Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

derderbo hangi bölümde çalışıyorssun , ne iş yapıyorsun . Biraz bilgi verirmisin??
Bir de bu demetimi serbestlikte çalışanlar işiniz zor mu , memnunmusunuz ?

derdebo cte evrak tarama muhaberede calışıyorum önlisans mezunuyum evli 2 çocuk net 2080 tl fark neden

meraba arkadaşlar bende denizli cte eğitim biriminde çalışıyırum nasıl gidio memurluk meslektaşlarım :):)

Şahin iyi gidiyor bende sağlık birimindeyim.uyap sistemini öğrendinmi,ben genelde hastane sevklerine gidiyorum.maaş konusunda sıkıntın varmı.

derderbo uyap ilk başta karışık geldi ama öğrendim maaş konusunda sıkıntı yok allaha şükür kardeş sen sağlıkçı ben eğitimci :) allaha şükür işimden çok memnunum ama memlekitimde değilim ailemden ayrıyım

şahin olgun;
Bende ankaradan vana gittim evide götürdüm.Allah"a emanet ol kardeşim

arkadaşlar bende oltu cte de emanet eşya ve emanet para birimindeyim.. maaş konusunda bekar oldugumuz için sıkıntı yok ...

Lise mezunumu olmak lazım arkadaşlar yaş sınırı varmı

saysaffet;

Yaş sınırı yok engelli atamalarında,ancak sadece engelli öğretmen atamalarında yaş sınırı 40 olarak belirlenmiş oda MEB in bir kusuru olarak görülmeli.

cte engelli memur arkadaşlarım uyap habercisi olan varsa sicilinizi yazın tanışalım irtibat halinde olalım

Bu kuruma atanan tekerlekli sandalye kullanan engelli kardeşlerim ne iş yapıyorsunuz memnunmusunuz kurumumunuzdan

lise mezunu evli 2 çocuk eş çalışmıyor 2240tl maaş alıyorum

balıkesir L tipi kapalı c.i.k

ab166549

ab166549

Arkadaşlar cezaevinde memur olarak çalışan ve memnun olmayanlar var mı ??? bana göre kötü de

ben şuan için memnunum siz neden memnun değilsiniz verilen işten dolayımı

asil memurluğa geçen varmı arkadaşlar prosedir nasıl işliyor bilenler paylaşabilirmi lütfen

Bi ilçe Dsm 'de memurum. Aklımıza takılanları, merak ettiklerimizi, canımız sıkıldığında sohbet etmek için. Habercilerden birbirimizi eklemeliyiz.
ab166431

Nasıl içerde hayat?

Bir arkadaşım girmişti çok üzülmüştüm ve ziyaretine gittim.Allahım ordakinlere sabır ve sağlık versin

Ayrıca L tipi cezaevi en ağır ceza evi olarak geçer!Hani bu amerikan filmlerinde olur ya Heryer kamera ve kapılar otomatiktir.Aynı öyle.

Herkese merhaba arkadaşlar, benim tayinle ilgili bir sorum var. CTE'de 1 yılımı doldurdum ve asaletim tasdiklendi. Başka bir ile tayinimi isteyebilir miyim? İsteyebiliyorsam hangi adımları takip etmeliyim? Yardımcı olur musunuz.

arkadaşlar aranızda asaleti onaylanan varmı varsa süreç nasıl işliyor

arkdaşlar benim asalet 1sene dolar dolmaz onaylandı şimdi tayin isteyebilirmiyim

şahin işi biten bir daha foruma girmiyor maalesef

Merhaba arkadaşlar. Önlisans 78 puanla, Silivri, Kepsut, Bandırma yazdım. Hayırlısı...

ben ilk ve tek engelliyim kepsut L tipi c.i.k.'te inşallah %3lük oran tutturulur 300 personel var sonuçta

ön lisans 76 puan 1369. sıra ile tercihlerimin bir tanesi hariç hepsini CTE yazdım.. ya nasip bakalım beklemedeyiz...

yazdığım mesajlar silinmiş galiba eskidikce siliniyormu acaba

Rabbim herşeye Ka'dir, musa abi ne güzel bir tesadüf önce siz Kepsut'ta olduğunuzu belirtmişsiniz bşka da yazan olmadan ve bende ardından cti tercihlerim olduğunu yazmışım.. ve inşallah 01/10/2014 sabahı balıkesirdeyim, evrak teslimi yapacağım. İnşallah bi aksilik çıkmadan hayırlısıyla başlarım bende yanına.

Bana İstanbul \ merkez \ taşra yazıyor nereye atandım acaba

Üst Alt