Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaşlar benim ortapedik ve göz ikisinidemi işaretieyecez. bilğisi olan varmı
aktas533;
Daha ösym'ye kayıt yaptırmadım. Benim söylemek istediğim şey il sosyal hizmetlere verdiğim aday başvuru formunda eksikler var ancak ösym'ye eksiksiz aday başvuru formu vereceğim. Yani 2 belge farklı olmuş olacak ve il sosyal hizmetlerdeki belgelerle ösym'deki belgeler karşılaştırılacak mı? karşılaştırılırsa tutarsızlık durumu oluşur mu? tam olarak soru bu.
arkadaşlar böbrek nakli olmuş olanlar genel özürlü grubu ve diğer yazan bölümün içine mi giriyorlar?
arkadaşlar az önce Bursadan oturduğum ilçeye geldim.. beyannememi aldım ve parayı bankaya yatırdım.. geriye sadece herhangi bir liseden ösym başvurusu kaldı.. Ben lisans mezunu olduğum için lise bilgilerini değil direk üniversite bilgilerini doldurdum bu konuda bir problem yaşamadım.. lise diploması filan da istemediler.. üniversite mezunun lise diploması elinde olmaz zaten.. onu üniversiteye kayıt esnasında alırlar.. bunu istemeleri saçmalık olur.. benim işim de oldukça kısa sürdü yol mesafesini katmazsak.. 10-15 dakikada işim bitti bunun içine bekleme süresi de dahil.. bankayada 11:50 degirdim sıra da yoktu hemen yatırdım parayı az önce.. geriye son aşama kaldı.. onu da yarın halletmeyi planlıyorum..
arkadaşlar bir sorum olacak,
Sağlık Raporumun Aslı gibidir yapmak için sadece noter'lemi yapiliyor ?
Başka bir formülü yok mu bunun ? 40-50 lira vermemiz mi gerekiyor yani noter'e ?
Kardeş öyle yaparsan sıkıntı olur, işin sonu evrakta sahteciliğe bile gidebilir O yüzden başvurduğun sosyal hizmetlere giderek, başvurunu yeniden yap ve eksiksiz 3 nün de aynı olmasını sağla.