Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Benim diplomam Sakarya Üniversitesi'nde. Aslı gibidir fotokopi aldım aslını verirler mi bilmiyorum.

Cok sukur...Fazla bır sey ıstenılmıyor arkadaslar...

aRKADAŞLAR BEN İSTANBUL SİLİVRİYE ATANDIM.NEREYE ISTENEN BELGELERI VERECEM

Hocam Bakırköy Adliyesi'ni aradım. Kadının biri bilmiyorum, 0212 414 52 95 telefonu arayın dedi. Aradım telefon çalmadan kapanıyor. Silivri Adliyesi'ni aradım onların telefonu da sürkli meşgul anlamadım gitti.

Selcuk Atakan;

Amcam avvukat ona sordum.Silivride yazılı belgeler ile birlikte yerleştirildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Komisyon ile görüştüm. Halen bize yazı gelmedi geldiğinde evrakları getirebilirsiniz diyorlar. cte.adalet.gov.tr sitesindeki duyuruya istinaden evrak teslimi yarın başlıyor. Peki yine de onlara yazının gelmesini mi beklememiz gerekiyor?

Dikat ederseniz son başvuru tarihi yazmamışlar o yüzden süre sıkıntısı yok

Atanan herkese hayırlı olsun

Bende Silivri cezaevine memur olarak atandım. Atanan herkese hayırlı olsun, atanamayanlar da umarım sonraki tercihlerde yerleşirler.

Sanırım nisanın sonu ve mayısın başında işbaı yaparız Allah'n izniyle sıkıntı yapmayın

arkadaslar sanirim eski tarihli raporlarda sorun olacak. bana bugun komisyondan ona benzer seyler soylediler. ne yapariz bilmem

Peki çağırdılar mı yoksa direk gidip mi teslim edeceksiniz Selçuk Bey?

besalti20;
Teşekkürler...
Ayrıca atandığınız yerdeki adliyeleri aramadan gitmeyin . Onlara yazı gelmemişse işlem yapmazlar...

Arkadaşlar adliyelerle görüşmeden evrak vermeye gitmeyin.Ben bugün atandığım yerdeki adliyeyi aradım bize herhangi bir resmi yazı gelmeden evraklarınızı teslim alamayız dediler.Yine genel müdürlüğü aradım;Yaklaşık 1saat önce bütün taşra teşkilatına atanan adayların evrak bilgilerini gönderdik..cevabını verdiler.Ayrıca adliyele görüştüğüm komusyondaji memur,bilgileriniz bize tebliğ edildiği gün 15 günlük evrak teslim tarihi başlar dedi.merak etmeyin.evraklarda sitede hangi evraklar isteniyorsa onları götürün yanınızda 3-4 fotoğrafınız bulunsun.

sanmıyorum eski raporda problem çıkarcak olsalardı baştan sınava almamaları gerekirdi eğer böyle bi sorun olursa bize hakkımızı aramamız için dava hakkı doğar

08/2010 tarihinde almıştım raporumu. Çalışabilir yada çalışamaz ibaresi bulunmuyor.Sadece sürekli bölümü işaretli. Bazı forumlarda bunun sıkıntı olduğunu ve yeni rapor talep edildiğini söylemişler. İnşallah mevcut rapor geçerli olur.

arkadaşlar atandıgım ilin adliyesini arıyorum isminiz gelmedi diyor genel müdürlügü arıyorum isimler gönderildi diyor ne yapıcamı şaşırdım inanın

Ben az önce genel müdürlük personel birimini aradım yine bilgileriniz gönderildi sizi arayacaklar dedi gereken bilgileri verecekler size,bende iletişim bilgilerimi verdim fakat almadılar dedim cvp iletişim bilgilerinizi biz gönderdik merak etmeyin sizi arayacaklar bu yasal bir mecburiyettir dedi memur.Siz yinede atandığınız il ve ilçelerdeki adliyeleri arayın .

arkadaşlar bende aradım bilgileriniz gelmedi dediler benim merak ettiğim isimler geldiğinde evrakları teslim etmeye gittiğimizde hemen komisyona girermiyiz yoksa komisyana ayrı bir günmü verirler birde güvenlik soruşturması oldumu olmadımı istenilen belgelerde güvenlik soruşturma formu yok bu formu komisyona gittiğimizde mi isterler yoksa ayrı bi soruşturmamı yaparlar bu konularda bilgi edinebilirseniz burada yayınlarmısınız.
Syg.

isimleri atandıgı kuruma gelmeyen başka arkadaşlarımızda varmı bende bekleyenlerdenim ama strese girmeye başladım hemen hemen herkesin isimleri komisyona gelmiş galiba

Arkadaşlar bende bugün atandığım ilçedeki komusyonu aradım henüz bize bilgileriniz gelmedi.dedi.

Ben bugün aradım yazı gelmiş. Yarın gel dediler. Gideceğim bakalım inş sorunsuz teslim ederim evrakları.

derderbo
Ankara genel müdürlügü tekrar aradım dedim benim atandıgıö ilçenin adliyesinin koöoisyona ismimiz hala gelmemiş dedim komisyonların hepsine yazı gitti ilgili komisyona gidin bize ulaşsınlar gönderilmeyen yazı kalmadı dediler bugün beklicem ama yarın ilçe adliyesine gidipp yazımız gelmediyse genel müdürlükle irtibata geçmeniz gerekiyormuş diyicem ne olacak bakalım işallah bugun ararlar

Allahıma şükürler olsun en sonunda bilgili birine rastladım çok şükür. Silivri CTE Genel Müdürlüğü'ne atandım daha önce de yazdığım gibi kaç gündür uğraşıyordum adam akıllı bilgi almak için. Bugün de bir şansımı deneyeyim dedim ve ilk önce Silivri Adliyesi'ni aradım. Her zamanki gibi Bakırköy Adliyesi'ne şutladılar. Bakırköy Adliyesi'ni aradığım zaman en sonunda bilgili bir hanımefendi sorularıma gayet hakim bir şekilde sakince cevap verdi. Silivri CTE Genel Müdürlüğü'ne atanan arkadaşlar Bakırköy Adliyesi'ne başvuracaklar orası kesin. Kadın; "Bize daha yazı gelmedi(ne yazısı olduğunu sormadım), yazı geldiği zaman biz sizinle iletişim kuracağız şu gün şu saat gelip başvurunuzu yapın diyeceğiz." dedi. "Peki siz bizi aramadan biz gitsek adliyeye başvurumuz alınmaz mı?" dedim. "Maalesef alınmaz boşuna gelmiş olursunuz dedi. Bende istediğim bilgileri almanın rahatlığıyla teşekkür edip, iyi çalışmalar dileyip görüşmeyi sonlandırdım. Bilgilerinize arkadaşlar.

Akgas kardeşim merak etme Allahın izniyle bu sıkıntılarda geçer.hiç tasalanma

Üst Alt