Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvurusu sırasında yaşadıklarımız...

arkadaşlar şimdi 2008deki öss başvuru kayıt bilgileri çıktısındaki şifreyi kullanarak sisteme giriş yapmaya çalıştım
girmedi, aklıma gelen olası şifreleri de yazdım (sık kullandığım şifreler yani aklımda kalabilecek) hiçbiri tutmadı
şifremi unuttum dedim nüfus bilgilerimi girdim bu sefer güvenlik sorusu kısmı doldurulmadığı için şifre vermedi:confused:
artık ösym merkezine gidip 2tl bayılcam, o şekilde alıcam şifremi:mad::mad::mad:
resmen sinir oldum Allahtan zamanında fark ettim malum bugun başvuru için son gün...

ÖSMM internet aday şifresi

ÖMSS ye müracat esnasında aday internet şifresi ile ÖSYM aday işlemlerine girmek istedim fakat şifreyi degiştirin diye yazıyor ne yapalım

Tc No vs Yaz Eski Şifreni Gir Ardından Yeni Şifre Gir Bu kadar

yeni şifrede bi büyük harf ve bi sayı ve bi noktalama işareti şartmış aynı şeyi bende yaşadım ben şifremi degişirken öyle olmasnı istediler sistemden şifremde aynen belirttigim gibi yaptım..

tc numarasını da kabul edeceğini zannetmiyorum
bir büyük harf ve bir sayı ve bir noktalama işareti şart bende değiştirdim

Başvuru için gittiğiniz okula gidin yeniden şifre isteyin 2tl karşılığında şifre veriliyor ben öyle yaptım

Selam arkadaşlar..Ben herşeyimi hazırlayıp okula gittim ancak adres kısmında ikametgah il ve ilçe satırın da sorun yaşandı başvurumu alamadılar .o sırada bir arkadaş daha geldi onun da olmadı ama Allah'tan süre uzatılmış.Bilğisi fikri olan var mı sorunla ilğili?

gul2011
Ben bugün başvurduğum okula gittim evrakları yanlış aldıklarını kılavuzdan tekrar kontrol etmelerini rica ettim evet hatta yapmışız sizin dediğiniz gibi evrakları eksik almışız dediler ve bütün evraklarımı aldılar hatta o okuldan başvuran herkezi tek tek arayıp diğer arkadaşlarınkinide düzelteceklerini söylediler sen vakit kaybetmeden git eksik evraklarını ver

merhaba nedense sorunlar bitmiyor ama iyiki böyle bir sayfamız yardımlarla sorunların çogu çözülüyor.başvuru yaptıgımda okul bilgileri yerindeki kodları yanlış yazmışlar 3 kodlama var okul kodu yanlış yazılmış diger bölüm kısmını dogru yazmışlar bunuda baş vurduktan sonra okulu arayıp teit edeyim derken anladım.yani okul hem meslek lisesi hem teknik lise ben meslek lisesini bitirdim onların yazdıgı teknik ve meslek lisesi .bunu degiştirmem gerekirmi bir sorun olurmu ne yapmam lazım .şimdiden teşekkürler

Üst Alt