biliyorum ben de çok ısrar ettim ama biz almıyoruz dediler, hatta kılavuzda shçek'in ya da aile ve sos.pol.baknalığı il/ilçe md.lerinin ön kabul belgesini sadece belgelere bakarak verileceği, ama evrakların ösym merkezleri tarafından alınması gerektiği yzıyor, bana da tam tersi bir uygulama anlatıldı, ben ilk sayfadaki başvuru basamaklarını tek tek not edip gittim, ama uygulamada hiç de öyle olmadı sordum prosedür bu şekilde dediler, shçek belgelerin fotokopilerini aldı asıllarına bakarak, üstelik raporun aslı yanımdaydı fotokopi de çektirdim hazır olsun diye ama aslının yanında olması önemli değil fotokopiler mutlaka aslı gibidir onaylı olması gerekiyor dendi ve beni ilçenin diğer ucundaki devlet hastanesine gönderdi, sırf bi imza için 2 saate yakın bekledim artık gerisini siz düşünün, kılavuzdaki farklı, uygulanan çok farklıydı bnm için, ben de anlamadım inşallah bi sorun yaşamam. ama şu var ki shçek değerlendirecekmiş bizim belgeleri o nedenle okula verilmesine gerek yokmuş öyle söylendi bana