Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Siciliniz temiz ise herhangi bir ceza almamış davaya karışmamışsanız öğle bişey söz konusu bile olmaz verilen hak geri alınmaz

Komusyonun atamayı iptal etmek gibi bir görevi yok.komusyon adayın evrak incelemesini yapar,evraklar tamamsa onaylayıp genel müdürlüğe bildirir merkezde güvenlik araştırmasının olumlu sonuçlanmasından sonra valilik oluruna imzaya gönderir.imzadan sonra kurum işbaşı teblikatını adaya gönderir.süreç budur arkadaşlar.

Arkadaşlar sımdı ıstenen evrakları cok sukur eksıksız komısyona verdık...Ne zaman bize geri dönerler.? Bizi aradıklarında ne kadar zaman ıcınde gidip işe baslamamız gerkecek.?

Yaşadığınız ile atandıysanız tebigatı aldığnız bir gün içinde işe başlarsınız başka bir ile atandıysanız 15 günlük süre içinde işe başlamanız gerekmektedir.

arkadaslar mal bildirim beyannamesi nedir nereden temın edebılırım

İnternette hazır bulabilirsin ya da kırtasiyecilerde bulunur.

earthofdevil;

Yada en saglıklısı maliyede bulabılırsın..Ben ordan aldım.Cok sukur evraklarımı teslımde ettım...

Bu arada arkadaslar..2 GUN SONRA EVRAKLARIMIZ ANKARAYA GONDERILECEK.sIZDE KAC GUN ANKARADA KALIR.BIZE HABER VERILIR.

arkadfailar komisyon tarafından aranan varmı bilgisayar sertifikanız varmı diye bende evrak teslimederken verdim

Günaydın arkadaşlar belediyeler pazartesi başlatıyormuş.

ben diyarbakır cte. ye atandım. şimdi diyarbakır adliyesi adalet komisyonunu aradım bakanlıktan yazıların cevabını bekliyoruz cevap gelince sizi telefonla arayacağız telefonunuzu açık tutun dediler tahmini ne zaman başlarız diye sordum mayısın ilk haftası muhtemelen başlarsınız dedi.

Evet arkadaşlar arkadaşımızın söylediği gibi bende atandığım yeri aradım ve aynı bilgiyi banada söylediler,sizlerde atandığınız adliyeleri arayın ve sorun.

Arkadaşlar yargıtay sitesinden sorgulattım siyasi parti üyeligim yok . Başka bir yere bakmam gerekir mi?
Lütfen bilen biri cevap versin arkadaşlar...

Başka bir yerden bakmana gerek yok.Endişelenme.Zaten siyasal partilerin üye veri tabanı Y.C.Savcılığının sistemde toplanıyor.Orda kayıt yoksa tamam.

Ayrıca bugün benimde haberim olmadan x partisinde üyelik çıktı üyelik istifa dilekçemle Y.C.Başsavc.na başvurdum aynı saat silindi.

Bende de parti üyelği bulunmamaktadır çıktı çok şükür.

adalet bakanlıgı daha neyi beklemktedir başlatmak için diger krumlara atananalr başalayalı 1ay oldu nerdeyse bilgis olan varmı sondurm hakkında

arkadaşlar iş tanımı ile ilgili bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlar siyasi parti üyeliğim çıktı atamama engel olurmu üyelik iptali için ne yapmam gerekiyor acil yardım. biraz araştırdım. Güvenlik ve arşiv tahkikatında bu gibi şeyler araştırma kapsamına girmiyor ama endişeliyim yinede. Bu arada üyelikten haberim bile yok nasıl oldu anlamadım

YARGITAY CUMHURİYET BAŞ SAAVCILIĞININ SİTESİNDEN BAKIP KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

Yargitay Cumhuriyet Başsavciligi -

[FONT=sans-serif]GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASINDA ARAŞTIRILACAK HUSUSLAR[/FONT]
[FONT=sans-serif]Madde 11 - Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında kişinin içinde bulunduğu ortam da dikkate alınarak;[/FONT]
[FONT=sans-serif]a) Kimlik kontrolü, kimlik kayıtlarının doğruluk derecesi, uyrukluğu, geçmişte yabancı bir devletin uyrukluğuna girip girmediği,[/FONT]
[FONT=sans-serif]b) Kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadığı, kolluk kuvvetlerinin ve istihbarat ünitelerinin arşivlerinde bilgiler bulunup bulunmadığı, adli sicil kaydının ve hakkında bir tahdidin olup olmadığı,[/FONT]
[FONT=sans-serif]c) Yıkıcı faaliyetlerde bulunup bulunmadığı ve 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanuna ve Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı davranıp davranmadığı,[/FONT]
[FONT=sans-serif]d) Şeref ve haysiyetini ihlal edecek ve görevine yansıyacak şekilde kumara, uyuşturucuya, içkiye, paraya ve aşırı bir şekilde menfaatine düşkün olup olmadığı, ahlak ve adaba aykırı davranıp davranmadığı,[/FONT]
[FONT=sans-serif]e) Yabancılarla, özellikle hasım ve hasım olması muhtemel Devlet mensupları ve temsilcileriyle ilgi derecesinin iç yüzü ve nedeni,[/FONT]
[FONT=sans-serif]f) Sır saklama yeteneğinin olup olmadığı, araştırılır.[/FONT]

1.Yol;Ankara'da yaşıyorsanız Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı siyasi partiler burasuna başvurarak istifa dilekçenizle anında üyeliğinizi sildirebilirsiniz.2.Yol; Başka bir ilde yaşıyorsanız ve aynı gün silinsin diyorsanız herhangi bir noterden tastikli üyeliğinizin bulunduğu partıden istifa dilekçenizi Y.C.Başsavcılığı siyasi partiler burosuna faksla sildirirsiniz.3.Yol; Üyesi bulunduğunuz partinin il yada ilçe başkanlığına üyelik istifası veriniz.Bu yol biraz uzun sürerİkinci yol biraz masraflı.kendi fikrim olarak sorun olacağını zanetmiyorum.Benimde çıktıydı ama 1.yoldan hallettim.Allah yardımcınız olsun

arkadaslar ben erzurum oltu ceza ve terkifevleri genel müdürlüğüne atandım bugun beni komnisyondan aradılar yazınız bize ulastı çarşamba günü gelin bazı evraklarınıza ayarlayıp işe baslayın dediler tüm arkadaslarımkide kısa zamanda gelir ins herkese tekrar hayırlı olsun ....

Suskun kardeşim hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı ben ve benim gibi bekleyen kardeşlerimizin başına.
Arkadaşlar diğer engelli sitelerinden cte ananalardan bir kaç kişi daha işbaşı yapacaklar çarşambaya demekki soruşturması bbbiteni çağırıyorlar.

[FONT=lucida grande]Bu gün evime polis geldi,Ceza tevkifevlerine atandığımı ve bununla iligili güvenlik soruşturması yaptığını soyledi,15 gün.30 gün ıcınde beni arayacaklarınıda soyledi...[/FONT]

Arkadaşlar bir iki hafta içinde işbaşına çağrılırsınız,hazırlıklı olun

hadi hayırlısı bakalım ama uzun bir bekelyiş oldu bu nezman başlanacagı ise henüz belli degil

Bazı arkadaşlar genel müdürlükle görüşmüşler;Güvenlik araştırmasının sonucu beklenmeden işbaşına çağrılacaksınız denilmiş zaten il il işbaşılar başlamış.Hadi hepimize hayırlı olsun işbaşı için çağrılanlar lütfen burdan paylaşın.

Arkadaşlar beni cuma günü konusundan aradılar.Atamanın onaylandığını ve işbaşı için gelmemi istediler.Perşembe günü işbaşı yapacağım
Merak etmeyin önümüzdeki hafta sizleride çağıracaklar.

Üst Alt