Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvuruları 20.02.2012 tarihinde başlatılacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bio yazışmadan haberleri var ancak, Telefon diyaloğunu aynen yayınladım.. Kurumlar arası durumu aktarmak açısından.. Madem yazışmalardan haberleri var, ÖSYM yetkilisinin telefonda verdiği bilgi ilginc oluyor.. Kurumsal bir yapı malesef devlet kurumlarımızda tam olarak oturmadığını düşüyorum.. Bekleyeceğiz artık ne yapalim.. cuma gününe kadar yayınlanmassa Başvuru tarihi 20 Şubat olamayacaktır.. Bekleyeceğiz ve göreceğiz....
Göktürk kardeşimde arada değerli yorumlarını bizimle paylaşiyor , sağolsun :)

Bir çok konuda fikirlermiz aynı beklemeden ve ders çalışmaktan başka yapacak birşey yok :) herkese sabırlar diliyorum....

Bu yazı sonunda kadar yanlış arkadaşım sen takma kafanı, o demeci veren sakatlar derneği başkanı ben ne biliyorsam, o da o kadarını biliyor. Haziran demesinin sebebi de, geçenlerde sağolsun bakan Şahin 3 kere yanlış söyledi ya sınav tarihini, birinde de haziran demişti hatırlıyorsanız, işte bunun için haziran demiş bu arkadaş.

Sınav tarihini değiştirmeye yetkili iki kurum var şu anda biri: OZİDA, biri de OSYM, başkalarının söylediklerine kulak asmayın, şu anda sınav tarihi hala 29 NİSAN dır. Resmi açıklama olmadan kimseye inanmayın.

özürlü aylığı alıyorum sınav muracat yeri bellimi

Arkadaşım 92 engelliyim 500 aylık alıyorum yapılan memur sınavına kura ile girebileceğimi öğrendim .nereye müracat etmem gerekir

sevgi dostu ;
verdiğin haber 5 şubat tarihli..birde yani kocaaaa özida,ösym dururken bir ilin sakatlar derneği başkanı ertelendi demesi ne kadar mantıklı sormak lazım..bence bu tip haberler buraya konup kafalar karıştırılmamalı..zaten bazı arkadaşlar var,hala aynı soruları soruyolar..kafalar karışmaya müsait..

Bio;

Yaşıyorum be kardeşim çok şükür, bakalım şu kılavuz bir çıksın bazı yerlere ağzımızı ayırıp gülmezsek iyi :D

Özkan kardeşimde biz yok iken değerli düşüncelerini paylaşıyor ne de olsa. Onun için pek bir çıkmazlara girmeyiz zaten :)

Kısacası herkes bildiğini elinden geldiğince paylaşır ve bilgisi olmayana veya eksik olana yardımcı oluruz cümleten :)

arkadaşlar ömss kursları başlamıştır bilginiz olsun 0505 381 19 72 gerekli bilgiler için lütfen arayınız matamatik hocası aslan bey kayseri ve civarı için

şu anak adar ki tecrubelerime dayanarak ....

umudunuzu kırmak istemem ama..
ben ce sınav ertelenir....(kokmaya başladı.)
yok evendim daha fazla özürlü vatandaş yararlansın kamu oyu daha fazla bilgilensin diye ..bir bahane muhakak olur..
yanılmam dileğiyle....

Ayrıca
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | adresinin DUYURULAR Kısmında olan ÖMSS Başvurularının 20 Şubat 2012 tarihinde olacağı ifade edilen yazı Pazartesi ( 13 Şubat 2012 ) gününün akşamı siteden kaldırıldı..

Cuma gününe kadar ÖSYM SINAV KILAVUZUNU Yayınlamassa, demek ki 20 Şubat 2012 ÖMSS Başvuru tarihi de geçerliliğini yitirir..

ÖMSS başvuru tarihinide konu alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 10.02.2012 tarihli ve 282 sayılı Resmi yazısı Hala sitede mevcut bulunuyor.
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | OMSS

arkadaşlar iki dakika önce isöm dan Emine hanım ile görüştüm. emine hanım,

- bakanlık kullanım klavuzunun 20 şubatta hazır olacağını söylemiş ama ben hiç hazır olacağını sanmıyorum Mehmet. neden diyeceksen dört gün sonra ayın 20 si ve daha orta da bir şey yok. Bu sınav için görme engelli arkadaşların kullanım klavuzu hazırlanacak, normal kullanım klavuzu hazırlanacak 4 gün için de olacağını sanmıyorum. ama siz her ihtimale karşı önümüzde salı yada çarşamba günü tekrar beni arayıp bilgi alın.

dedi

İSOM
Emine hn,
0212 449 96 27

20'sinde başlıyacaktı 22 şubata atmışlar..:D:D:D:D:D:D:DELLERİNE YÜZLERİNE bulaştırdılar......sınav tarihi ile ilgili süpriz yapmazlar inşşlahhhh:D:D:D:D:D:D:D

işleri güçleri ertelemek başka bir şey yok yapmayacaklarsa adam akıllı desinler boşuna çalışmayalım

Eshat;

Eshat 20 Şubat 2012 ÖMSS Başvuru tarihi diyorlardı önceki duyuru da ..Bu Duyuruyu yeni koymuslar ve ÖMSS Bavşuru Tarihi 22 Şubat 2012 olarak değiştirilmiştir.

arkadaşlar benim engelli raporum var ama henüz il merkezine giidp soyal hizmetlerden engelli kartı çıkarttıramadım.. ömss basvurusunda problem olur mu bu???

gamze1998 hanım ; hic bir sorun olmaz, merak etmeyin... Önemli olan Özürlü Sağlık Kurulu Raporunuzun aslı ya da ASLI GİBİDİR örneği ya da noter örneği olmasi ve nüfus cüzdanınınızın olması yeterli olacaktır... Sınav Kılavuzu cıkınca bu soylediklerime 1-2 bisey daha eklenir..Ancak Özürlü Kimlik Kartı zorunluluğu yoktur gamze1988 hanım

ozkancey;
çok teşekkür ederim.. engelli raporumun aslı da var aslı gibi ibareli fotokopisi de.. ben bursa ili Gemlik ilçesindeyim burada kurs yeni açılacakmış bugün siteyi takip edin dediler aradığımda.. şimdi onu bekliyorum..hepimiz için hayırlısı olsun..
bir de bilgin varsa birşey daha sorabilir miyim ozkancey.. benim kasımda düğünüm olacak ve istanbulda oturacağım.. eğer sınavı kazanırsam başka bir ile atanma durumum olur mu? ve atanırsam ne yapmalıyım istanbula tayin istemek için?

gamze1988 hanım; öncelikle ÖMSS de diyelim Balıkesire tercih yaptiniz ve atandiniz ya da Bursaya .. Atamaniz gerceklestikten sonra siz once Aday Memur oluyorsunuz . Kurumdan kuruma degismekle birlikte, örneğin Milli Eğitim Bakanlığında Aday Memurluk süreci 12 ay - 14 ay civarı sürmektedir.. Bu sürede bazı eğitimler - sınavlar - oryantasyon uygulanmaktadır.. Bunları da başarı ile atlattiğinizda , Asaleten Memur olarak memuriyete devam ediyorsunuz.. Asaletinizi aldıktan sonra ancak Tayin isteme hakkınız oluyor, yıllık izin isteme hakkınız oluyor ... özeti ve benim bildiğim bu şekildedir..Saygılarımla ... Bu arada düğün davetiyenizi buradan da paylaşirsiniz artık :)

Fatih bey; Sınav Kılavuzu cıkınca sizin sorunuza cevap bulabileceğiz.. Ancak sadece bulunduğunuz il degil, merkezi olarak tüm illerin tercihleri yapılacaktır diye tahmin ediyorum

burdaki sosyal hizmetler birimi bize ulaşan bilği yok diyorlar nerden alacaz bu önkabul ve taahüt belgesini almadan ösym merkezlerinden başvuru yapamayacakmıyız.

asi prens ;

ÖSYM , ÖMSS icin Sınav Kılavuzunu yayınlamadığı sürece biz herhangi başvuru vs yapamayız.. Sınav Kılavuzunda Başvuru Şartları, gerekli evraklar, nereye ve nasil başvuru yapilabileceği yazacak.. Acıklanan Duyuru Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının kendi iç yazışması.. Engelli Adaylara yapılmış bir duyuru değildir.. Sadece bizi ilgilendiren kısmı; 22 Şubat 2012 tarihinde ÖMSS başvurularının başlayacağı.. Ön Kabul ve Taahhüt te bizi ilgilendiyor ancak o bilgi, İllerdeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personeline eğitim ve bilgi vermek amaciyla duyuru da yer almiştir.. Sanirim 20 ya da 21 Şubat gibi de Sınav Kılavuzu yayınlanacaktır, tahmin ediyorum

saol arkadaşım o kılavuz yayınlanmazsa ozaman biz başvuru yapamayacakmıyız 22 şubata yada yapabilirmiyiz.başvurumuzu. bu konudada bilğin varsa paylaşırsan sevinirim.

birde süreli raporlar,çalışma alanı boş olan raporlarda kabul edilir inşallah

ÖMSS başvuruları 22 02 2012 tarihine ertelendi

ÖMSS başvuruları 22 Şubat'a ertelendi
Daha önce 20 Şubat 2012 olarak açıklanan ÖMSS başvuru tarihlerini 22 Şubat2012 olarak düzeltildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü daha önce 20 Şubat 2012 olarak açıkladığı ÖMSS başvuru tarihlerini 22 Şubat 2012 olarak düzeltti.
Konu : Özürlü Memur Seçme Sınavı
Bilindiği üzere Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) 29 Nisan 2012 tarihinde 81 il merkezinde yapılacaktır.

Söz konusu sınav için ÖMMS başvuru Kılavuzu yayınlanacak olup, sınav başvurulan 22.02.2012 tarihinde başlatılacaktır. AdaylarAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı II Müdürlükleri tarafından doldurulacak "Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi" ile ÖSYM merkezlerine giderek başvurularını gerçekleştireceklerdir.
Söz konusu belgenin doldurulması ve ÖMSS başvuru süreçlerinin aktanlması amacı ile eğitim programı hazırlanmıştır. Ilgİ yazımızla söz konusu eğitime kaulacak personelin iletişim bilgileri talep edilmişti. Müdürlüğünüzce tarafımıza isim veiletişim bilgileri iletilen meslek elemanlarından İki kişinin yol, gündelik, şehir içi ulaşım, konaklama giderlerinin kendi kuruluşları veya D Müdürlükleri tarafından karşılanarak 14.02.2012 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek eğitime katılımlarının sağlanması hususunda.
Gereğini bilgilerinize rica ederim...

asi prens;
Arkadaşim Sınav Kılavuzu yayınlanamadan başvuru yapamayız..Ne sen yapabilirsin ne ben yapabilirim.. Butun Hersey o kılavuzda belli olacak.. Siz 22 Şubat Tarihine pek takılmayin.. 2-3 gun once de 20 Şubat 2012 deniyordu.. ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi sitesinden takipte kalın

antalyali_84;
antalyali_84 Sınav Tarihi değil, ÖMSS Başvuru Tarihi Başlangıcı 22 Şubat 2012 oldu.. ÖMSS tarihi 29 Nisan 2012 dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt