Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 2013/1 'de Hiç bir Kuruma Yerleştirilemeyenler...

herşeyin hayırlısı olsun bio kardeşim inşallah 3. bi alım olur sende atanırsın. bizler için mücadele ettin herkesi bilgilendirdin yardımcı oldun sana minneddarız. Allah yolunu açık etsin kardeşim.

Kanber ; kardeşim herşeyin hayırlısı varsa kısmette bağdatta olsa gelir bulur güzel sözlerin için ben teşekkür ederim forumda ve reelde tanıdığım veya tanımadığım güzel kardeşlerimin arkadaşlarımının senin yorumun gibi yorum yapmaları BİR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DEMESİ bana yeter de artar bile benim özel sektörde olsa bir işim var rahatım o yüzden sıkıntı yok atanan kardeşlerim telefonla aradıklarında telefonu açar açmaz hayırlı olsun dedim hepsine çünkü artık ömss nin matematiğini çözdük bilgilendirmek konusunu elbette herkes yapmalı mücadeleyide insan olarak memurda olsak işçide olsak her ne olursak olalım yapmalıyız bu herkesin boynuna borçtur diye düşünüyorum saygı dua ve muhabbetle güzel kardeşim teşekkür ederim...

Türkiye halk sağlığı müdürlüğüne hizmetli olarak atandım inşallah sizlerde atanırsiniz inşallah diyanet ve öğretmen atamalarına biraz da memur hizmetli eklerker de baskalarida atanır.

kura ile katılmıştım ama cıkmadı sanırımmemmurluk bize nasip olmayacak:(( kura ile atanan arakadaş varmı ..

Bio;
aynı yıl atama nasıl olmuyor kpss oluyor 4 terçih oluyor kpss den biyo bu nasıl oluyor

Bi Alımı daha unutun... Onlar başından zor attılar bizi ne alımı daha..

Lise : 71 puanla acıkta kalanlardan bırıde benım. Yukarıda ismail doğru konusmus . İsmail Bu mesajım sana. son dersım kaldıç. onuda werip önlisans olacam mezun. 2014tede çakacam puanı kurtulcam!.

sınavlara girip çıkmaktan bıktım .bu ilk sınavdı ve 76 ortaöğretim atanamadım..bi atama olur mu bilmem lakin 80 de kalsa bu kadar üzülmezdim.bir veya iki soru fazla yapsaydım.tercih yaptığım yere atanacaktım.tam bir hayal kırıklığı atan arkadaşları tebrik ederim...

bırakın bu hayalperestliği

sanki devlet her özürlüyü istihdam etmek zorunda nasıl bir mantık bu ya.sınavda yüksek puan alanlar ne olacak girecek tabiiki sende yüksek puan al sende gir daha ne ki

azrkadaşlar bütün siyasi kurumlara mesaj atalm alım kesin olur. tabi ciddi olursak özellike akime atın
AK PARTi İletişim Merkezi
Akim Başvuru Formu akim
bu adress çok önemli burda başvuruları en çok olandan aşagı dogru başbakana sunuyorlar. sürekli mesaj atalm.

Bio;

Değerli kardeşim ibrahim ve diğer atanamayan engelli kardeşlerim şundan şüpeniz olmasınki bu sene içinde kesinlikle 2.bir atama olacak.Yeni bir ÖMSS sınavı 2015 kadar olmayacak ve 2014 ün içerisinde bir atama daha olacak.onun için üzülmeyin bunu Ankarda görüştüğümüz etkili ilgili kişilerden aldığımız bilgilerdir.
Bizim yerleşme süreci tamamlansın ondan sonra mutlaka bu konunun takipçisi olacağız.Burda en önemli şey bilikte mücadele içinde olmamız ve etkili bir bskı yaparak bazı unsurları devreye koymamız siz atanamayan arkadaşlrımızın sonucu elde etmesidir.Atamanın olacağından emin olun.Şuanda DPB nın elinde sizlerin atanmasına yetcek kadar kadro var.bunu diğer bir alım için bekletmektedir.şunuda biliyorumki sağlk bak.2000 e yakın kadrosu hazır duruyor.E.gen.müd.talebini verecektir.sadece sabırla bekleyin mücadeleyi bırakmayın.Allah bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun.

daha sınav salonundayken sorulara bi göz atmıştım..ve o an tam bir hayal kırıklığı olmuştu. zira sorular beklentimden çok daha zordu..bu iş olmayacak galiba demiştim ama şimdi meb"e atandım. tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin eğer Allah size bişey nasip ederse hiç bir sey buna engel olamaz.

çocuk oyuncağı mı bu devlet 3. alımı yapar mı bizi düşünen kim kimin umrundaki engelli atı alan üsküdarı geçti...

resmi bir açıklama olmadan inanmak zor...asıl sorun bu 70 ile 75 puan arasında çok fazla kişi var

facia ;
kardeş doğru yoldasın ;) hatta belki de 3. atama olursa bence sen o puanlada bir yere girebilirsin diye düşünüyoum..stratejik bir tercihle yani..kardeş ben önlisans mezunu olarak girdim sınava..kaç kişi önlisans olarak girmişti hatırlamıyorum ama lise mezunlarına göre hayli azdı..birde şunu unutma bilmediğin hiç bir soruyu sallama sınav anında..doğru olursa olur olmazsa olmaz deme..çünkü benim stratejim bilmediğim soruya dokunmamak üzereydi..iyi ki yapmışım..60 soruydu sanırım 33 net ile 83 puan aldım..sence bu nasıl oldu..bilmediklerime dokunmadım,yanlışta az olduğu için yaptığım doğruları götürmedi..birde zaten standart sapma denen bir olay var..demekki hassas soruları yapmışım ki çok puan getirmiş..tavsiyelerim bunlar..

artık bu sitede,engelli aleminde birlik kelimesi ne anılır,nede birlik olunur..artık inancım kalmadı..artık herkese dedidğim tek söz ; her koyun kendi bacağından asılır misali eğitimi yükseltmek,en iyiler arasına girmek için çaba göstermek..ne kadar çabalasanda,kadro sayısı artmıyor.söz geçmiyor..öyle ise açılan kadrolara girmeye odaklanmak ve atanmak en doğrusu..bahaneler üretmek yersiz artık..inşallah hedefine sende diğerleride erişir..

bende akim e yazıp yolladım arkadaşlar içimi döktüm ve rahatladım inşallah bir sonuç alırız sesimizi duyurabiliriz ... Allah yardımcımız olsun ...

yüksek puan alın atanın demiş bi arkadaş benim puanım 70 ve önlisans mezunuyum. atamalardan sonra baktığımda benden düşük yani 70 puanın altında 203 kişi atanmış :) o zaman benim atanmam gerekiyordu. ama neden olmadı çnk ben çoğunlukla egeyi yazdım sağlık problemlerimden dolayı ama diğer yerleri yazıpta şimdide çıktı ama gitmesem olurmu yada gitsemde seneye ki sınava da girsem olurmu diyenler patlak verdi. madem beğenmediğin bi kurum neden tercih edip başkasının hakkını yiyiyorsun. o kadar söyledik gitmeyeceğiniz yerleri yazmayın diye.ama dinlemediler şimdide gitmesem olmazmı diye mızıklıyorlar... birde ders çalışın diyorsunuz çalışmadığımızı nerden biliyorsunuz?? sınav öncesi ve sınavda neler yaşadığımızı bilmeden kafanıza göre yorum yapıyorsunuz. beni tanıyanlar şu 15 aydır neler çektiğimi biliyorlar. birde ösym görevlilerinin yaptığı hata yüzünden zihinsel engelli bi kişiyi bizim sınıfa verdiler sınavda kendi kendine konuştu bağırdı durdu. ve görevliler hiç birşey yapmadı halbuki onların insiyatifindeydi onu alıp ayrı bir sınıfta sınava almak. yani istediğin kadar çalışırsan çalış hayatın 2 saatte belirleniyor. ve o 2 saatte aksilikler olursa hayatın kayıyor

önlisans 56 puan aldım hiç umudum yok artık:(

Hüseyin arkadaşın dediği gibi atanan arkadaşlardan da destek gelsin, biz atandık hadi bize eyvallah olmasın he :)

Maral ;
arkadaşım benim cümlelerime ithafenmi yazdın bilmiyorum ancak,dediğin gibi o gidemeyecek durumdaki arkadaşların tercih yapıp atanması ile senin önün kapanmış..ama emin ol sen DE o puanla 3. atama olursa atanırsın diye düşünüyor,hissediyorum..

emel_emel ve HÜSEYİN KARABAL ;
Arkadaşlar ben atanan birisi olarak sizlerin hep destekçisiyim..zaten bu konudaki yorumlarımdan anlaşılıyordur..ama benden tavsiye genele ithafen birlik çağrısı yapmayın..çünkü boşuna yaparsınız..gerçekten peşinizdene gelecek olanları tespit edin..bu forumda ne zaman ihtiyaç olsa yardım istense kimse gelmiyor..yine gelmez..bence 100 kişi olmaya çalışmaktansa 20 kişi ile en doğru adımları atmaya çalışmak daha mantıklı..eylem,mektup,mail, vs vs.. ne yapılırsa yapılsın yani...farketmez..destekçi sayınız az olsun öz olsun..laf ile peynir gemisi yürütenler ancak çokluk hissi uyandırır..benden demesi..çokuz sanırsınız ama öyle değilsinizdir..

Allah bütün engelli kardeşlerime bir gün bir yerlerde iş sahibi olmayı nasip eder inşallah..

Golden arkadaş, biz diyelim de bize destek veren verir, vermeyen vermez, senin içinde hayırlı olsun bu arada...

2 .tercih için mailler attım .twiterdan twitledm.sadece kendim için mi tüm arkadaşlar onlar da i tercihinde olması imkansızdı.ama oldu arkadaşlar atandık diye bizi yanlız bırakmayın.hiç değilse ne yapabiliriz farklı bişeyler fikir verin....

Inşallah ikinci bir alım olur sizlerde yerleşirsiniz bence olacak gibi diyanet ve öğretmen alımlarına ek kadro açılabilir diye düşünüyorum

arkadaşlar bende kuraya katıldım ama maalesef kısmet yokmuş diyelim neyse bundan sonra 3.atamayı yaptırmak için gereken neyse onu yapalım uğraşalım.kader deyip geçme bak nediyor sırrın sahibi ''biz her insanın kaderini kendi cabasına bağlı kıldık.

Üst Alt