Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

derderbo

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar ben Van-Erciş ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğüne atandım.Allah atanamayan engelli kardeşlerimize atanmayı nasip etsin.Arkadaşlar c.ve.tevkif.evl.kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.Kurumla alakalı bütün bilgi belge kurum başvurularımızı burda birbirimize bilgi sunumunu yapalım.

Bende Silivri Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne atandım. Hayırlısı olsun.

beyler süre en fazla 15 gün sakın unutmayın geç de kalmayın
hemen yarın arayın neler istiyorlarsa hazırlayın ve hemen gidin

atandığınız kurumu arayın

derbedo ne oldu başta istatislik yayınlamıştım bak hepsi çıktı
allah hepinizin gönlüne göre versin

ÖMSS VE KURA SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ENGELLİ MEMUR ADAYLARININ VE KURUMLARIN DİKKATİNE

28 Şubat-11 Mart 2013 tarihleri arasında ÖMSS sonucuna göre ve Kura usulü ile memur kadrolarına atanmak üzere tercih yapan adayların yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylar, ÖSYM Başkanlığının https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara veya yerleştirildikleri kurumlara ayrıca postayla herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

ÖMSS veya kura sonucuna göre bir kadroya yerleştirilen adaylar, yerleştirme ilanının yapıldığı 14.03.2013 tarihini takip eden 15 günlük süre içerisinde atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma müracaat edeceklerdir.

Adayların yerleştirildikleri kurumlar da adayların yerleştirilmesine ilişkin bilgileri yukarıda belirtilen internet adresinden temin edeceklerdir.

ÖMSS veya kura sonucuna göre engelli memur alım talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına, adayların yerleştirilmesi halinde, bu kurum ve kuruluşlarda "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik"in 17 nci maddesine göre atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden incelemek amacıyla bir komisyon oluşturulacaktır.

Adaylar yerleştirme ilanını takip eden 15 günlük süre içinde yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşuna, atanmak üzere aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuracaktır;
1) Kadronun gerektirdiği eğitim düzeyine ilişkin diploma aslı veya noter onaylı bir sureti veya geçici mezuniyet belgelerinden herhangi birisi ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti,
2) Kadro için özel şart olarak istenilen belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisi,
3) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporu,
4) Atama yapacak kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerine göre adaylarda aranan diğer şartlara ilişkin belgeler.

Sözkonusu komisyon, adaylarca ibraz edilen belgelerin, yerleştirildikleri kadroya atanabilmek için aranan koşullara uygunluğunu inceleyecektir. Yapılan inceleme sonucunda; şartları taşıyan adayların yerleştirildikleri kadrolara atanmaları komisyonca teklif edilecektir.

Ataması teklif edilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadroya ilgili kurum tarafından doğrudan atanacaktır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Konuyla ilgili olarak daha kapsamlı bilgi edinmek isteyen kurumlar ile adaylar, Başkanlığımızın internet sitesinde ( www.dpb.gov.tr ) yer alan “Engelli Memur Adayı ÖMSS/Kura Rehberi” ile “Kurumlar İçin Engelli Memur İstihdam Rehberi” nden yararlanabilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

ÖMSS VE KURA SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ENGELLİ MEMUR ADAYLARININ VE KURUMLARIN DİKKATİNE

28 Şubat-11 Mart 2013 tarihleri arasında ÖMSS sonucuna göre ve Kura usulü ile memur kadrolarına atanmak üzere tercih yapan adayların yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylar, ÖSYM Başkanlığının https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara veya yerleştirildikleri kurumlara ayrıca postayla herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

ÖMSS veya kura sonucuna göre bir kadroya yerleştirilen adaylar, yerleştirme ilanının yapıldığı 14.03.2013 tarihini takip eden 15 günlük süre içerisinde atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma müracaat edeceklerdir.

Adayların yerleştirildikleri kurumlar da adayların yerleştirilmesine ilişkin bilgileri yukarıda belirtilen internet adresinden temin edeceklerdir.

ÖMSS veya kura sonucuna göre engelli memur alım talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına, adayların yerleştirilmesi halinde, bu kurum ve kuruluşlarda "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik"in 17 nci maddesine göre atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden incelemek amacıyla bir komisyon oluşturulacaktır.

Adaylar yerleştirme ilanını takip eden 15 günlük süre içinde yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşuna, atanmak üzere aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuracaktır;
1) Kadronun gerektirdiği eğitim düzeyine ilişkin diploma aslı veya noter onaylı bir sureti veya geçici mezuniyet belgelerinden herhangi birisi ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti,
2) Kadro için özel şart olarak istenilen belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisi,
3) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporu,
4) Atama yapacak kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerine göre adaylarda aranan diğer şartlara ilişkin belgeler.

Sözkonusu komisyon, adaylarca ibraz edilen belgelerin, yerleştirildikleri kadroya atanabilmek için aranan koşullara uygunluğunu inceleyecektir. Yapılan inceleme sonucunda; şartları taşıyan adayların yerleştirildikleri kadrolara atanmaları komisyonca teklif edilecektir.

Ataması teklif edilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadroya ilgili kurum tarafından doğrudan atanacaktır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Konuyla ilgili olarak daha kapsamlı bilgi edinmek isteyen kurumlar ile adaylar, Başkanlığımızın internet sitesinde ( www.dpb.gov.tr ) yer alan “Engelli Memur Adayı ÖMSS/Kura Rehberi” ile “Kurumlar İçin Engelli Memur İstihdam Rehberi” nden yararlanabilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne Atananlar Buraya

Yüce RABBİM'in İzniyle ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü'ne --- Memur Olarak --- Manisa-Salihli'ye(Kendi İlçeme) , Puan: 83.09'la Atandım
Burada Kurumla İlgili Bilgiler ve Bu Yerleşme Arasındaki Edindiğiniz Bilgileri Paylaşalım

hayırlı olsun arkadaşım.

Ceza ve tevkif evlerine atananlardan hangi evraklar isteniyor?

arkadaşlar ceza ve tevkif evlerine atananlardan ne gıbı evraklar ıstenıyor.

Yüce Mevlama şükürler olsun kendi ilçeme ilk tercihimlde Afyon a atandım Allah işallah herkese nasip eder

UnFeeLinq;
Eyüp değerli kardeşim hiç canını sıkma bu sene içinde mutlaka bir alım daha gerçekleşecek,bunun mücadelesini vereceğiz merak etme Allah siz atanamayanlarada nasip edecek.

Silivri'yi aradım oradan bilgi verilmedi. Bakırköy Adalet Sarayı'nı arayın denildi. Orayı da aradım, personel işlerini arayın dendi. Numara verebilir misiniz dedim maalesef bilmiyoruz denildi. Uğraşmaya uğraştırmaya devam, burası Türkiye.

arkadaşlar ben ankarayı aradım..atandıgınız yeri ariyormuşuz,pazatesı gunu hepsı bellı olacak bıze bılgı verılecektı.

Teşekkürler beşaltı. Arkadaşlar bilgi sahibi olanlar burada paylaşsın lütfen...

Değerli arkadaşlar ankara merkezi aradım beni atandığım ilin adliyesine yönlendirdi.orda komusyonla görüştüm.pazartesiden itibaren bilgilendirmr yapılacak dedi.

derderbo, hayırlı olsun. Van soğuna hazırlan şimdiden. Dayım da orada okumuştu. Çok soğuk olduğunu söylemişti kışları.

Selcuk Atakan;

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim bende istanbulda yaşıyorum bende silivri cezaevine atandım aynı işlemleri bende yaptım aynı şeyler banada soylendi....

besalti20;

Teşekkür ederim hocam bilgi için. Ben Silivri'yi aradığımda beni Bakırköy Adliye Sarayı'na yönlendirdi onlarda bişey bilmiyorlar.

Selcuk Atakan;

Bende silivriye atandım..p,tesi adliyeyi arıycam ıns.

g_dagar;

Hocam Bakırköy Adliyesi'nde hangi bölümü aradınız?

besalti20;

Hocam hayırlı olsun. Şu adliye adımını hallederseniz bilgilendirir misiniz? Pazartesi bende burada paylaşırım durumu.

arkadaşlar kurumlara yazı gitmeyecek gerekli açıklama dpb ana sayfada ilk haber de var sonuç belgesi ile gideceksin birde kurumlara yönelik özürlü memur yerleştirme rehberi yayınlamnış kurumlar ona göre komisyon toplayacak atamanı yapıp dpb ye bildirecek

bana dedilerki ankaradan atama yazısı gelecek dediler. o gelmeden bir işlem yapayız dediler.

Pazartesi yada salı günü Ankaradaki genel müdürlüğun internet sitesinden ömss ile ilgili duyuru yapılacaktır

Derderbo hayırlı olsun . Burada çok emeğin var . Atama sürecinde de bilgilerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz....

Arkadaşlar Ankaradan atama kağıdı geldikten sonra bizi arayacaklar ve istenen belgeleri söyleyecekler bu arada takım elbiseli fotoğraf çektirip hazır halde beklemeli..

qunes;

Evet kardeşim ama bu kağıtlar gecikebilir bu kağıtlara umit baglamayın genede pazartesiden itibaren kurumlarınızı arıyıp danışmaya başlayın selcuk karesim ankarayıda aradım aynı bilgi pazartesi onlara yazılı bir şey gelmemiş henüz önce gelsin sonra bize bilgiler verilir

öncelikle yerlesen tüm arkadasları tebrik ediyorum bende erzurum oltu ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğüne atandım bilgi almak için aradım daha erken pazartesi yada salı arayın dediler hakkımızdan hayırlısı olsun ...

bende bugün adliyede komisyon müdürü ile konuştum.Yazı gelecek bizde seni arıyacağız dediler telefonumuda aldılar. Sabır arkadaşlar siz diplomaları resimleri raporlarınızı hazırda bekletin.

bu arada bartın cezaevi.

Kazanan Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun. Ceza ve tevkif evleri gih kadrosunda maaş nekadar bilgisi olan var mı?

Üst Alt