Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

işallah tüm engelliler olarak her işin hakkından gelicez işallah

silivriye atandım ben..yazı gelmıs artık.gıttım ıstenen evrakları detaylı bı sekılde anlatılar.sımdıden evraklarımı tamamlamya baslıyorum.

5 tane sabıka kaydı, 5 tane nüfüs cüz fotokopisi,güvenli soruşturma formunu pcden doldur,rapor diploma, pc sertifikan varsa onuda al 12 tane foto askerlikle ilgili belgenide al geri dönme birde :)

////İSTENEN EVRAKLAR.../

1:ADLİ SİCİL VE ARŞİV KAYDI (komisyonumuzca verilmektedir)
2:ÖSYM SONUC BELGESİ
3- DİPLOMA ASLI VEYA FOTOKOPİSİ (fotokopisi getirdiğinde aslınında getirilmesi gerekiyor)
4:NUFUS CUZDAN FOTOKOPİSİ 4 tane
5:ÖZÜRLÜ ÖLÇÜTÜ SINIFLANDIRILMASI VE ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK SAGLIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK HÜKÜMLERİNE GÖRE ALINMIŞ VE YÖNETMELİKTE KABUL EDİLEN ORANDA ÖZÜRLÜ OLDUĞUNU OLDUGUNU GOSTEREN (ÖSYM VE ÖSMY SINAV İÇİN İBRAZ EDİLEN)SAĞLIK KURULU RAPORU ASLI VEYA ONAYLI SÜRETİ.
6:MAL BİLDİRİM BEYANAMESİ
7:HALLEN BASKA KAMU KURUM VE KURULUSLARINDA GÖREV YAPANLARIN İLGİLİ KURUMDA GÖREVLI OLDUGUNA DAİR BELGE.
8:3 TANESİ RESİM YAPIŞTIRILMIS VAZİYETTE 5 TANE GUVENLIK ARŞİV ARAŞTIRMA GORMU.
9:ASKERLİK DURUM BELGESİ (YAPILMIŞ İSE TERHİS BELGESİ,MUAF İSE.MUAF OLDUGUNA DAİR ASKERLIK SUBESINDEN ALINACAK BELGE,TESCİLLİ İSE AYNI SEKILDE ALINACAK BELGE.
10:2 ADET RESİM.
11:HAKKINDA DEVAM EDEN YARGILAMA VEYA SORUSTURMA BULUNUP BULUNMADIGINA DAİR YAZILI BEYAN.
12:ANNE,BABA,KARDES,EŞ VE COCUKLARI GOSTERIR VUKAATLI NUFUS AILE KAYIT TABLOSU 4 TANE,ASLI..

besalti20;

Teşekkürler bilgi için. Diplomam okulda istediğimde verirler mi bilmiyorum fotokopiyi noterden onaylatsak yine geçerli olur mu acaba?

Olur tabı kı.zaten bellırmıs.aslı gıbı onaylı olsa..noterden onaylarsan olur tabı.

ben CTE diyarbakır a atandım. atanan herkese hayırlı olsun. atanamayan diğer arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda atanır.istenilen belgeler sırasıyla şöyle:
1- atama sonuç çıktısı
2- diploma veya onaylı sureti
3- rapor veya onaylı sureti
4- mal bildirimi
5- kimlik fotokopisi 2 adet
6- 5 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf
istenilen belgelerin doğruluğu teyid edildi tereddüte kalmayın.
bu belgelerle birlikte anne babanızın ve 18 yaşından büyük kardeşleriniz varsa doğum yeri tarihi ve ikamet adres bilgilerinizi de yanınızda mutlaka bulundurunuz güvenlik tahkikatı için gerekli
kura ile atanan arkadaşlar eğer açık lisede öğrenciyseniz öğrenci belgesi diploma yerine kabul edilmiyor. diplomanız neredeyse onaylı 1 adet fotokopi almanızı tavsiye ederim. tahminime göre başvuru süre sınırlaması koymamışlar süreyle ilgili sıkıntı olmayacak diye düşünüyorum.

ENGELTANIMAZENGELLI;

Beni de aradılar bu belgelerin aynısını istediler . 15 gün süreniz var acele etmenize gerek yok dendi .

besalti20;

Ben Bugün Komisyona Gittim, Bana
1- Nüfus Kayıt Örneği
2- Diploma Aslı
3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (4 Adet)
4- ÖSYM 'ye Sınav İçin Verilen Sağlık Raporunun Aslı
5- 4 Adet Fotoğraf
6- Mal Bildirim Beyannamesi (Komisyon Veriyor)
Birde 2 Tane Dilekçe Var , Biz Dilekçeleri Hazırlayıp Sen Sadece İmza Atacaksın Dediler.
Çarşamba Günü Gel Teslim Et Dediler.

benden askerlik belgesi istemediler ?

Selçuk . CTE sitesinde
[FONT=Tahoma]ÖSYM tarafından ÖMMS ve kura ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına yerleştirilen adayların 27/03/2013 tarihinden itibaren aşağıda yazılı belgeler ile birlikte yerleştirildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmeleri gerekmektedir.[/FONT][FONT=Tahoma]Başvuru esnasında ilgililerden alınacak belgeler;[/FONT][FONT=Tahoma]1. ÖSYM yerleştirme sonuç çıktısı,[/FONT][FONT=Tahoma]2.Diploma aslı veya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,[/FONT][FONT=Tahoma]3.Nüfus cüzdanının Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,[/FONT][FONT=Tahoma]4."Özürlülük Ölçütü Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre alınmış ve Yönetmelikte kabul edilen oranda özürlü olduğunu gösteren (ÖSYM’ye sınav için ibraz edilen) Sağlık Kurulu Raporu'nun aslı veya onaylı sureti(Aslı getirildiğinde komisyonca onaylanacaktır.),[/FONT][FONT=Tahoma]5. Mal Bildirim Beyannamesi.[/FONT]

arkadaşlar bana hala bilgi gelmedi ne yapmam lazım

Arkadaşlar guvenlik sorusturması formunu dolduruyorumda...18 yasından buyuk kardeslerımı yazacam dıyor.Benım evli kardeslerımıde yazacakmıyım.?Mesela ablam evlenmıs farklı bır soyısımde onu yine kendı soyısmımden yazıp,yasadıgı adresımı yazacam.?

Bence onlarda dahil edilecek.mesela nufus kayıt ornegını aldıgımızda.ısım cıkıyor.

tahkikat süresiyle ilgili gelişme varmı arkadaşlar.

geçen haberlerde ömss sınav ve kura ile 2013-1 de atanalar 15 nisanda iş başı yapacaklar diye duydum galiba fazla beklemeyeceğiz inşallah

İnşallah bir an önce netlik kazanır. Daha çalışan insanlar işten ayrılacak. Şehir değiştiriyorsa ev taşıyacak. Herkes ona göre kendini ayarlayacak.

ıstenen evrakları verdık sımdı beklıyoruz...hayırlısı olsun ınş.

En geç mayısın başında iş başı yaparız merak etmeyiniz.

sevgili arkadaşlar ben bugün adliyede çalışan bi memur abimizle konuştum adalet bakanlığı bünyesindeki atama iş başı güvenlik soruşturması 90 gün sürer dedi morel bozmak istemem ama daha önceki atama süreleride böyle gerçekleşmiş.

Bende dün teslim ettim evrakları. 615 numaralı oda için bir uçtan bir uca gitmek gerekti ama neyse atlattık.:D

balıkesır cte ye atananlar

balıkesir cte ye atanan arkadaş varmı aramızda

Arkadaşlar şimdi atandığım ilin komisyonuyla telefonda görüştüm. Bana güvenlik soruşturmanızı ve atama yazınızı yazdık biraz bekleyeceksiniz dediler. Atama yazınızı yazdık demekle ne demek istediler acaba?

Mayıs ayında tum sorulara cevap gelır...

arkadaslar merhaba herkeze hayırlı olsun bende denizli CTE ye atandm komisyonda atama iptali gbi br durum söz konusumu brisnden duydum moralim bozuldu

şahin olgun;
hayır arkadas oyle sey olmaz.

Üst Alt