Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

burak_br;

Hiçbir fikrim yok hocam. Ülke genel olarak yavaş çalışıyor zaten, böyle işlerin de yavaş yürümesi doğal.

Arkadaşlar işe başladıktan sonra üniversite mezunu olursak, çalıştığımız yere diplomayı verirsek; görevimizde, maaşımızda değişiklik olur mu?

merhaba arkadaşlar bugün bana polis geldi yakında çağırırlarmış bekleyenler üzülmesin sizlerede gelmesi yakındır inşallah

sonunda şükür bugun arandım yarın iş başı dediler ama ben perşembe başlayacağımı söyledim çağrılmayan arkadaşlarda inşallah bu haftasonuna kadar çağrılırlar

Atanan arkadaşlar ne işler verildi , yazarmısınız....
Ayrıca kütüphanede görevlendirilme olayı varmı?
Ben işitme kaybım nedeniyle nerede görevlendirilirim yada neresi bana daha uygundur?

arkadaslar 15 gün oldu işe başlayalı ama hala nerde çalışacagım belli değil tamaman müdüre bağlı kesin olan tek şey infaz koruma memuru olmayacağımız

26 gun oldu ıse baslayalı ve iş raaht.Cezaevi nizamiye bolumde optık kayıttayım.Bır kac sorun harıc tabı.sukurler olsun her sey ıcın. dılerım tum arkadaslarında işinde rahat mutlu olmasını..sağlıcakla kalın.

bende bu hafta başında denetimli serbestlikde başladım arkadaşlar.Henüz görev verilmedi masa ve bilgisauarın gelmesini bekliyorlar.

vergi indirimi

arkadaşlar bizden vergi kesintisi olacakmı herkes başka bişeyler söylüyor kimi 1800 tl alırsın diyor kimi 2500tl gerçi yarın belli olaca ama yinede merak ettim

Evli,eş çalışmıyor 2 çocuk maaş net 2050 tl ona göre hesapla.bu arada vergi indirimide 3.derece 30 tl var içinde.

1970 tl

evli 1 çocuk eş çalışmıyor 1970 tl aldım herşey dahil

Beyler vergi indirimi içinde mi yoksa başvuru yapmamız mı gerekiyor
Ben ceza evindeyi müdür seni adliyeyede gönderebiliriz diyor demetimi serbestliğe , hangisini tercih etmeliyim?

dıe another day;

ben direk denetimli serbestlikde başladım cezaevine göre çok rahat denildi hakketten şu aşamada öyle ama ilerde ne olur bilemeyiz ...

bu arada kadem olarak kitapcıkda 9/1 yazıyodu ama atama 10/2 olarak yapıldı bu normalmi arkadaşlar ?

Selamlar arkadaşlar uzun zamandan sonra düzeni kurabildik sonunda. Açık CİK de ambar memurluğunda çalışmaya başladım 2 haftadır. Bayağı yoğun bir mekan. Maaş durumu 1800 lira dendi bekar-çocuksuz duruma vergi indirimi var mı yok mu bilmiyorum ama maaş mutemetlikten hastane raporum istendi. Belki bir düzenleme yapılmıştır.

Arkadaşlar ben cezaevinde çalışıyorum . İlk maaş 1640 lira , personel bölümündeki çalışana sordum vergi indirimi için ne yapacağım ; otomatikmam vergi indirimi ekleniyor dedi.
Vergi indirimi bir kaça ay sonra mı yansır , yoksa 1. derece vergi indirimiyle 1640 çok düşük degil mi?

Sanrıım rapor oranıyla ılgılı bır sey.evet vergı ındırımlerı dahıl oluyor..ben 1803 lira alıyorum hatta onumuzdekı ay tum memurlara 30 yada 40tl eklenecekmıs.zam yanı.

Celal kardeş sen cezaevinde misin ? Maaşın normal ama benim maaşta bir anormallik var . Raporla ilgiliyse benim rapor % 90

rabbıme bın sukur ve devletten allah razı olsun...kendı adıma dusuncem bu....

Allah bu yola başkoyan herkeze memurluğu nasip etsin...

%4

merhaba arkadaşlar yeni zam hesaplanırken aile yardımı ve çocuk parası yapılan yüzde kadar oluyormu birde temmuz ve ocak aylarında yapılan zammın para olarak yarısı kadar (15 günlük fark olduğunu duydum) mesela 50 tl zam geliyorsa sadece ocak ve temmuzda +25tl fark veriliyormuş bu konuda bilgisi olan varmı

rapor

merhaba arkadaşlar herhalde bnden başka herkes göreve başladı benden tekrar acele rapor istendi iki haftadır haber gelmedi bemim gibi başka bekleyen varmı hakkımızda hayırlısı olsun

evet arkadaşım cte ye atandım raporda veriliş nedeni vergi indirimi olduğu için olmuyormuş devlet memuru için olacakmış neyse onları halettik cuma günü aradılar bugünde başladım çok şükür

Arkadaşlar maaş konusunda sıkıntısı olan varmı isteyen arkadaşlar paylaşabilirler.
Durumlarınızı evli,eş çalışıp çalışmadığı,kaç çocuklu,vergi indirimden faydalanılıyormu bütün bunlar
maaşınıza etki eden faktörler
ilk önce ben yazıyorum evli,eş çalışmıyor,iki çocuklu ve vergi indirimi var,lise düz memur
net maaş`2154 tl dir.

Üst Alt