Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS/2013 Ceza ve Tevkif Evlerini Kazananlar Bilgi Paylaşma platformu

Az önce iki sivil polis geldi. Güvenlik soruşturması için geldik dediler. Biraz muhabbet ettik, polislerden biri telefon açtı Selçuk Atakan için olumlu dedi telefonu kapattı.

derderbo hayırlı olsun perşembe iş başı senin adına sevindim bakalım bizi ne zaman çağıracaklar

Daha öncede açıkladım arkadaşlar,her an çağrılabilirsiniz,hazırlıklarınızı yapın özellikle başka illere atananlar.
Allah hepinize enkısa zamanda işe başlamayı nasip eder inşallah.

arkadaşlar bizim eve polis falan gelmedi gerçi köyde oturuyorum ama herkese geldimi acaba ?

Köyde oturuyorsan jandarma tahkikatı yapar.gelsede gelmesede sıkıntı yapma seni çağıracaklar hazırlıklı ol.
Banada polis falan gelmedi belkide geldi haberim yok merak etme.

arkadaslar sıkıntı yapmayın banada ne polis nede jandarma geldi gecen çarsamba iş bası yaptım ve suanda işbasından yazıyom baslayan arkadaslara hayırlı olsun bekleyen arkadaslarda en kısa zamanda baslarlar....

iş hakkında biraz bilgi verebilirmisin birde lojman vs varmı?
teşekkürler

teşekkürler :D beklemek zor

Arkadaşlar raporda çalıştırılamayacağı alanlar boş olması sikıntı çıkarıyormuş . Diger forumlarda yazanlar öle diyor . Doğrumudur?

ben adalet bakanlıgı hizmetli kadrosuna atandım onezman başlayacakk

iş hakkında bilgi veremem çünkü atandıgın yerdeki amirlerin seni verecegi birimlere göre degişir ama o kadar zor olacak iş yok benim görevim simdilik gelen giden mektupları kontrol edip onayliyom. raporumdada calıştırılamayacak yerler bos o konuda da amirinizin insiyatifine klmış birsey benim diyebileceklerim bu kadar herkese kolay gelsin ...

İSTANBUL CTE atandım ama hala arayan olmadı..İİstanbuldan aranan varmı arkadaslar.Yada ne zaman arancagıyla ılgılı bılgısı olan varmı.?

Silivri Cezaevi için arandım, tekrar rapor istendi. Salı günü Ankara'ya yollanacak rapor dediler 1 aya kadar haber gelirmiş. Sizden rapor, ekstra bir şey istenmediyse yakındır haber gelmesi.

istanbul cte

arkadaşlar istanbul cet'ye atananlarla tanışalım telfon geldiği zaman haberleşelim tel numaram:5392536143

bende silivrivriye atandım rapor ıstenmedım ama halada aranmadım beklıyorum.

selçuk kardeşim benim raporda eski ama beni aramadılar ama yeni rapor isterlerse oranlar düşmüş ortopedik özürlüyüm en fazla 25 verirler o zaman ne yapacağım bilgisi olandan yardım bekliyorum.inşallah bir pürüz çıkmaz başlarsın kardeşim

Ahmet elçi;merak etme ortopedik raporlu olanlardan yeni rapor istemezler.kafan rahat olsun

derberdo sen arandığını ve başlayacağını yazmıştın başladın mı nasıl ve ne şartlarda çalıştırılıyorsun yazacaktın yazmadın

bu güvenlik soruşturması nezamn bitcekk acaba adalet bakanlıgına hiç işbaşı yapn oldumu

istanbuldan ses yok sanırım.haberı olan yok mu arkadaslar.Adliyeye sordugumda haber olursa ararız demıslerdı.

ahmet elçi;

Hocam benden rapor sanırım, çalıştırılamayacağı iş alanları bölümünün boş olması bir de ağır özürlü ibaresi olduğu içindi. Hastanedeki ortopedi doktoru demişti sana ağır özürlü raporu verirsek tekrar işe başlayamazsın o yüzden ağır özürlü olmaması gerek raporunda demişti. Şu anki raporumda çalıştırılamayacağı iş alanları kısmında gerekli bilgi var ve de ağır özürlü ibaresi yok. Sizde böyle bir durum yoksa yeni rapor istenmez diye düşünüyorum.

Benım raporda AYANKTA DURMAYI GEREKTIRMEYEN ISLERDE CALISABILIR memur olabılır IBRESIDE VARDI.HENUZ ISTENMEDI COK SUKUR

arkadaşlar 2ay olacak banada dönüş yapılmadı istanbulda cte başlayan varmı yada evin

arkadaşlar 2 ay olacak banada hala dönüş yapılmadı istanbulda cte başlayan varmı yada evina polis gelen varmı bildirirseniz sevinirim tel.5392536143

Merhaba arkadaşlar diyarbakır cty ye atanmıştım çarşamba aradılar pazartesi iş başı yapacağım hayırlısıyla. çağrılmayı bekleyen arkadaşlar inş. En kısa zamanda da sizleri çağırırlar allah herkese nasip etsin

arkadaşlar 2 ay olacak banada hala dönüş yapılmadı istanbulda cte başlayan varmı yada evina polis gelen varmı bildirirseniz sevinirim tel.5392536143
b
ende istanbul CTE atandım silivriye,Evime polis geldi,15 gun önce..polis soyledi 15 gün ile 30 gun arasında aranacaksın,hala arayan yok beklıyorum.

Arkadaşlar benden raporumu yenilemem istendi . İstihdam ve çalıştırılamayacağı alanları doldurmam gerekiyormuş .
Bir de sorum var; ağır özürlü ibaresi olması raporda sorun çıkarır mı? Acil bilen birisi cevaplarsa sevinirim...

Üst Alt