklısın eğer ki dayın varsa sınava bile gerek yok istediğin yerde istediğin işe girebilirsin ama birde gerçek war arkadaşım senin için söylemiyorum 90 puan alıpta atanamayanlar mı var son atamalarda ki en yüksek ve en düşük puanları incelediysen yüksek puanlılar atandı eğer ki ben kendi adıma konuşuyorum puanım yüksek olsaydı atanırdım
DAYISI OLMA OLAYINA GELİNCE BU DÜNYANIN HERYERİNDE VAR ADAM KAYIRMA TORPİL DÜNYANIN HERYERİNDE VAR VE DÜNYA DÖNDÜKÇEDE BİTMEZ ADAM KAYIRMA VE TORPİL TEK ÇAREMİZ VAR ODA YÜKSEK PUAN ALABİLMEK.

atmaca_53;

lise düzeyinde 70 puan la kim atanmışki.78 puan da kaldı en son

kardeş bir atama daha olursa 4000 kadro açılırsa 76 puanı aşağı düşmez.eğer bakanın dediği gibi 16 bin kadro açılırsa o zaman 70 puana kadar düşer

VaKKo;

ne yazık ki bir cevabım yok :( bizde tercih sayısının arttırılmasını yada Türkiyenin her yerinde çalışırım tercihinin olmasını istedik ama yapmadılar.

http://www.trthaber.com/haber/gundem/kamu-daha-fazla-engelli-alacak-80643.html
Bülent Arınç, Manisa'da yaptırılan zihinsel yetersiz çocuklar rehabilitasyon merkezinin açılışında, hükûmet olarak engellilere her tür maddi ve manevi desteğin sunulduğunu söyledi. Arınç, “Engelli yurttaşlarımızın iş sahibi olması, kadrolara alınması için de her sene 8 bin, 9 bin, 10 bin kadro veriyoruz. Bu yılın kadroları daha fazla olacak. Engelli öğretmen adaylarının öğretmenlikleri de gerçekleşecek. Önümüzdeki ağustos ayında engelli birçok öğretmen adayı öğretmen olarak kura çekecekler.” Dedi.
Bülent Arınç, daha sonra zihinsel yetersiz çocuklar rehabilitasyon merkezi ile hayırsever işadamınca yaptırılan otelcilik ve turizm meslek lisesinin açılışını yaptı

Bence diğer engellilerde var bu bahsedilen 10bin içerisinde çünkü sınava başvuran 10bin lisans mezunu bile yokken 10bin öğretmen olması imkansız.
Ömss Lisans Başvuru sayısı 5.144
Yerleşen Lisans Mezunu Sayısı 1.613
Yerleştirilemeyen Lisans Mezunu 3.531 kişi ve bunların hepside öğretmen değil

TOLGA_HAN;
yüksek puan almak kolay ama yerleşmek zor

eeee lise mezunu olup atanmayan ne olacak

arkadaşım yazdığım yazıda şu bu diye belirtmedim ki sadece lisans mezunu o kadar yok demek istedim.Yani büyük ihtimal bir daha ki atamada diğer eğitim durumlarındanda alım olacak

Özer Öskan aldıysan sınavda 85 ve üstü atanırsın aldın mı peki dediğim puanı

bu mail adreslerini buldum.

[SIZE=4][FONT=book antiqua]Calarsaat@fox.com.tr
gunaydin@kanald.com.tr

[/FONT][/SIZE]hergun bunlara mail atablım..
unutmasınlar bizi

çalar saate atmıştım.ya arkadaşlar 63 puan aldım ve lisans mezunuyum size bu kadar düşermi 3.atamalarda puanlar.çok ümitsizim

hiç bi kuruma yerleşemedik çünki çalışıyorduk fatma şahinin açıklama yaparken dile getirdiği bi mevzu engelli atamasındaki önceliğimiz çalışmayan kesim dir ..

twitterda bi şekilde Türkiye gündemine yerleşmemiz gerek ama nasıl olacak...

Bimere 2008 de çıkarılan engellilerin kamu kurumlarında çalışma yüzdesi % 3 den % 4 çıkarılmasına rağmen neden hala Başbakan dahil bütün bakanlar ve kurumlar bu yasayı uygulamıyor diye bir soru sordum :D tam 3 ay oldu hala cevap gelecek takıldı kaldı.... bu soruyu herkes sorsun bimere ...

Yüzde 4 olması gerekirken hala yüzde üç ifadeleri kullanılıyor ve yasanın uygulaması neden hala yüzde 3 ...

Bio;

Türkiyede ki kanunlar 18lik kız gibidir içine girince bir bakarsın ki 70 lik kadın arif olanlara selam olsun...

BAKAN FARUK ÇELİK 2014 ocakta alım yapılacagını soylemış..
acaba bu sınav sonuçlraı geçerlı olacakmı ozaman ve bu habern ekadar doğru.. bırde keske daha one alınabılse..

arkadaşlar sınav 2014 te tekrar olacak 3.atama 2013 te olabilir kpss tercihler 3-4tercihleri için ez yapılıyorken ömss tercihleri neden cok az anlamıyorum

bende anlamadım kpssye geldimi 4 kez ömssye gelince yılda 1 kez

Üst Alt