Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS başvurusu sırasında yaşadıklarımız...

Evet bende dün ankra kızılayda çok bekledim ama sonradan öğrendim ki altındağ,gölbaşı,yeni mahalle ve maltepede belirli yerlrde bu beyanneme veriliyormış bende hemen maltepeye gittim allahtan fazla kuyruk yoktu gittim aldım belgemi sonunda yarında bankya para yatırıp bir liseye başvurumu yapacağım..

ARkadaşlar nasıl bir evrak alabilirim başka bilen yokmu. YArdımcı olun lütfen.

aktas533;

Bana'da görevlinin dediği ''sınava bir hafta kala sistemden sınava giriş belgesinin çıktısını alabilirsin.Adrese gönderilmeyecek''

ben burdur da müracat ettim sosyal il müdürlüğüne gitttim onay formu alıp bankaya bankadaki görevli bankamatıkten yatırcaksınız dedi ordan sınav ücretini yatırdım üniversitye gittim işlemlerimi tamamladım benım kolay oldu. inşallah diğer arkadaşlarada kolay olur.

İPEKKK;

(312) 298 80 50 (Çok Hatlı Santral) şimdi ösym yi aradım. adrese hiç bir şey yollamayacaklarını sınava bir hafta kala sizinde belirttiğiniz gibi internetten çıktısını alacağımızı söylediler.

İPEKKK;
Bana'da görevlinin dediği ''sınava bir hafta kala sistemden sınava giriş belgesinin çıktısını alabilirsin.Adrese gönderilmeyecek''

şifre verdilermi arkadaşlar osym aday işlemleri için ben giremedim ve görevliye sormayı unuttum

Benim aslı var raporun onu tamamen mi alıyolar ama benimki sürekli

Ayşe Bahçelideki polisevinden meterolojine inerken TCK Misafirhanesi var Numarası 237 87 00

Raporun, kimliğin ve diploman (üniversite okuyanlar öğrenim durum belgesi götürecek) aslı sende kalıyor fotokoplilerini veriyosun...

Dün ben gittim bu ön lisans son sınıfta okuduğum için öğrenim durumu belgesinin fotokopisini aldılar. 3 nüsha kağıt alıyosun bankaya 25 tl yatırıosun ömss için sonra herhangi okulda kayıt işlemlerini yaptırıosun fotoğraf işini web cam le çekiyolar götürmene gerek yok.

bahçelideki wn yakın okullar Gazi lisesi, Ticaret Lisesi, Barboros ilköğretim ve Meryem Mustafa Ege ilköğretim okullarında işlemlerini yapabilirsin.

süleyman bekar

ÖSMM başvuru formu çıktısının üzerinde şifre yazıyor ve bu şifreyi 3 gün içinde değiştirmemiz gerekiyormuş.

Hayır , lise diplomamı istemediler.

Benden de istemediler gerenk yok dediler. Son sınıfta okuduğum için öğrenim durumu belgesini istediler.

Bize ne tür sorular sorucaklar onu merak etmeye başladım. (biraz araştırıcam şimdi :)

şifre bize verdikleri "2012-ÖMSS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ" isimli evrakın en altında yazıyor. Adayın İnternet Şifresi diye.

siz şifrenizi değiştirdiniz mi ?
Aday İşlemleri Sistemi ben bu siteye girdiğimde Server Error hatası alıyorum.

Başvurumu yaptım ama görevlilerde çok acemiydiler. Şimdide görevli memurlar acaba eksik yada yanlış bişeyler yapmış olabilirler diye içime kurt düştü. Eksik bişey olurda sınava giremem diye korkuyorum. İnşallah sorun çıkmaz.

özür grubunda kronik hastalığa (yaygın gelişmsel bozukluk işaretlediler)

özür grubunda kronik hastalık bölümü olmadığı için
yaygın gelişimsel bozukluk kısmını
işartlediler bi sıkıntı olurmu?
Tüm herkese bu şekil uyguluyorlarmış

arkadaşlar levent şişli sarıyer zincirlikuyu osmanbey taksim civarında liselerde kayıt yaptıran var mı.bu semtlerde hangi okula gitsem ya biz yapmıyoruz dediler yada biz sadece şifre verebiliyoruz dediler.kaydını tamamlayan arkadaşlar hangi liseye gittiğini yazabilir mi.

Gerçekten öle adana 8 lise dolaştım biz bakmıyoruz diyorlar.sadece erkek lisesi yapıyoruz dedi oda dersim var deyip 2 saat bekletti.yazılar olsun
meb

Adana Anadolu Lise'sinin 2. katına Müdür Yardımcısının odasına Tekerlekli sandelye için rampa ve asansör olmadan çıkmak zorunda bıraktılar.Yavvv bu sınav engelliler için neden uygun olan okullarda başvuruları kabul etmezler insanın aklı almıyor.Moral bırakmadılar, bir işide adam gibi yapsalar dişimi kıracam.İnşallah sınavda aynı olayları yaşanmaz.

Şükürler olsun bugün başvurumu yaptım.Hiç bir sorun çıkmadı.Görevliler de çok iyi davrandılar.Her şey tıkır tıkır yürüdü....

arkadasım basvuru yaptı ortapetk ozurlu ama genel özurlu yazıyo aldıgı basvuru frmda . bır sıkıntı olmaz dımı sınava gırerken

arkadaşlar ÖMMS ye Antalyadan başvuru yapacakların dikkatine:Aile ve sosyal pol. ilmüdürlüğüne gitmeyin çünkü kayıtları Konyaaltı caddesinde meteorolojinin yanındaki karayolları misafirhanesinde yapıyorlar ben bu sabah gittim tekrar oraya gönderdiler evraklarınızı hazırlayın direk bu yazdığım adrese gidin ondan sonra bankaya 25 TL yatırıp ösym merkezlerine kayıt için gidilecek malum Antalya trafiğini bilenler aktarma yapmadan tek araçla gitmek mümkün değil hiç biryere.

Bakalım ben de yarın öncelikle Bursa-ya (Aile ve sosy. polt. il müd..) tekrar gemlik e dönüp başvurumu tamamlayacam Allah ın izniyle :) Artık yaşayacagim macera mı eziyet mi görecez ...

korkusuz;

Arkadaşım sana bunu kim uyguladıysa yanlış yapmışlar, senden başkalarına da yaptılarsa ordan başvuran herkeze yanlış yapmışlar. Eğer yaygın gelişimsel bir bozukluğun yok, sadece kronikse hastalığın, genel özürlüler kısmında "DİĞER" diye bir seçenek var, orayı işaretlemesi lazımdı o akıllının.

Kronik hastalığı olanlar genel özürlüdür ve genel özürlü kısmında hastalığının tarifi yoksa, kafasından bir yeri işaretleyemez, genel özürlüler kısmından "DİĞER" seçeneğini işaretlemek zorunda.

Senin hastalığın böyle bir şeyse kaydını yanlış almışlar arkadaşım, başvuru süresi bitmeden git değiştir. Sonra başına iş açar, atamalarda.

Baltaza kardeşimin dediği gibi değiştirmek için acele et aleyhine işleyebilir....

[SIZE=4][FONT=comic sans ms][/FONT][/SIZE]ACİL DESTEK..

dün ömss başvurusu yaptım taahhutu aldım ancak aday başvuru formunda eksik bilgi vermişim başvuru yaptığım merkezi aradım durumu anlattım. onlar o belgeyi adres bilgileri için aldıklarını ve ösym başvurusunda tam ve eksiksiz başvuru formu verilmesi gerektiğini, başvuru formunun eksik olmasının il sosyal hizmetler için çok önemli olmadığını belirttiler.

Sizce?[SIZE=4][FONT=comic sans ms] :confused:[/FONT][/SIZE]

viva;

Evet başvurulura bahçelideki TCK misafirhanesinde alınıyor bankaya parayı yatırdıktan sonra ösym merkezine gitmeye gerek yok ben mezun olduğum devlet hastanesi yakınındaki Muratpaşa lisesine gittim okulda asansör bile var okul müdür yardımcısı kayıt işlemlerimi yaptı.

Herhangi bi okula gidipte yapılabilir. TCK misafirhanesine yakın okullarda var Ticaret Lisesi, Gazi Lisesi, Meryem Mustafa Ege İlköğretim ve Barbaros ilköğretim Okulu

korkusuz;1

benimde kronik.o şık olmadığı için Diğer içaretlendi istersen gidip düzelttir

Arkadaşlar gecen 2010 yılınde mem atanan arkadaşımızn kayıt işlemlerini yapmadılar...siz giremezsiniz dediler ve yolladılar.. bu tür geri çevirme yaşıyanlar var mı?

arkadaşlar böbrek nakli olmuş olanlar genel özürlü grubu ve diğer yazan bölümün içine mi giriyorlar?

arkadaşlar bir sorum olacak,

Sağlık Raporumun Aslı gibidir yapmak için sadece noter'lemi yapiliyor ?
Başka bir formülü yok mu bunun ? 40-50 lira vermemiz mi gerekiyor yani noter'e ?

Üst Alt