Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Bendede agırözurlu denılıyordu.sorun olmaz tabıkı..sen ömss sınavına basvurarken soylerlerdı..

arkadaşlar ben çanakkale CTE ye atandım..ama hala ses seda yok..güvenlik soruşturması için polis de geldi...bu sürecin bu kadar uzaması normal mi?

teşekkür ederim besalti20 bende kartal ceza evine atandım polis bile gelmdi hala.

Allaha sukurler olsun..bu gun arandım..Persem gunu ınsallah.göreve baslıyorum..beraberınde sıkıntı streste var..Heycanda var tabı.:) istanbul/silivri

tsk ederım arkadaslar..evet benım raporumda agırlı ozurlu yazıyordu.

nicenice bende Çanakkale CTE atandım. Haberleşelim

nicenice;
özelden telefonumu yazdım.

benide aradılar balıkesir kepsut l tipi kapalı cte bugün tebliğ alacağım inşallah herkese hayırlı olsun

musafg

sayın musafg hayırlı olsun size polis geldikten sonramı çağrıldınız yoksa direk arandınız mı? tekrar hayırlı olsun

Bakırköy Adliyesini aradım. 20 gündür sizden haber bekliyorum dedim. Daha bir gelişme yok bize haber gelince sizi arayacağız dediler. Delirmemek elde değil.

Aynı durumdayız kardeşim. Anlayamadığım bazı kişiler çağrıldı hatta maaşlarını alan bile var. Bizim durumuz nedir , evraklarda sorunmu vardır, niye çağrılmıyoruz? Sürekli telefonla araya araya artık aramaya bile çekinir hale geldim. Ankara yı arıyorsun bekleyin diyorlar, adliyeyi arıyorsun yazınız gelmedi diyorlar. Ne olacak halimiz bilmiyorum.

ahmet aydın arkadaşım tebliğimi aldıktan 1 hafta sonra polis geldi

Arkadaşlar çok şükür bugün komisyondan aradılar. Yarın sabah evrakımı imzalamaya gidiyorum. Bekleyen arkadaşlarımında evrakları tez zamanda gelir inşallah.

ben silivride goreve basladım...pek buraya gıremıyorum konuşmk ısteyen olursa. faceden celal beşaltı dıye ekleyebılırsınız

evet arkadşlar bende arandım pazartesi sabah gidiyorum imzalamaya..

tsunami_;

Hocam hayırlı olsun bizim haber de eli kulağındadır gelir heralde.

Sonunda arandım bende. Tebligatı evime istedim, geldiğinde 15 gün içinde işbaşı yapacağım.

Hayırlı olsun selçuk kardeşim.
İşe çağrılmayı bekleyen diğer arkadaşlar merak etmeyin bir hak kaybına uğramazsınız,sadece biraz geç başlamış olacaksınız.

Üst Alt