Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

arkadaşlar egitim ve sınav var deniyor bu nasıl bişey sizlerde sınava tabi oldunuz mu ???

Amonsa kardeşim eğitim ve sınav İnfaz Koruma Memurları için sen direk kuruma gidip işbaşı yapıyorsun için rahat olsun

eğitim ve sınav bizim içinde oluyor arkadaşlar. 2 aylık eğitim ve staj süreci var işe başladıkdan sonra. Ama bizim burda eğitimlkeri adliyede yaptırdılar. Savcılar ve hakimlerle beraber... Sonra 2 yazılı sınav ve stajı tamamlayınca 1 yıl sonrada asaleti alıyorsunuz... sınav ve stajda başarı yoksa asaletiniz uzar. 2yılıda geçerse sıkıntı olur. Olay bu...

merhaba arkadaşlar kazananlara hayırlı olsun balıkesir L tipini kazanan arkadaş öğrenmek istediğini yazarsa yardımcı olmaya çalışırım

selam balıkesir cte ye atanan arkadaşa yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar cte ye ortaöğretim den hizmetli yada memur olarak atananlar ne işler yapıyorsunuz ve sizce ekpssde mart ayında cte kadrosu açılımı

Taşra dediği Bakanlık haricinde kalan İl /İlçe-kurum muhtemelen kurum demektir.

Üst Alt