Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

ben çalar saate mailde attım.imza kampanyasına çoktann imzamı atmıştım.hakkımızda hayırlısı...

arkadaslarr bu konuyla ılgılı mail atalım işteklerımızı yazalım verilen sözler tutulsun

arkadaşlar ben bakanlara mektup yazmak istiyorum adreslerini bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz...

alem fm de hafta içi 23:30 ve 03:30 saatine kadar geceleri yayın yapan ve çok değişik bir proğram yapan zeki kayhan coşkun adlı bir radyocu var imza kampanyasında en yardımcı olabilecek kişilerden biridir kendisi yeterki sesimizi duysun twitterden mesaj atıldığı takdirde mesajımızı görürse kesinlikle destek olur hepimiz ortak bir mesaj yollamalıyıoz tiwitterden

https://twitter.com/zekikayahan

Atanamayan arkadaşlar gözünüz aydın bakan faruk çelik tgrt de açıkladı ömss 2012 le en geç ocak 2014 te yeni atama yapacalarını söyldi

Kadro sayısı olarak 16 binleri telafuz etti.
Kaynak; Memurlar net engelli memurlar kategorisi

%95 sınav 2015 te yapılır biraz daha mücadele ve baskı olursa 2013 ekim-kasımada atama tarihi erkene alınabilir

derderbo biz sınavın olmasını istiyoruz bizim halimiz neolacak bizi düşünen yok

şuan yaklaşık 900 kişi imzalamış gözüküyor ! imzadan sonra mailinizi açıp onaylamayı UNUTMAYINIZ!!!!!!!!:rolleyes:

nerden biliyorsun bittiğini...hem hayal olduğunuda nereden çıkardın anlamadım...

Bazı arkadaşlar var aramızda moral bozmakta üzerlerine yok bu arkadaşların puanları bence çok düşük ikinci atamayı istemiyorlar.Ama ben 2. atamanın olacağını biliyorum puanım 77 ve atanacağım görmedinimi Faruk çeliğin açıklamasını adam alıcaz bir atama daha olucak dedi daha niye hayaldi bitti deniyor hayallaeri bitenler bizler değiliz

parsam kardeş
eğer yine bundan önceki alımlar gibi lise düzeyi 3 bin lerde olursa 77 puanla bile yerleşmek çok zor.çünkü 75 puan üstü atanamayan 20 bin kişi vardır şu an.

Sevgili kardeşim ackurt benim puanım 77 atama sıram 6700 sırdayım bende önce sadece bu atamada 4000 kişi aldılar ilk atamada kaç kişi aldılar net bilemiyorum tahmince 2000 kişi aldılar 75 puan üstünde 20000 kişi olması imkansız bir tane arkadaşım var 68 puan aldı başarı sırası 18000 oluyorda nasıl 75 puan üstünede 20000 kişi oluyor belgin can arkadaşımızın puanı 75 idi başarı sırasını yazarsa konu açıklığa kavuşur

77 ile 75 arasında yaklaşık 3500 kişi var taban 77 düştüyse 77 ile 75 arası puan alanlar 3. atama olur ise rahat olsunlar düzgün doğru tercihle mutlaka atanacaklardır.

Ya umudumuzu kaybetmeyelim isteyenin bir gözü vermeyenin iki gözü müydü neydi ondan işte biz istemeye ve bunun için çabamızı göstermeye devam edelim inşallah güzel şeyler olur :)

parsam benim hesabım şöyle 2178 ortaöğretimin ilk ataması önüme geçen 400 kişi benden düşük puanla buna teknisyen kadroları ve imamhatip kadroları dahil 7876 sıradayım atananı düşüp önüme geçen 400 kişiyi eklediğimde ilk atama sonucunda sıralamam belli oluyor. taban puanın 76 ya düştüğünü gördük hatta bolu ve kilis 75 li puanlar ile atama yaptı hemde memur kadroları bu hesaplamama göre 77 ile 75 arası abartılı olarak söyledim 3500 kişi vardır.

bu atama ile 2600 ile 2700 lü sıralamaya geldim bakalım ne olacak süreç devam ediyor mutlaka ama mutlaka atama yapılacaktır. Bunu hepimiz göreceğiz şunu asla unutmayın Türk milleti çok duygusal bir toplumdur ve engellileri bu bağ-lamda çok iyi kullanan bir hükümet bulunmaktadır. Baskı kurulursa bakanın açıkladığı tarihten daha önce atama yapılabilir çünkü 657 li yasa üzerinde bir çok düzenleme yapılıyor....

Bio ben şu an kaçıncı sıralamalarda kaldım hiç bilmiyorum bu konuda bana da yardımcı olabilir misin?

Yardımcı olacak mısın bio :D

benim hesabımda 3 aşağı 5 yukarı seninkiyle aynı arkadaşımız 75 puan üzerinde 20000 kişi var demesi abartı olmuş eğer olacak atamada 4000 lise mezunu alırsa puan 72 leri rahat görür diye düşünüyorum

Üst Alt