Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Değerli arkaşlar arayacağımız yer adalet bakanlığı personel birimi.İletişim;tel;0312 414 63 13 bu numarayı arayıp sorun evrakları.

CTE Sitesine bakmayın. Bu kurumun atamalarını Adalet Bakanlığı üstleniyor. Zaten istenecek belgelerde Adalet Bakanlığı Komisyonuna iletilecek.

Mümkünse arayabilecek var ise Adalet Bakanlığı Personel Başkanlığını arasın veya Bimer'i Arasin. Sorusunu güzelce sorsun. Tüm kurumlar gerekli belgeleri açıkladı. Siz neden hala yayınlayamıyorsunuz? Ne zaman yayınlamayı dşünüyorsunuz?

bende aradım adalet bakanlığını haftaya yayınlayacaklarmış komisyonlar birşey bilmez şuan için onlara boşa sormayın dediler

Memurlar Sitesinde biri aramış.Sanırım Listeler gelmiş.İmzalanıyormuş. Yani Perşembe-Cuma günü Adliye Bakanlığı açıklama yapar.
(tabi ben de onlarin yalancisiyim:):)

ÖMSS VE KURA SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ENGELLİ MEMUR ADAYLARININ VE KURUMLARIN DİKKATİNE

28 Şubat-11 Mart 2013 tarihleri arasında ÖMSS sonucuna göre ve Kura usulü ile memur kadrolarına atanmak üzere tercih yapan adayların yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylar, ÖSYM Başkanlığının https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara veya yerleştirildikleri kurumlara ayrıca postayla herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

ÖMSS veya kura sonucuna göre bir kadroya yerleştirilen adaylar, yerleştirme ilanının yapıldığı 14.03.2013 tarihini takip eden 15 günlük süre içerisinde atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma müracaat edeceklerdir.

Adayların yerleştirildikleri kurumlar da adayların yerleştirilmesine ilişkin bilgileri yukarıda belirtilen internet adresinden temin edeceklerdir.

ÖMSS veya kura sonucuna göre engelli memur alım talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına, adayların yerleştirilmesi halinde, bu kurum ve kuruluşlarda "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik"in 17 nci maddesine göre atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden incelemek amacıyla bir komisyon oluşturulacaktır.

Adaylar yerleştirme ilanını takip eden 15 günlük süre içinde yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşuna, atanmak üzere aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuracaktır;
1) Kadronun gerektirdiği eğitim düzeyine ilişkin diploma aslı veya noter onaylı bir sureti veya geçici mezuniyet belgelerinden herhangi birisi ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti,
2) Kadro için özel şart olarak istenilen belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisi,
3) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporu,
4) Atama yapacak kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerine göre adaylarda aranan diğer şartlara ilişkin belgeler.

Sözkonusu komisyon, adaylarca ibraz edilen belgelerin, yerleştirildikleri kadroya atanabilmek için aranan koşullara uygunluğunu inceleyecektir. Yapılan inceleme sonucunda; şartları taşıyan adayların yerleştirildikleri kadrolara atanmaları komisyonca teklif edilecektir.

Ataması teklif edilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadroya ilgili kurum tarafından doğrudan atanacaktır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Konuyla ilgili olarak daha kapsamlı bilgi edinmek isteyen kurumlar ile adaylar, Başkanlığımızın internet sitesinde ( www.dpb.gov.tr ) yer alan “Engelli Memur Adayı ÖMSS/Kura Rehberi” ile “Kurumlar İçin Engelli Memur İstihdam Rehberi” nden yararlanabilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

arkadaşlar koskoca dpb de açıklama var 15 gün içinde atandığınız kuruma gidin diye ama ben arıyorum bizim bilgimiz yok diyolar kaldım iki ara biderede

Arkadaşlar bugün bakanlığın personel birimine gidip sürecin işleyişiyle ilgili kesin bilgi alacağım merak etmeyin.Aldığım bilgileri burda paylaşırım inşallah.

arkadaşlar boşa kendinizi yormayın haftaya açıklanacak dediler biz aradık bekleyin biraz

Arkadaşlar en geç salı günü isimlerimiz komisyonlara bildirilecek. Ayrıca süre konusunda kesinlikle bir kaybımız yok.

süre olarak bi sıkıntı yok arkadaşlar rahat olun.Herkeze hayırlı olsun bartın olan varsa pm atsın pls :D

Arkadaşlar sitelerde bir gelişme yok gibi görünüyor. Beklemeye devam sanırım.

arkadaşlar bugun gene aradım dediler bugun yarın yayınlayacağız birde süre biz yayınladıktan sonra başlayacak dediler haberiniz ola

genede arkadaşlar çok fazla umutlanmayın bende telefonda bana verilen cevabı yazdım oradakilerin samimiyetini bilemem tabiki ama en geç yarın akşama kadar açıklanmasını bekliyorum

Arkadaşlar güvenlik tahkikatı evrak tesliminden sonra mı başlar? Bilginiz var mı?

evet bende çok merak ediyorum güvenlik soruşturması sürecini bu konuda bilgisi olan varsa mutlaka paylaşsın

Guvenlık tahkikatın sonuclanması.Sicilinizin arastırılması arkadaslar.Devlet Memur olmanıza karsın bı suc varmı,yada daha once sucunuz varmı,varsas v.s vs.

Benim sormak istediğim, biz şuanda evrak teslimi için güvenlik tahkikatının sonuçlanmasını mı bekliyoruz yoksa evrakları teslim ettikten sonra mı güvenlik soruşturması başlayacak ve biz atama için onun sonucunu mu bekleyeceğiz?

Önce evrak teslimi evraklarda aday güvenlik soruşturması formunu dolduracağız kurum bundan sonra tahkikatını yürütecek

Cevap için teşekkürler. En az 1 ay daha bekleriz o zaman.

Mayısın 15 ile 15 haziran arası ancak işbaşılar olur.

Duyurular
ÖSYM tarafından ÖMMS ve kura ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına yerleştirilen adayların 27/03/2013 tarihinden itibaren aşağıda yazılı belgeler ile birlikte yerleştirildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru esnasında ilgililerden alınacak belgeler;
1. ÖSYM yerleştirme sonuç çıktısı,
2.Diploma aslı veya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
3.Nüfus cüzdanının Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
4."Özürlülük Ölçütü Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre alınmış ve Yönetmelikte kabul edilen oranda özürlü olduğunu gösteren (ÖSYM’ye sınav için ibraz edilen) Sağlık Kurulu Raporu'nun aslı veya onaylı sureti(Aslı getirildiğinde komisyonca onaylanacaktır.),
5. Mal Bildirim Beyannamesi.

Arkadaşlar http://www.cte.adalet.gov.tr/ adresinde duyurular kısmında yayınlandı. Siz de bi göz atın. Şimdiden hayırlı olur inş.

hepinize ve benim eşime hayırlı olsun yeni görevleriniz sonunda ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü açıkladı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Mdrl

Duyurular
ÖSYM tarafından ÖMMS ve kura ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına yerleştirilen adayların 27/03/2013 tarihinden itibaren aşağıda yazılı belgeler ile birlikte yerleştirildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru esnasında ilgililerden alınacak belgeler;
1. ÖSYM yerleştirme sonuç çıktısı,
2.Diploma aslı veya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
3.Nüfus cüzdanının Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
4."Özürlülük Ölçütü Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre alınmış ve Yönetmelikte kabul edilen oranda özürlü olduğunu gösteren (ÖSYM’ye sınav için ibraz edilen) Sağlık Kurulu Raporu'nun aslı veya onaylı sureti(Aslı getirildiğinde komisyonca onaylanacaktır.),
5. Mal Bildirim Beyannamesi.

[FONT=Tahoma] İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti

Bu nedir arkadaşlar?[/FONT]

Onu ben sordum. Aslını götürecekmişiz. Onlar fotokopi alıp onaylayacaklarmış. Bu şekilde bilgi verildi.

Üst Alt