Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

twiter üyesi olmayan bir hesap açsın twiter üzerinden 3.alım için twit atsın.twiter üyeliği ücretsizdir.

golden_heart;
yo kimseye ithafen yazmadım öyle olsaydı isim belirtirdim :) sadece olumsuz yorum yapanlara yani genele yapılan bi yorumdu. kimse üzerine alınmasın sadece kendi açımdan neden olmadığını belirtmek istedim

ya verdikleri sözü tutsunlar yeter.Engelli alım sayısını 20.000 e tamamlasınlar kimse bir dahaki ÖMSS sınavına kadar sesini çıkarmaz.20 Bin kişilik bekçilik kadrosu oluşturuyorsunuz da engelli kadrosunu niye es geçiyorsunuz.

valla ben facebookte ki bütün engelli gruplarında duyuru yapıyorum.Herkestende aynı duyarlılığı bekliyorum.Önümüz seçim biraz uğraşırsak hazirana doğru tekrar alım olacağına dair açıklamalar başlar.

imamhatip mezunlarının alımı var. ayrıca başbakanımızın engelli öğretmenlere sözüde var. belki bizimde şansımız olur...herkesden destek bekliyoruz...

Arkadaşlar 2012 ömss giremedim, 2014 yılı kısmetse gireceğim
şunu anlamadım, atamalar en yüksek puan alandan başlayıp
sır aile geriye doğru gelmiyor mu ?
Yoksa karma atama mı yapılıyor ?

inşallah 2014 ömss olmaz... nasıl bidaha bu puanı alıcaz....sınav streside cabasi ...bu puanla atanırız inşallahhhh

ben imzamı attım bile :) inşallah 10.000 geçer...lütfen ömss girmeyen arkadaşlar yorum yazmasın...

zannetmiyorum ama inşallah geçer :) imzalarınızı mailinize gelen onay maili ile onaylamayı unutmayın.Birde sadece kendi adınıza değil ailenizdekilerinde adınada atabilirsiniz.

birdaha sınava gırıne bu kadar puanda alamayız kim bilir.
inş. bir atama daha olur.

umutsuzluk olsun istemiyorum ama geçen yılda buna benzer bi imza kampanyası düzenlendi ne oldu..

değişen bişeyyok yine tek atama yapıldı :(

çnk destek verilmedi.Herkesin tuzu kuru gbi kimse destek vermedi 2,500 imzayı zor topladık. bari bu sefer bişeyler yapalımda değişsin

twiter üyesi olmayan bir hesap açsın twiter üzerinden 3.alım için twit atsın.twiter üyeliği ücretsizdir.
terçihlerini dogru yapsaydın atanırdın kilis rize kastamonu 75 puanla kapattı ortaögretim kardeş

sınavı kaçırdım inşallah 2014 te sınav olur

Daha az puanla da atandı nerden bileyim.rizeyi kastamonuyu tercihler 15 olunca böle oluyor.sınava girde sen doğru yaparsın tercihini senin dediğin gibi olmuyor bu işler..:)

şu 3. Alımlar olsun.2014 de sınav olsun.atamalar tamamlanmadan.sınav gereksiz...

Maillere twitlere ara vermek yok.allahın izniyle olucak bu iş...

Bakan Çeliğe mail atsak iyi olur. zira kurumların engelli taleb etmesi lazım..kurumlar engelli talebi olmazsa bu iş zor...halbuki o kadar engelli açığı var...

Bende attım imaza inşallah bir faydası olur ama benim pek ümidim yok sürekli bir söylenti var yok 20 bin kadro boş yok 14 bin kadro boş diyenler var eğer ki bu kadar boş kadro varsa neden sadece 6000 küsür kişi atandı bence 2014 te yine sınav olacak bu sene içinde 3. cü bir atama olma ihtimali çok ama çok düşük hatta yok denecek kadar az 2011 den bu yana 20 bin kadro açığı var deniliyordu 2 senede 10 bin kişi atandıysa elde kalır 10 bin kadro o kadroyuda 2 senede anca doldururlar 80 ve üzeri puan alamazsan atanmayı unutun.
BİRAZ OLSUN KAFANIZI ÇALIŞTIRIN BU KADAR BOŞ KADRO OLSA NEDEN 20 BİN KİŞİLK KADROYU ELİNDE BEKLETSİN ZATEN BİR SÜRÜ İLGİSİZ YERLERE VE KURUMLARA ZAR ZOR BİR ATAMA YAPTILAR BİR ÇOĞU HİZMETLİ KADROSU İNŞALLAH HİZMETLİ OLARAK ATANANLARA YAPACAKLARI BİR İŞ VERİRLERDE İSTİFALAR YAŞANAMAZ..

Zorluyoruz .kardeş biz istiycez.çoğunluk sağlanır.istekler dile getirilirse olmayacak diye bişe yok...

Üst Alt