Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Değerli arkdaşlarım P.tesi den itibaren atandığınız ceza evlerini araryarak net bilgiler edinin ve burda aldığınız bilgi aktarımını yapınız

İlk önce sorularınızı bir kağıda yazarak hazırlayınız ondan sonra telefonda sorularınızı sorunuz.Kendi iline atanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi alımı için bizat kuruma gidiniz yüzyüze görüşünüz.

özellikle sorular genel sorular olmasına diikat edin.

iyi bilmiyorum ama en düşük memur maaşı 1818 tl civarı galiba

Arkadaşlar Bir çok kurum hemen gerekli bilgiyi açıklamış. Ama Adalet Bakanlığı açıklamamış :( Niye böyle yapıyorlar. Pazartesi gerekli açıklamayı yapmazlarsa art niyet ararım.

bence kişisel bigilerinizi burada paylaşmayın...özellikle ceza tevkife ataması olanlar...işe başladıktan sonrada buradaki geçmiş mesajlarınızı kontrol edin...gizlilik moduna geçin...nacizane tavsiyemdir...asaletiniz tasdik olana dek en azındna biraz paranoyak olmanızda fayda var derim..hangi memleket de yaşadığınızı biliyorsunuz...

arkadaşlar hiç bir gelişme yokmu istenilen belgelerle ilgili

atandıgım kurumu aradım kendilerine yazı gelmedigi sürece işlem yapamıcaklarını söylediler ama 15 gün içinde işlemlerin yapılması lazım onlara ilgili yazı ne zaman gelir belli degil

Arkadaşlar neden hala belli bir şey yok..Bende ıstanbul silivriye atandım ama Ne istediklerini bir turlu ogrenemedım.

besalti20;

Hocam telefonlara bir kadın çıkıyor, onunda birşeyden haberi yok.

Arkadaşlar 15 günlük evrak teslim tarihi c.ve t.adalet.gov.tr sitesinden yayınlandığı gün başlıyacak,sınavın sonuç açıklamasındaki gün lr değil.
Sanırım bügün öğleden sonra yada yarı yayknlarlar belge listesini

Öncelikle hepimize hayırlı olsun. Benimde Çanakkale CTE. Genel Müdürlük henüz birşey bilmiyormuş. Fakat Adliye Bakanlığı'nı kazanan bir arkadaşım yaptığı görüşmede Çarşamba günü sitede yayınlanacağını söylemişler. İnşallah öyle olur.

Diğer kurumlar istediği evrakları acıklamıs sanırım..ama neden hala ceza ve tevkif evleri yayınlamadı.?
15 gun içinde teslim edilmesi gerek,zaman geciyo...aradığımızda bizi başka başka yerlere hep yonlendırıyorlar.

Ceza ve tevfik evleri ne zaman açıklarsa hangi evraklar gerektiğini , 15 günlük süre o zaman başlar diye düşünüyorum .

dıe another day;

Insallah oyle olur,Öyle olmalı dıye dusunuyorum.

ceza evinde memurluk kazanan arkadaşlar

arkadaşlar kazandığınız yere boşuna gitmeyin ben gittim boşa gitmiş oldum çünkü gittiğim yer beni adalet komisyonluğuna gitmemem gerektiğini söyledi ve gittim izmirde olanlar için(bayraklı adalet sarayı a blok 3 kat) orayada isimler gelmemiş ama ama tüm bilgilerinizi alıyorlar ve haber vereceklerini söylüyorlar. bilginize...foça cezaevini benim gibi kazanan varmı acaba ?

ahmet elçi;

ne bu acele maalesef adaletin listeleri yayınlanmadi daha. daha henüz resmi açıklama yapılmadı.Onu bekliyorlar

Bu gunde daha bır acıklama yapılmadı.

Beklemek ne zor iş arkadaşlar yaa. Sıkıntıdan uyku uyuyamaz duruma geldim:D

muratxmx78;

ALLAHA sukurler olsun sınavı gectı,atandık.Bundan sonra beklemek bıle vız gelır..Ama neden hala hangı evrakları ıstedıklerını yayınlamadılar,o kafa karıstırıyor...

İstanbuldan aradım..bir komısyon oluşturulacakmıs.CAma GUNU aramam ve acıklama yapılcagını soyledıler.Henuz bakanlıktan bır acıklama gelmedı ıcın bır sey dıyemeyız.

Arkadaşlar cezaevinde nasıl bir çalışma ortamı olur bilgisi olam var mı ?

merhaba arkadaşlar. edirne cezaevini kazandım.2001 tarihli haseki hastanesinden alınan %40 lık sürekli raporum var. başvuru esnasında tekrar rapor istenirmi.teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar. edirne cezaevini kazandım.2001 tarihli haseki hastanesinden alınan %40 lık sürekli raporum var. başvuru esnasında tekrar rapor istenirmi.teşekkür ederim

sürekli ise istenmesi gerekmiyor.(istemezler) sürekli değil ise istiyorlar.

süreli değil ben halk sağlığı na yerleştirildim 18 inde acıkladılar süre de ozaman başlıyor rahat olun

Arkadaşlar 15 günlük süre olayı kurumun açıklama yapmasından sonra başlıyorsa sıkıntı yok ama öyle değilse endişelenmeye başlasak iyi olur. Allah sonumuzu hayır etsin. Anlayamadığım bütün kurumlar açıklamış bir bizim kurum kalmış. Ağlarmısın gülermisin.

Üst Alt