bugün sabah itibariyle eski sosyal hizmetler yeni adı ile aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne müracaat için gittik.Dakika bir gol bir başvuru önce 22 sine dediler ben biraz bastırınca kılavuzda 20 sinde yazıyor deyince genel müdürlüğü felan aradılar eğitime gönderilen memurlar çok bilgilide değil bu yüzden bütün arkadaşlarım evrak kontorollerini kendileri yapsınlar ki bu olayı kendim gerçekleştirdim sağlık raporu aslı gibidir kaşeli yoksa aslını yanınıza alıp fotokobisinide verebilirsiniz aksi takdirde kabul etmiyorlar birde sağlık raporunuzda en üstte bir ibare var özürlüler için diye yazıyor o yazılı değilse kesinlikle kabul etmiyorlar.Tahattüname oradaki memurlar tarafından dolduruluyor ve sizde imza ediyosunuz 3 nüsha bir tanesi evraklarla birlikte müdürlükte diğer 2 si biri sizde diğeride ösym vermek kayıdı ile kişiye veriliyor. müracaata kişilerin kendileri direk gidiyor yakın derece herhangi bir tanıdık akraba kabul edilmiyor.Bu birinci basamaktı ikinci basamaktada ösym bürolarına gidilecek yine aynı evraklar ve imza edilen tahattüname ile birlikte birde bankaya yatırılan para karşılığı verilen banka dekontunu ekliyosunuz .
raporun aslı gibidir onaylısı yoksa raporun aslını gösterip fotokobisini bırakın.
kimlik fotokobisi
ömss başvuru formu
diploma fotokobisi
raporun aslı gibidir onaylısı yoksa raporun aslını gösterip fotokobisini bırakın.
kimlik fotokobisi
ömss başvuru formu
diploma fotokobisi