Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

ben atandım işallah sizlerde atanırsınız sizin için imza atıyorum ve mail gönderiyorum
şu gerçekte çok acı atanıpta gitmeyenler var onlara diyorum buradan sizlere yazıklar olsun
madem gitmeyecektin neden tercih yaptın kardeşim bir başkası giderdi belki ama artık hayırlısı
sizlerde bu işin peşini bırakmayın arkadaşlar

Arkadaşlar İnanın ömss de üçüncü bir atama olacak ...inanın çoğu arkadaş atandık ama sevinçlerimiz buruk ; neden mi sadece bu sitede ki engelli arkadaşlarımıa atanamadı diye değil ... Çevremiz de ailemizde yakın arkadaşlarımız kardeşlerimiz de atanamadı diye umudumuz onlarda atansın diye ....
Arkadaşlar 3.Bir atama müjdesi çok geçmeden gelir ya Sayın Bakan Fatma şahinden yada Sn Başbakanız RECEP TAYİP ERDOĞAN Beyden Gelir ...
Arkadaşlar Sizler Sahipsiz değilsiz sizin arkanızda ve yanınızda çok kıymetli destekcileriniz var ....
Kimlermi : SN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYİP ERDOĞAN Bey var. ömss de ki Tüm Aksaklıklara Rağmen on binlerce özürlünün isdihdamını ve atanmasını sağlayan Sn Bakanlar var :sn Fatma Şahin var , sn Faruk çelik var , Sizin Arkanızda Bunca özürlüye Bakanlığı çatısı altında kontenjan açan MEB Bakanı Nabi avcı var ,2 ömss ye de kadro veren ve 2. ömss de şartları hafifleten sayın sağlık bakanımız var , onca kadro açılmasını sağlayan adalet [FONT=Verdana]Adalet Bakanı Sadullah Ergin var , Sizin Arkanızda Meclis kürsüsünden seslenen ömss 2. ATAMALARINI soran MHP millet vekili sn Erkan Akçay var ve nice böyle sizlere iş imkanı sağlamak için çalışan onca insan var .. Arkadaşlar Arkanızda [/FONT] Böyle büyük bir destek varken ömss de 3. atamada olur 4. Atamada olur ... Yeterki sizler sağlam durun sizle verilen emeğe çabaya saygı duyun Bu insanların sizin için çabalarını her platformda duyurun ...sakın bu insanları taşlamaıyın alkışlayın ... formdaki ne olduğu belli olmadık üç be dalkavuğa uyupta olur olmaz hitamlar da yorumlarda bulunmayın ...Bilinki 3. Bir atama olacaksa Bu insanların çabalarıyla olacak onlara sahip çıkın ki onlarda size sahi çıksın ... ve 3. Bir atama olcak bunada canı gönülden inanıyorum 20 bin kadrosu doldurulacak ...hadi hayırlısı
Kalender Şah

o desteği hissedemiyoruz.fatma şahin faruk çelik defalarca twitt attık.akim mailler gönderiyoruz.bir geri dönüş yok.2013 de bir atama yapmadan sınav yapmaya kalkarlarsa biz atanamayanlar için büyük hayal kırıklığıyla sonuçlanacaktır.atama yapılmadan yeni sınav yapılırsa büyük yığılma olucak özellikle ortaöğretim de .bu sınavı kpss ye dönüştürürseler hiç bir anlam ifade etmez..herşye rağmen mücadele etmeye devam ....inşallah 3. atamalar olur.hayata daha umutlu bakabiliriz

HÜSEYİN KARABAL;

sabır Hüseyin sabır eğer o destek olmasydı bugün üçüncü bir atama olsada atansam diye beklemezdin 80 üstü puanla nerdeyse atanmayan kalmadı genel ortalamada taban puan 77 leri gördü bu puanlara 100 puandan düşerek geldi ...unutmaki senden yüksekli puanlılar atanmadan sana sıra gelmez ....Doğru tercihte çok önemli ...

kalender şah;

yeni sınavı ı bekliyolar anlamadım.twiter da bakıyorum .10 kişi faal olarak durmadan twit atıyor.cevap alamaıyoruz. Yetkililerden bazen herkez atandı.sadece biz 10 kişi mi atanamadık.destek onuniçin yok 2 nisan da süpriz bi açıklama olabilr.beklemekteyiz ve maillemekteyiz .çabalıyoruz..inşallah olur.moralim çok bozuk kardeşim..

[FONT=lucida grande]Cumhurbaşkanının Twitter adresi[/FONT]
https://twitter.com/cbabdullahgul

[FONT=lucida grande]Başbakanın Twitter adresi[/FONT]
https://twitter.com/RT_Erdogan

[FONT=lucida grande]Aile ve Sosyal Politikalar Bakanının twitter adresi[/FONT]
https://twitter.com/FatmaSahin_ASPB

[FONT=lucida grande]Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının twitter adresi[/FONT]
https://twitter.com/csgbfarukcelik

[FONT=lucida grande]AK PARTi İletişim Merkezi[/FONT]
http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/

Arkadaşlar 2014 ÖMSS yapılmadan önce 3. atama yapılır benim görüşüm

Arkadaşlar bu linkte bütün milletvekillerinin iletişim adresleri bulunmaktadır.Hangi millet vekiline derdinizi anlatmak istiyorsanız ona iletişim adresinden ulabilirsiniz.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

HÜSEYİN KARABAL;

puanın kaçtı arkadaşım senin

benim puanım 78 atanamadım 2 yaşında bir kızım var ev geçindiriyorum asgari ücrete çalışıyorum 2 gündür düzenli twit atıyorum atanan arkadaşlarda bize destek olsun atanıpta gitmeyen arkadaşlar var olduğunu duydum onlarada yazıklar olsun

Birinci sayfadaki imza işini denedim ancak niyeyse e-posta adreslerimi kabul etmiyor. Geçersizmiş kaç senedir kullandığım adreslerim, ne demekse artık :D

sadece sizden destek bekliyoruz...inşallah bizlerde atanırız...

arkadaşlar bir kaç kişi bile olsa bu konuya sahip çıkıp destek vermeniz beni çok mutlu ediyor.Çok sağolun.Ben düzenli olarak twit atıyorum sizlerde bırakmayın twit atmayı, elimizden geldiği kadar uğraşalım... en azından bazıları gibi köşemize sinip devlet nasıl olsa bize bakar mantığıyla beklemiyoruz

televizyon kanallarındada bu olayı gundeme getırmek gerekıyor ..

örnek sabah 07:00 - 09:00 arası haber sunasn sabah programlarına maıl,twit, sms ile iletişime geçelim bu konuyu gündeme alalım ..

güdemde kalırsa dikkat çekeriz yoksa bizim burda attığımız 50-100 vb. imza ile olacak gibi gorunmuyor..

evet sabah programlarına özelliklede FATİH PORTAKAL ÇALAR SAAT oraya mail atabiliriz...
Fatih PORTAKAL ile Her Sabah 06.45'de FOX'ta

bu davayı ancak medya sayesinde kazanırız yüklendikçe yüklenelim gazete yazarlarına bile mail atmak lazım.benim bir önerimde e-devlet şifresi olanlar olmayanlarda temin etsin orada cumhurbaşkanına yazın diye bölüm var mail atabilirsinzi ben daha önce bir konuda şikayet yazmıştım yetkili yer burası değil diye cevap gelmişti en azından cevap geldi:) bende lisanstan girdim 63 puanla atanamadım ama çok umutluyum tekrar yerleştirme olursa atanacağıma hadi hayırlısı

inşallah hepimiz atanırız....umudumu kaybetmek istemiyorum...

Arkadaşlar bende imzaya katıldım,hatta farklı farklı e-posta adresleri alıp farklı kişilerden de imza attım.Maksat imzalar çoğalsın :) Ama benim en sinir olduğum şey tercih sayısının 15 olması..! neden 15 tercih yaa? KPSS'de 30 tercih var ve bize uygun olmadığı için 30 tercihi bile dolduramadık,ÖMSS'de niye 30 tercih yapmıyorlar?Yap 30tercih hakkı biraz daha şansımız çoğalsın... 2.bir konu ise süre meselesiydi.her soru için 1dk süren vardı,sen sonuçta engelli sınavı açıyorsun,bu kadar kastırmana ne gerek var?Bırak rahat rahat çözelim.Ben elimden geldiğince hızlı yapmaya çalıştım ama süre yetmedi,daha sonra sorulara baktığımda neredeyse hepsini yapabilirdim ve puanım 100lere yakın olurdu,ama süre işte :( Son bahsedeceğim şey ise;Çoooook torpil döndü,bazılarınız bana inanmayacak ama bu gerçek! Nasıl mı oldu?Hatırlarsanız cevapları kurşun kalemle işaretledik,ve diyelim ki yüksek rütbede birisinin bir yeğeni var...Adam öylesine işaretleme yapmıştır ve sonrasından doğru cevaplarla değiştirilmiştir.Sonra bir bakıyorsun adam örn:98 puan almış !!! Hiç bir şey ispatlayamazsın,çünkü cevaplar doğru! ve bu şekilde en güzel yerde göreve başlıyor.Bu herkes için geçerli değil tabii ki ama emin olun cevap kağıtları değiştirilip yüksek puan alan ve en güzel yerlere yerleşen yüzlerce insan vardır.İnşallah bir atama daha olur ve yerleşebiliriz,eğer olmazsa 2014'ü beklemekten başka çaremiz kalmıyor

Arkadaşlar bazı forumlarda bir arkadaş engelli derneğine gitmiş.2014 de sınav olacak atama olmayacak bunlar seçim için reklam yapıyor demiş.moralim bozuldu mantıklı da geldi ama ben mücadele etmeye devam edicem en fazla alı koyulduğum zman olur.ondan da ben de çok var.arkadaşlar.inşallah bu atama olur ..rabbimden tek isteğim bu ...

resmi ağızlar birşey demeden hiçbirşeye inanma bence mantık dışı bu düşünce...

Üst Alt